Fans reageren op Khloe Kardashian's 'Deep Tan' na haar verschijning op 'Ellen

Fans reageren op Khloe Kardashian's 'Deep Tan' na haar verschijning op 'Ellen
Fans reageren op Khloe Kardashian's 'Deep Tan' na haar verschijning op 'Ellen
Anonim

Khloe Kardashian, ben jij dat?

De Keeping Up With the Kardashians-ster genereerde eerder deze week meer dan een dozijn krantenkoppen nadat ze in The Ellen Show was verschenen.

Maar het enige waar mensen over konden praten was de zonovergoten kleur van de socialite, die door velen werd bestempeld als 'veel te donker'.

Het werd zo'n grote discussie dat de naam van Kardashian enkele uren populair begon te worden op Twitter terwijl fans zich afvroegen of de donkere huidskleur geschikt was.

Tot niemands verbazing gingen sommigen zelfs zo ver om de goede Amerikaanse ambassadeur te beschuldigen van 'zwart vissen', dezelfde term die werd gegooid tegen Jesy Nelson van Little Mix, die ook lijkt te kiezen voor een normale 'diepe kleur'.

Kardashian heeft niet gereageerd op de reactie die ze ontving voor haar steeds veranderende uiterlijk, maar ze vertelde Andy Cohen eerder tijdens de opnames van de KUWTK-reünie dat ze probeert geen aandacht meer te schenken aan de opmerkingen van andere mensen over haar uiterlijk.

Hoewel het geen geheim is dat Kardashian in het verleden worstelde met haar uiterlijk, zei ze dat ze tegenwoordig in een veel betere headspace zit, en merkt op dat wanneer mensen negatieve opmerkingen over haar zeggen, ze dit negeert.

"Iedereen raakt zo overstuur, zoals, waarom praat ik er niet over? Niemand heeft me ooit gevraagd! Jij bent de eerste persoon die me ooit in een interview over mijn neus heeft gevraagd", deelde ze.

"Ik heb zeker injecties gedaan. Niet echt Botox. Ik heb vreselijk gereageerd op Botox."

Ondertussen vierde de moeder van één van hen eerder deze week de vijfde verjaardag van Good American en bedankte haar fans voor hun voortdurende steun achter de kledinglijn.

"Goede Amerikaan, je bent jarig!" schreef ze in het bijschrift.

"Ik kan niet geloven dat je vijf jaar oud bent. Ik ben zo trots op alles wat we als merk samen hebben gedaan en ik kan niet wachten om te zien waar we over vijf jaar staan."

Aanbevolen: