Twitter wil dat Amber Heard en Ezra Miller op dezelfde manier worden behandeld als Will Smith

Inhoudsopgave:

Twitter wil dat Amber Heard en Ezra Miller op dezelfde manier worden behandeld als Will Smith
Twitter wil dat Amber Heard en Ezra Miller op dezelfde manier worden behandeld als Will Smith
Anonim

Fans van Johnny Depp zijn nog steeds geschrokken om te zien dat Amber Heard ongedeerd uit het wrak lijkt te zijn gekomen dat haar huwelijk met Depp was, aangezien haar carrière de schokkende beschuldigingen tegen haar lijkt te hebben overleefd, en het gevonden bewijs op een band. Johnny Depp heeft echter niet zoveel geluk gehad en heeft zijn ex-vrouw aangeklaagd, nadat de rechter had geoordeeld dat Depp Heard tien keer had aangevallen en haar drie keer in "vrees voor haar leven" had gebracht.

The Pirates of the Caribbean-ster is in de Fantastic Beasts-franchise vervangen door Mads Mikkelsen vanwege de smaadzaak, waarin Johnny Depp Amber Heard heeft aangeklaagd voor $ 50 miljoen nadat ze een opiniestuk had geschreven voor de Washington Post waarin ze zichzelf omschreef als slachtoffer van huiselijk geweld.

Fans woeden dat Amber Heard "ongestraft" is gegaan

Maar Amber Heard heeft toegegeven dat ze "fysiek wordt" in de relatie. Tijdens het Britse smaadproces speelde het juridische team van de acteur een bandje waarop Amber Heard haar ex-man vertelt dat ze hem sloeg en dat ze "je niet kan beloven dat ik niet meer fysiek zal worden."

Hoewel Johnny Depp uit zijn rollen is geschrapt, waaronder zijn rol als Grindelwald in de Fantastic Beasts-films, is Amber Heard niet ontslagen of gevraagd om terug te treden uit Aquaman of andere films, wat tot verontwaardiging van de fans leidde.

Fans waren al woedend dat Amber Heard nog steeds verdiende terwijl Johnny Depp zijn rollen verloor, waaronder zijn vervanging door Mads Mikkelsen in Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Terwijl de carrière van Will Smith begint af te brokkelen nadat de Oscars "de klap over de hele wereld hebben gehoord" en de carrière van Justice League-ster Ezra Miller op het spel staat na beschuldigingen van intimidatie, vragen fans zich af waarom Amber Heard niet hetzelfde krijgt behandeling na wat ze blijkbaar Depp heeft aangedaan.

Wat Twitter heeft gezegd over Amber Heard

Nadat bekend werd dat Warner Bros en DC-managers een spoedvergadering hadden gehouden om de toekomst van Ezra Miller met de studio te bespreken na hun arrestatie, gingen fans naar Twitter om het gesprek over gerechtigheid voor Johnny Depp nieuw leven in te blazen.

"Cool, doe nu iets aan Amber Heard", zei een fan na een retweet over de spoedvergadering. "Als je iemand in een DC-film wilt vervangen, moet het Amber Heard zijn," zei een andere DC-fan, "en Emilia Clarke als Mera."

"[Warner Bros] ontslaat Ezra Miller, maar HEEFT AMBER GEHOORD NOG STEEDS NIET INGESCHAKELD VOOR HET AFHALEN VAN DE VINGER VAN EEN MAN", raasde een andere Twitter-gebruiker.

Fans hebben ook de behandeling van zowel Amber Heard als Ezra Miller vergeleken met Will Smith, wiens films "op pauze" staan omdat hij Chris Rock een klap geeft tijdens de Oscars van 2022. Netflix heeft zich teruggetrokken van de ontwikkeling van Fast & Loose met Will Smith vanwege het incident.

"Waar was deze energie voor onder andere Amber Heard, Ezra Miller, Armie Hammer en Ansel Elgort?" zei een Twitter-gebruiker na het retweeten van het nieuws over Will Smith. "Het systemische racisme in de VS steekt opnieuw zijn lelijke kop op."

"Waarom [is] Will Smith bijna zijn carrière in [de] prullenbak vanwege een klap terwijl Amber Heard en Ezra Miller nog vrij rondlopen?" vroeg een andere Twitter-gebruiker. "Jullie weten allemaal waarom. Ik weet waarom en dit is volkomen oneerlijk."

"Ik kan echt niet geloven dat Will Smith zoveel terugslag krijgt en zijn carrière wordt bedreigd", zei een andere Twitter-gebruiker, "maar mensen zoals Amber Heard, Ezra Miller en Ellen hebben nog steeds banen en een zware inkomen."

"Ik vind het nog steeds gek dat Warner Bros Johnny Depp volledig heeft laten vallen vanwege slechte beschuldigingen, maar Amber Heard werd op tape betrapt op het lachen om hem te slaan en Ezra Miller deed precies hetzelfde [expletief] dat ze nu twee jaar geleden doen, " merkte een andere Twitter-gebruiker op, "en wb blijft ze film na film overhandigen."

Het lijkt erop dat sommige Twitter-gebruikers niet zeker weten wat er met Ezra Miller gebeurt, waarbij sommigen zeggen dat ze worden ontslagen, terwijl anderen het nieuws van de "noodvergadering" aannemen om te betekenen dat ze momenteel nog steeds hun baan hebben. Hoe dan ook, fans vinden dat zowel Ezra Miller als Amber Heard verantwoordelijk moeten worden gehouden voor hun acties, net zoals Will Smith lijkt te zijn.

De tijd zal het leren als het gaat om Ezra Miller - maar als deze "noodvergadering" eindigt in een beslissing waarbij Ezra Miller zijn baan mag behouden, terwijl Will Smith projecten sluit - verwacht dat er opschudding zal komen, vooral van de trouwe fans van Johnny Depp.

Aanbevolen: