Hoeveel zijn de Baldwin-familieleden waard in 2021?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zijn de Baldwin-familieleden waard in 2021?
Hoeveel zijn de Baldwin-familieleden waard in 2021?
Anonim

Als het gaat om families die beroemd zijn in Hollywood, denk je meteen aan de Baldwins. Hoewel de vier acterende broers en zussen Alec, Daniel, William en Stephen zeker superberoemd zijn, hebben sommige andere familieleden ook hun plaats in de schijnwerpers gevonden - en terecht.

Vandaag bekijken we hoeveel elk lid van de beroemde familie waard is in 2021. We hebben besloten ze te rangschikken op basis van hun huidige rijkdom, dus blijf scrollen om te zien welk familielid van Baldwin is heeft momenteel een indrukwekkend vermogen van $60 miljoen!

10 Kennya Baldwin - Netto waarde $ 300 duizend

We trappen de lijst af met Kennya Baldwin - de vrouw van acteur Stephen Baldwin en moeder van Alaia en Hailey. Kennya is een grafisch ontwerper van Braziliaanse afkomst en volgens The Washington Independent heeft ze momenteel een geschat vermogen van $300.000.

9 Daniel Baldwin - Netto waarde $600 duizend

Laten we verder gaan met acteur en producer Daniel Baldwin, de op één na oudste van de vier Baldwin-broers. Volgens Celebrity Net Worth wordt Daniel momenteel geschat op een nettowaarde van $ 600.000. Hoewel hij niet zo beroemd is als sommige van zijn broers, staat Daniel bekend om zijn hoofdrol in films als Ned Blessing: The True Story of My Life, Mulholland Falls, The Pandora Project, en Snoep stelen.

8 Stephen Baldwin - Nettowaarde $1 miljoen

De volgende op de lijst is Stephen Baldwin, de jongste van de Baldwin-broers. Stephen is getrouwd met Kennya Deodato met wie hij dochters Alaia en Hailey heeft.

De jongste Baldwin-broer is ook acteur en hij verscheen in films als Born on the Fourth of July, The Usual Suspects, Bio-Dome en The Flintstones in Viva Rock Vegas. Volgens Celebrity Net Worth wordt Stephen Baldwin momenteel geschat op een vermogen van $ 1 miljoen.

7 Ierland Baldwin - Netto waarde $ 1 miljoen

Ireland Baldwin, dochter van acteurs Alec Baldwin en Kim Basinger, is de volgende op de lijst. Volgens Celebrity Net Worth heeft Ierland - dat in 2013 een contract kreeg met IMG Models - momenteel ook een nettowaarde van $ 1 miljoen. Tegenwoordig staat Ireland Baldwin bekend als een succesvol model, maar ook als een actrice die is verschenen in projecten als Grudge Match en Campus Caller.

6 Alaia Baldwin - Nettowaarde $5 miljoen

Laten we verder gaan met de oudere dochter van Stephen en Kennya Baldwin, Alaia. Volgens MD Daily Record heeft Alaia Baldwin momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 5 miljoen. Net als haar zus Hailey heeft Alaia in de loop der jaren ook modellenwerk gevolgd.

5 William Baldwin - Netto waarde $6 miljoen

De volgende op de lijst is William Baldwin, de op één na jongste van de vier Baldwin-broers. Billy heeft ook een indrukwekkende acteercarrière gehad en door de jaren heen hebben fans hem gezien in films als Backdraft, The Squid and the Whale en Forgetting Sarah Marshall. Volgens Celebrity Net Worth wordt William Baldwin momenteel geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen.

4 Chynna Phillips - Netto waarde $6 miljoen

Over William Baldwin gesproken - laten we verder gaan met zijn vrouw, zangeres en actrice Chynna Phillips. Volgens Celebrity Net Worth wordt Chynna momenteel ook geschat op een nettowaarde van $ 6 miljoen.

De muzikant is vooral bekend als de dochter van John Phillips, de zanger van The Mamas & the Papas. Tegenwoordig is Chynna Phillips lid van de vocale groep Wilson Phillips.

3 Hilaria Baldwin - Netto waarde $10 miljoen

Hilaria Baldwin opent de top drie van de rijkste Baldwin-familieleden. Hilaria is sinds 2012 getrouwd met Alec Baldwin en de meesten kennen haar als yoga-instructeur, ondernemer en podcaster. Ze was onlangs ook in het nieuws omdat ze zou hebben gelogen over haar Spaanse afkomst. Volgens Celebrity Net Worth wordt Hilaria Baldwin momenteel geschat op een nettowaarde van $ 10 miljoen.

2 Hailey Bieber - Netto waarde $20 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is niemand minder dan Hailey Baldwin, die tegenwoordig bekend staat als Hailey Bieber. Hailey - de dochter van Stephen en Kennya Baldwin - is de hele tweede helft van het afgelopen decennium een succesvol model geweest. Vandaag is Hailey getrouwd met de Canadese muzikant Justin Bieber. Volgens Celebrity Net Worth wordt Hailey Bieber momenteel geschat op een nettowaarde van $ 20 miljoen.

1 Alec Baldwin - Netto waarde $60 miljoen

En tot slot, de lijst met het rijkste Baldwin-familielid is acteur Alec Baldwin die momenteel in het nieuws is voor de tragische schietpartij die plaatsvond op de set van zijn film Rust. Alec speelde in tal van beroemde films zoals Married to the Mob, The Hunt for Red October, To Rome with Love en The Aviator. Volgens Celebrity Net Worth wordt Alec Baldwin momenteel geschat op een nettowaarde van $ 60 miljoen.

Aanbevolen: