Wat is er gebeurd met 'Entourage'-ster Billy Walsh?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met 'Entourage'-ster Billy Walsh?
Wat is er gebeurd met 'Entourage'-ster Billy Walsh?
Anonim

De HBO-show maakte zijn tv-debuut in de zomer van 2004. Het is duidelijk dat 'Entourage' een enorm succes was, acht seizoenen duurde en in 2011 afliep.

In werkelijkheid had de show nog langer mogen duren. Er is ook een film uitgebracht en daarnaast beantwoordt Doug Ellin nog steeds vragen met betrekking tot een mogelijke reboot verderop. De maker maakte duidelijk dat hij er meer dan open voor staat om de show in de toekomst nieuw leven in te blazen. Hij runt momenteel zijn eigen podcast, waarin de show nog verder wordt besproken.

De show creëerde zoveel klassieke personages en een waar de fans geen genoeg van konden krijgen, was niemand minder dan Billy Walsh, ook bekend als Rhys Coiro. Wie kan die klassieke gevechten naast E tijdens de show vergeten?

We zullen kijken naar wat hij tegenwoordig doet en de richting waarin hij zijn carrière insloeg na de show. Daarnaast zullen we kijken naar de unieke manier waarop hij in de show belandde.

Zijn 'Entourage'-rol zou eenmalig zijn

Coiro, ook bekend als Billy Walsh, kreeg de rol van zijn leven terwijl hij een gat aan het graven was voor een dek, geloof het of niet. De acteur werkte in de bouw toen hij naar Los Angeles verhuisde.

De rol van 'Entourage' veranderde zijn carrière en zoals hij samen met NJ onthulde, zou de show een beperkt eenmalig optreden zijn tijdens het eerste seizoen. ''Ik heb het gevoel dat ik er echt in ben gestapt met 'Entourage' - het is leuk om in een tv-show te zijn die goed en populair is. Het moest maar eenmalig zijn, voor vier dagen, en het was geweldig. Toen werd de show opgepakt en het is een grote eer voor de jongens die de show schrijven -- Doug Ellin en Rob Weiss -- dat ze bij deze personages blijven en ze ontwikkelen."

Voor Rhys was acteur worden iets waar hij al op zeer jonge leeftijd van droomde: "Acteren op de middelbare school was gewoon iets waar ik goed in leek te zijn. Het was de goedmaker: ik werd afgewezen door Rutgers -- waar mijn moeder lesgaf -- en het acteerprogramma bij Carnegie Mellon was de enige school waar ik werd toegelaten. Het was een gedwongen carrièrepad."

Toen 'Entourage' eenmaal ten einde liep, besloot Coiro terug te gaan in de tijd en zijn liefde voor de wereld van theater weer aan te wakkeren.

Terug naar zijn roots

Rhys woonde een aantal jaren in LA en besloot dat het tijd was om iets te veranderen. Hij voelde de kriebels om het podium op te gaan in New York en zijn passie voor theaterwerk nieuw leven in te blazen.

"Ik ben al vijf jaar in L. A. en ik miste theater en werken in New York; er gaat echt niets boven. Dit was een geweldige kans. "Boys' Life" is een hedendaagse klassieker. Ik heb het gevoel dat het een voorloper is van veel dingen die we nu zien en als vanzelfsprekend beschouwen. Het was zijn tijd ver vooruit en het is invloedrijk, samen met de toneelstukken van David Mamet. Het lijkt me nog steeds scherp."

Ondanks de overgang, die voor sommige acteurs in het bedrijf moeilijk kan zijn, gezien zijn tijd op tv en film, onthulde de acteur dat het gemakkelijk was om de overstap te maken. Het voelde allemaal heel natuurlijk.

'Het voelt natuurlijk aan. Het voelt goed om elke dag naar je werk te gaan. En het is zo luxueus en leerzaam om theater te doen -- er is weinig tot geen repetitie voor televisie."

"Het leuke van werken in verschillende media is dat je de dingen vanuit verschillende hoeken moet bekijken; het gaat erom dat je het goed doet, of er nu een direct publiek is of niet. Ik wil theater blijven doen; ik wil mijn carrière om als een uitgebalanceerde ma altijd te zijn."

Tegenwoordig blijft hij actief in het bedrijf en neemt hij verschillende rollen op zich.

Actief blijven in het bedrijf

Geboren in Italië en opgegroeid in New Jersey, bracht de 42-jarige de meeste van zijn jaren door in zowel New Jersey als de LA-gebieden. Buiten de camera heeft hij een druk leven, als vader van drie kinderen naast zijn vrouw Kat Coiro. Als het op zijn leven op sociale media aankomt, houdt hij dingen vaker wel dan niet privé, hoewel hij zowel IG- als Twitter-accounts heeft. Inhoud op beide platforms is meestal schaars.

Hij heeft momenteel projecten in de maak, waaronder 'One Way' samen met 'Agent Game'. Hij verscheen onlangs ook in zowel 'Law &Order' als 'Paradijs Stad'.

Fans hopen dat er een 'Entourage'-reboot plaatsvindt en als dat zo is, is Walsh misschien een van de eersten die een telefoontje krijgt!

Aanbevolen: