Dit is waarom Sydney Sweeney de meest veelbelovende ster van 'Euphoria' is

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Sydney Sweeney de meest veelbelovende ster van 'Euphoria' is
Dit is waarom Sydney Sweeney de meest veelbelovende ster van 'Euphoria' is
Anonim

Toen de tienerdramaserie Euphoria twee jaar geleden in première ging, werd het al snel een cultklassieker over de hele wereld. Terwijl sommige van de castleden beroemd waren voordat ze erin speelden, werden anderen beroemd met de uitzending van de show. Een daarvan is Sydney Sweeney die Cassie Howard speelt.

Vandaag bekijken we wat de actrice tot een van Euphoria's meest veelbelovende sterren maakt. Van het werken met sterren als Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio en Brad Pitt tot het verschijnen in de beruchte film van muzikant Machine Gun Kelly - blijf scrollen om te zien waarom de actrice op dit moment super populair is!

8 Zelfs vóór 'Euphoria' verscheen Sydney Sweeney in een paar beroemde shows

Het verhaal van de dienstmaagd Sydney Sweeney
Het verhaal van de dienstmaagd Sydney Sweeney

We trappen de lijst af met het feit dat zelfs vóór Euphoria, Syndey Sweeney in een aantal zeer beroemde shows verscheen. In 2018 konden fans de actrice Eden Spencer zien spelen in de dystopische show The Handmaid's Tale en Alice in de psychologische thriller-miniserie Sharp Objects. Sweeney had haar acteerdebuut in 2009, maar het duurde tot 2018 voordat ze de aandacht trok van Hollywood-film- en showmakers.

7 Met 'Euphoria' werd de actrice internationaal beroemd

In 2019 werd Sydney Sweeney internationaal beroemd als Cassie Howard in het tienerdrama Euphoria van HBO.

Naast Sweeney zijn er in de show ook Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith en Colman Domingo. Momenteel heeft Euphoria - dat werd verlengd voor een tweede seizoen - een 8.4 beoordeling op IMDb.

6 In 2019 had ze een rol in Quentin Tarantino's film 'Once Upon A Time In Hollywood'

Naast bekendheid te verwerven als hoofdrolspeler van Euphoria, maakte Sydney Sweeney in 2019 ook deel uit van een grote Hollywood-kaskraker. De actrice speelde "Snake" in Quentin Tarantino's comedy-drama Once Upon a Time in Hollywood en speelde ze samen met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern en Al Pacino. Op dit moment heeft Once Upon a Time in Hollywood - dat het verhaal vertelt van een vervaagde televisieacteur en zijn stuntdubbel - een 7,6 rating op IMDb.

5 Sindsdien speelde ze ook in films als 'Nocturne' en 'The Voyeurs'

Na Once Upon a Time In Hollywood speelde de actrice in een paar andere films. In 2020 speelde ze Juliet Lowe in de psychologische horrorfilm Nocturne en in 2021 verscheen ze als Scarlett in Downfalls High - een film gebaseerd op Machine Gun Kelly's album Tickets to My Downfall. Datzelfde jaar speelde Sweeney ook Pippa in de erotische thrillerfilm The Voyeurs.

4 En in 2021 konden fans haar zien in de comedy-dramashow 'The White Lotus'

Dit jaar hebben fans Sydney Sweeney te zien gekregen in weer een ander HBO-project - deze keer hebben we het over de satirische comedy-dramashow The White Lotus.

Sweeney speelt Olivia Mossbacher en schittert naast Murray Bartlett, Connie Britton, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O'Grady, Natasha Rothwell, Steve Zahn en Molly Shannon. Momenteel heeft The White Lotus - dat het verhaal vertelt van verschillende gasten en medewerkers in een tropisch resort - een 7,7 op IMDb.

3 Momenteel heeft de actrice een paar aankomende projecten

Sydney Sweeney heeft het de afgelopen jaren zeker behoorlijk druk gehad - en dat is ze nog steeds. Momenteel heeft de actrice een paar aankomende projecten. Ze zal samen met muzikant Halsey de hoofdrol spelen in The Players Table - de televisieversie van de roman They Wish They Were Us. Daarnaast speelt Sweeney ook de hoofdrol in de aankomende horrorthrillerfilm Night Teeth. Onnodig te zeggen dat we de komende jaren nog veel meer van de actrice zullen zien.

2 Vandaag is Sydney Sweeney een belangrijk mode-icoon

Eén ding waar Sydney Sweeney om bekend staat, naast haar acteerwerk, is haar modestijl. Sinds ze beroemd werd als onderdeel van de Euphoria-cast, kunnen fans over de hele wereld geen genoeg krijgen van haar leuke outfits. Of ze nu de covers van tijdschriften siert, over de rode loper loopt of modeweken over de hele wereld bijwoont - Sweeney ziet er altijd perfect uit!

1 Ten slotte is ze, naast Zendaya en Jacob Elordi, de meest populaire 'Euphoria'-ster in de wereld van mainstream entertainment

Natuurlijk is de hele cast van Euphoria momenteel erg beroemd. Voormalig Disney Channel-ster Zendaya is waarschijnlijk de beroemdste ster van de show - vooral omdat ze een mainstream beroemdheid is sinds haar dagen in de Disney-show Shake It Up. Jacob Elordi heeft ook een stevige fanbase door mee te staren in de Netflix-trilogie The Kissing Booth. Sydney Sweeney was echter geen bekende naam voordat ze zich bij de cast van Euphoria voegde - maar na de première slaagde ze erin meerdere indrukwekkende rollen te bemachtigen, en vandaag is ze zeker een van de meest veelbelovende actrices van de jongere generatie.

Aanbevolen: