Fans reageren op Alyssa Milano die wordt gearresteerd buiten het Witte Huis

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Alyssa Milano die wordt gearresteerd buiten het Witte Huis
Fans reageren op Alyssa Milano die wordt gearresteerd buiten het Witte Huis
Anonim

Alyssa Milano is gearresteerd buiten het Witte Huis tijdens een demonstratie op 19 oktober.

De Charmed-ster protesteerde tegen de onderdrukking van kiezers met People For the American Way, die ze als bestuurslid fungeert.

Alyssa Milano heeft haar volgers geüpdatet over de arrestatie

De actrice deelde dat ze protesteerde met de groep voor het Witte Huis en de regering-Biden opriep voor verandering. Ze wist wel dat ze het risico liep gearresteerd te worden, zoals ze in een clip op Twitter deelde.

"Ik riskeer vandaag arrestatie, want het afgelopen jaar zijn er 425 wetsvoorstellen ingediend om het stemrecht te beperken", zei Milano.

"Dus ik ga van onze president eisen dat hij alles doet wat in zijn macht ligt om de Freedom to Vote Act, de John Lewis Voting Rights Act en de DC Statehood Act goed te keuren."

Twee uur later werd Milano gearresteerd en deelde ze de update met haar volgers op Twitter.

"Ik ben net gearresteerd omdat ik de regering-Biden en de senaat eiste om hun mandaat te gebruiken om het stemrecht te beschermen. Sta naast mij en @peopleforen vertel de Senaat en het Witte Huis dat stemrecht niet afhankelijk mag zijn van waar je woont DontMuteOurVote, "schreef ze.

Volgens People For The American Way werden ook 24 andere deelnemers - waaronder de president van de organisatie - gearresteerd.

Fans van Milano bedankt voor haar moed

Fans van Milano tweette ter ondersteuning van de actrice na de arrestatie.

"Stemmen zou niet moeilijk moeten zijn. Of een ongemak. Het is ons recht. Bescherm het! Bedankt aan al degenen die er fysiek zijn terwijl zovelen van ons er niet kunnen zijn", twitterde een persoon.

"Ik kan niet geloven dat je gearresteerd bent omdat je de Freedom to Vote-act steunde. Ik las erover en deelde enkele hoogtepunten op een Facebook-commentaar, maar kreeg alleen maar hatelijke opmerkingen. Bedankt voor je moed," was een andere commentaar.

"Bedankt dat je ons tijdens de T-jaren gezond hebt gehouden en dat je aan de goede kant van de geschiedenis staat!! Blijf vechten!" een andere persoon heeft gedeeld.

"Het spijt me te horen dat je gearresteerd bent. Maar je doet het juiste en probeert de rechten van de kiezers te beschermen. Ga zo door, we moeten deze winnen!" een tweet over Milano's arrestatie luidt ook.

Terwijl velen de actrice steunden, bespotten anderen haar, maar werden prompt gesloten door fans.

"Hoe vaak ben je gearresteerd voor het verdedigen van stemrecht?" een fan schreef in reactie op een grap over de arrestatie van Milano.

Aanbevolen: