The Bachelorette': wie is Joe Coleman en waarom spookte hij Michelle Young?

Inhoudsopgave:

The Bachelorette': wie is Joe Coleman en waarom spookte hij Michelle Young?
The Bachelorette': wie is Joe Coleman en waarom spookte hij Michelle Young?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'The Bachelorette' van 19 oktober 2021 worden hieronder besproken. Het nieuwe seizoen van The Bachelorette is in volle gang en fans hebben Michelle officieel ontmoet Jong. Terwijl het navigeren door je allereerste seizoen als Bachelorette geen gemakkelijke prestatie is, deed Michelle het moeiteloos, terwijl ze er letterlijk uitzag als een absoluut juweeltje!

Aangezien vorig seizoen behoorlijk explosief was, lijkt het alsof het deze keer niet anders is! Michelle ontdekte een aantal grote rode vlaggen als het ging om Ryans schokkende map met aantekeningen, wat haar ertoe bracht hem onmiddellijk naar huis te sturen. Met de gastheren van dit seizoen, Tayshia en Kaitlyn die Michelle een voorsprong geven, lijkt het alsof dat niet de enige rode vlaggen zijn die Michelle opmerkt.

Nadat medekandidaat Joe Coleman zijn intrede deed, realiseerde Michelle zich dat ze hem eerder had gezien. Nou, het blijkt dat het duo elkaar al voor het seizoen kende, maar het lijkt erop dat Joe zichzelf niet al te goed afhandelde bij hun eerste poging, waardoor fans zich afvragen of hij zijn kansen al verpest heeft.

Joe Coleman komt uit Minnesota

Net als seizoensleider Michelle Young regeert Joe Coleman ook vanuit Minneapolis, Minnesota. De 28-jarige studeerde af aan de Universiteit van Minnesota met een dubbele major in Business and Marketing Education and Communications Studies. Volgens Coleman zelf werkt hij "momenteel als vastgoedontwikkelaar, vastgoedbeheerder en investeerder voor eengezinswoningen/kleine meergezinswoningen in de omgeving van Minneapolis."

Alsof het niet genoeg was om uit dezelfde geboorteplaats als Michelle te komen, is Joe ook een basketbalspeler, en een goede zelfs, zo erg dat hij Minnesota Mr. Basketbal in 2011. Joe ging basketballen voor de Universiteit van Minnesota, maar nadat hij geblesseerd raakte, nam de Bachelorette-deelnemer definitief afscheid van basketbal.

He Ghosted Michelle op Instagram

Tijdens de preview van het seizoen werd gesuggereerd dat Michelle en Joe elkaar misschien al voor het seizoen kenden, en aangezien ze allebei uit dezelfde stad komen, dachten fans dat het waar zou kunnen zijn, en nou ja… Rechtsaf! Blijkt dat Michelle ooit in de DM van Joe in Minneapolis is geglipt. De twee praatten over basketbal, flirtten een beetje, en toen kreeg Michelle een spook.

Wat zeg je? Mhm! Ondanks dat hij adembenemend mooi, slim en atletisch was, reageerde Joe nooit op hun laatste paar berichten.

Fans waren er snel bij om Joe's duistere gedrag uit te roepen en beweerden dat hij haar spookte, maar dook weer op voor de show. Michelle verspilde geen tijd voordat ze een één-op-één gesprek had over hun verleden, waarbij ze antwoorden van Joe eiste. Het blijkt dat Coleman niet de beste communicator is.

Tijdens hun chat onthulde Joe dat de dingen destijds een beetje ontrafeld waren, vooral gezien het feit dat dit allemaal gebeurde tijdens de Black Lives Matter-beweging van 2020. Joe beweerde dat de dingen op dat moment gewoon te zwaar waren, wat leidde tot een intense angst, en hij kon het niet in hem vinden om een relatie na te streven. Michelle zei dat ook zij hetzelfde doormaakte, maar het draait allemaal om communicatie, en Joe, nou… dat is niet zo.

Is Joe op 'The Bachelorette' For The Fame?

Zijn verschijning in de show die hem volgt als ghosting van Michelle, komt absoluut opportunistisch over, zo erg dat fans hem uitroepen voor het najagen van een vrijgezellengezindheid. Michelle was ook bezorgd dat dit het geval zou kunnen zijn, zo erg dat ze zich, toen het op de laatste roos van vanavond aankwam, ook afvroeg of hij daar om de juiste redenen was.

Ondanks de enige rode vlag koos Michelle ervoor om Joe de laatste roos te geven, waarmee ze duidelijk maakte dat hij deze tweede kans niet wil verpesten. Hoewel het triest was om vijf van de mannen gedag te zien zeggen, kijken fans uit naar het komende intense seizoen, dus laten we hopen dat er geen ghosting meer is in de toekomst van Michelle.

Aanbevolen: