Sebastian Stan deelt hilarische meme over 'WandaVision' & 'Falcon And The Winter Soldier

Inhoudsopgave:

Sebastian Stan deelt hilarische meme over 'WandaVision' & 'Falcon And The Winter Soldier
Sebastian Stan deelt hilarische meme over 'WandaVision' & 'Falcon And The Winter Soldier
Anonim

Het enige dat beter is dan de films van het Marvel Cinematic Universe zijn hun vele memes. Marvel-fans zijn super creatief in het herscheppen van de meest hilarische scènes uit de films tot iets nog beters.

Door de jaren heen is de trouwe fanbase van de studio en stripboeken alleen maar sterker geworden, net als hun talent voor het maken van memes. Het is waar dat memes een effectieve manier zijn om met fans te communiceren zonder spoilers te hoeven onthullen, en soms wijzen ze er ook op dat fans van paaseieren het niet eerder hebben herkend.

Er is een gloednieuwe toevoeging aan de MCU-memewereld, en Falcon en de Winter Soldier-ster Sebastian Stan, ook bekend als Bucky Barnes, is het er volledig mee eens.

Sebastian Stan gelooft dat Bucky, Wanda en Sam therapie nodig hebben

Een nieuwe meme, gedeeld door @folkloredean op Twitter, neemt fans mee terug naar de eindmomenten van Avengers: Endgame, waar Wanda Maximoff, Bucky Barnes en Sam Wilson zij aan zij worden gezien tijdens de begrafenis van Tony Stark.

Het bijschrift luidt: de crew "we hadden therapie nodig, maar in plaats daarvan gaven ze ons een show".

De meme trok de aandacht van MCU-acteur Sebastian Stan, die hem op zijn Instagram-verhaal deelde. "TRUE", schreef hij bij de meme.

Elizabeth Olsen heeft al onthuld dat de gebeurtenissen in WandaVision therapeutisch zijn voor haar karakter; Wanda Maximoff, maar zodra de "Westview-anomalie" door SWORD wordt verscheurd, kunnen we ons voorstellen dat het nog veel erger zou kunnen worden.

Wanda verloor Vision tijdens Avengers: Infinity War, een verlies waardoor ze een hele stad gegijzeld heeft.

Sinds Steve Rogers zijn schild aan Sam heeft doorgegeven, hebben Bucky en zijn nieuwe metgezel hun vriend en mentor niet meer aan hun zijde. Bucky heeft ook veel ongelukkige, traumatische gebeurtenissen meegemaakt tijdens zijn tijd als HYDRA-huurmoordenaar, dus is dit het juiste moment voor hem om nieuwe avonturen te beginnen in Falcon and the Winter Soldier ?

Om eerlijk te zijn, Sam Wilson en Bucky Barnes gaan naar therapie in de aankomende trailer van de Marvel-miniserie, dus Wanda blijft gewoon over. Als er iets is dat we weten, dan is het wel dat Wanda's verdriet voorzichtig moet worden behandeld.

We hebben al gezien dat de Avenger niet klaar is om verder te gaan dan het leven dat ze in Westview heeft gecreëerd, dus het zal interessant zijn om te zien hoe ze met de zaak omgaat.

Aanbevolen: