Het moment waarop fans Demi Moore's veranderende gezicht begonnen te zien

Inhoudsopgave:

Het moment waarop fans Demi Moore's veranderende gezicht begonnen te zien
Het moment waarop fans Demi Moore's veranderende gezicht begonnen te zien
Anonim

Op 58-jarige leeftijd staat Demi Moore's naam nog steeds overal in de krantenkoppen. Natuurlijk zullen haar vele relaties met Ashton Kutcher en Bruce Willis altijd een onderwerp van gesprek zijn, maar tegenwoordig hebben fans het ook over haar schoonheid. Ze ziet er tegenwoordig nog steeds prachtig uit, hoewel sommigen suggereren dat er ooit een bepaalde behandeling heeft plaatsgevonden.

In het hele artikel bespreken we het exacte moment waarop fans een verandering begonnen op te merken, die in werkelijkheid niet zo lang geleden heeft plaatsgevonden. Daarnaast draaien we de klok terug en kijken we terug naar hoe haar roem begon en hoe ze erin slaagde de bestbetaalde vrouwelijke actrice van de jaren '80 en '90 te worden. Het was een ervaring op de set tijdens haar vroege tienerjaren die echt alles veranderde voor haar professionele carrière.

Haar leven veranderde als tiener

Fans zullen altijd debatteren als het gaat om Demi Moore's echte doorbraakfilm in de business. Haar echte doorbraak kwam echter als tiener, toen ze officieel de acteermicrobe te pakken kreeg. Het ging allemaal mis toen ze waardevol advies kreeg op de set van 'Happy Days'. Moore herinnert zich de baanbrekende ervaring samen met London Magazine.

"Toen ik veertien of vijftien was, werd ik uitgenodigd om de opnames van 'Happy Days' te bekijken. Garry Marshall was daar toen en uit het niets vertelde hij me: "Weet je of je deze energie kunt benutten, jij kan er echt iets mee. Het had een zeer diepgaand effect op mij, het voelde bijna als een goddelijke boodschap, maar de resonantie die het voor mij had, was levensveranderend."

Het gaf me een bewustzijn dat ik niet over mezelf had. Ik had niet veel ouderlijke begeleiding en het bracht me gewoon helemaal tot mezelf en gaf me een duidelijke richting van wat ik wilde doen met mezelf.”

Het veranderde haar carrière toen ze een van de opvallende sterren uit de jaren '90 werd. Zeker, films als 'G. I. Jane' hielp haar carrière niet zo veel, maar toch was ze in staat om veel populariteit te smeden.

Net als zoveel andere beroemdheden, zijn fans altijd geïnteresseerd in haar leven buiten de set. Natuurlijk zijn haar relaties altijd een onderwerp van gesprek, maar de afgelopen maanden hebben fans het onderwerp veranderd en haar veranderende gezicht besproken.

Fans opgemerkt tijdens de Fendi Runway Show

Ze maakte een verrassende verschijning op de 'Fendi Runway', waar niemand op zat te wachten. Het was een geweldig moment ondanks het feit dat er vanwege de huidige pandemie niemand aanwezig was. Na het feit hadden fans het echter over één ding, en dat was hoe anders Moore eruitzag. De likes van Twitter zaten vol met reacties.

"Ik zag artikelen over de opening van Demi Moore voor Fendi op een catwalkshow en scrolde naar beneden om de foto's te zien. Ze leek niet op haar, dus ik dacht dat journalisten het door elkaar haalden en de foto's van iemand anders gebruikten. De schok bij het besef dat het in feite DE Demi Moore is. Gewoon uh, " verklaarde een andere fan.

Het was al het gepraat, met fans die de behandelingen bespraken die ze misschien had ondergaan op weg naar de show. Niettemin besloot Demi het onderwerp uit de weg te gaan toen ze haar tijd op de catwalk besprak.

Demi sprak niet over de roddels

Moore werd gevraagd naar de speciale dag en voor de actrice onthulde ze dat het een droom was die uitkwam om in Frankrijk te kunnen wandelen met enkele van de topmodellen ter wereld.

"Ik nam een moment waarop ik dacht: "Oh mijn god, ik heb letterlijk een catwalkshow gelopen met enkele van de grootste modellen ooit." Voor mij voelde ik me letterlijk een klein kind."

Het was een heel speciale show', vervolgde ze. 'Ook al was er geen publiek, het voelde alsof er een publiek voor mij was, er was geen verschil voor mij. Ik denk ook dat je het publiek toch niet hebt gezien vanwege de manier waarop de set is gebouwd, iedereen met zijn eigen individuele dozen.

'Het voelde speciaal voor mij omdat het minder voelde dat het alleen om de kleding ging, maar meer om het hele verhaal. Het voelde heel magisch."

Fans bleven speculeren, sommigen suggereerden dat ze een verandering in haar jukbeenderen had aangebracht, terwijl andere fans suggereerden dat het niet meer was dan haar make-up.

Niettemin heeft Demi de juiste beslissing genomen om niet in te gaan op geruchten en meer olie op het vuur te gooien.

Aanbevolen: