Hoeveel zijn de familieleden van Charlie Sheen waard in 2021?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zijn de familieleden van Charlie Sheen waard in 2021?
Hoeveel zijn de familieleden van Charlie Sheen waard in 2021?
Anonim

Charlie Sheen, de voormalige sitcom-ster en de wandelende stapel van controverse, zorgt voor een respectabel Hollywood-cv ondanks zijn niet-zo respectabele gedrag en reputatie. Sheens door drugs en alcohol veroorzaakte capriolen en zijn hyperseksuele escapades waren tien jaar geleden het spul van meedogenloos internetvoer, vooral zijn obsessie met het woord 'winnen!' en het "tijgerbloed" waarvan hij beweerde dat het door zijn aderen stroomde. In 2015 gaf een ietwat nederige Sheen toe dat hij hiv-positief was en dat hij het al een tijdje wist.

Sommigen zijn verrast als ze horen dat Sheen eigenlijk deel uitmaakt van een Hollywood-dynastie. De Estevez's zijn nu al drie generaties in de entertainment, en zowel hun artiestennaam Sheen als hun geboortenaam Estevez zijn verbonden aan enkele van de meest prominente en legendarische mensen in Hollywood. De naam Estevez/Sheen is een merk dat zowel lucratief als berucht is in Hollywood. Charlie's broer Emilio was geliefd bij millennial-kinderen dankzij zijn ambtstermijn in de Mighty Ducks-franchise uit de jaren negentig, en zijn vader werd een icoon dankzij zijn duistere uitvoering van een gedesillusioneerde soldaat in het magnum opus van regisseur Francis Ford Coppola, Apocalypse Now.

Charlie Sheen heeft veel financiële ups en downs gehad dankzij zijn controversiële gedrag. Rechtszaken en alimentatiebetalingen zijn er genoeg voor de acteur, maar hoe zit het met zijn al even beroemde familie? Hoeveel financiële invloed heeft het merk Estevez/Sheen echt?

6 Charlie Sheen

Laten we beginnen met Charlie zelf. Ondanks meerdere juridische problemen, met name een veel gepubliceerde scheiding van actrice Denise Richards, heeft Sheen nog steeds een nettowaarde van ongeveer $ 10 miljoen. Vanwege zijn beruchte reputatie als moeilijk om mee samen te werken, heeft Sheen de laatste tijd niet veel projecten gedaan en werd zijn show Anger Management geannuleerd vanwege complicaties veroorzaakt door de hiv-diagnose van Sheen. Hoewel het maar voor een paar seizoenen werd gefilmd, slaagde de show erin om 100 afleveringen te produceren.

5 Martin Sheen

Sheens vader Martin is een Hollywood-legende dankzij zijn optreden in Apocalypse Now, dat algemeen wordt beschouwd als een van de beste films ooit gemaakt. Hij is ook geliefd dankzij zijn optredens in tv-shows zoals Netflix's Grace en Frankie en de populaire politieke thriller, Aaron Sorkin's The West Wing. Apocalypse Now bracht alleen al $ 100 miljoen op en Sheen verdiende een gezonde $ 300.000 per aflevering terwijl hij in The West Wing speelde. In 2021 heeft Martin Sheen een aanzienlijk vermogen van $ 70 miljoen en is hij het rijkste lid van zijn familie.

4 Emilio Estevez

Sheens broer Emilio werkte constant in de jaren '80 en '90, maar leed een beetje vertraging in de jaren 2000 tot hij onlangs terugkwam in een Mighty Ducks-reboot op Disney+. Emilio is ook te zien in klassiekers uit de jaren 80 en cultklassiekers zoals The Breakfast Club of de sci-fi film Repo Man, waar hij optrad naast een Hollywood-icoon vergelijkbaar met zijn vader, Harry Dean Stanton, die ook losbandige gewoonten had vergelijkbaar met zijn broer die van Charlie. Ondanks de vertraging van zijn carrière in de jaren 2000, is Emilio vandaag $ 18 miljoen waard. Hoewel zijn broer de afgelopen jaren meer voor de camera had gewerkt dan hij, zit Emilio op een groter bedrag dan de geplaagde Charlie.

3 Ramon Estevez

Hoewel hij met succes een veel lager profiel behoudt dan zijn broers Charlie en Emilio en hun vader Martin, heeft Ramon Estevez nog steeds een betaalde baan in de familie-industrie als zowel acteur als regisseur, en runt hij ook Estevez Sheen Productions, het familieproductiebedrijf. Ramon heeft zijn broer Charlie geholpen om door te werken toen hij tekende als producer voor Sheen's sitcom Anger Management. Hoewel het een mager bedrag is in vergelijking met het vermogen van zijn vader en zijn beide broers, kan Ramon een respectabele $ 3 miljoen claimen.

2 Renée Estevez

Charlie's enige zus volgt de familietraditie en werkt in Hollywood als actrice en scenarioschrijver. Ze is te zien in de cultfavoriet Heathers uit de jaren 80 en net als Ramon Estevez werkte ze als schrijver met Charlie aan zijn show Anger Management. Ze heeft sinds 2015 niet meer geacteerd en is vandaag $ 3 miljoen waard, hetzelfde bedrag als Ramon.

1 Joe Estevez

Joe Estevez is de jongere broer van Martin Sheen en de enige oom van Charlie, en hij koos een iets ander carrièrepad dan de rest van zijn familie. Terwijl Martin carrière maakte door te verschijnen in Oscar- en Emmy-winnende projecten en te werken met legendarische regisseurs als Coppola en Sorkin, maakte Joe Estevez carrière als B-filminstelling. Vaak zijn zijn films zeer low-budget, straight-to-video-projecten en worden ze zelden gezien door een mainstream publiek, afgezien van hun incidentele optredens in film-riffing-shows. Joe's stem en uiterlijk maken hem echter een dode bel voor zijn broer en hij heeft af en toe voor hem ingevuld bij reguliere projecten. Zo verzorgde hij de voice-over voor het personage van zijn broer in Apocalypse Now omdat Sheen destijds te ziek was. Titels onder Joe's riem zijn Soultaker, Werewolf, Baby Ghost en de bizarre Roller Gator. Films met Estevez worden regelmatig bekritiseerd door de film-riffingwebsite Rifftrax en minstens twee van zijn films zijn te zien geweest in de beroemde riffing-serie, Mystery Science Theater 3000. Geloof het of niet, B-films waren goed voor Joe, want hij is vandaag $ 5 miljoen waard dankzij zijn cultfilmcarrière.

Aanbevolen: