Wat is er gebeurd met de ex van de Bounty Hunter, Tawny Marie Chapman?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de ex van de Bounty Hunter, Tawny Marie Chapman?
Wat is er gebeurd met de ex van de Bounty Hunter, Tawny Marie Chapman?
Anonim

Sinds de 'reality'-tv-show Dog the Bounty Hunter in 2004 in première ging op televisie, is de titulaire ster van de show erin geslaagd om tot op zekere hoogte in de schijnwerpers te blijven staan. Gezien het feit dat de serie in 2012 eindigde, is het best verbazingwekkend dat Dog nog steeds iemand is waar de massa op een semi-regelmatige basis over praat. Helaas v alt niet te ontkennen dat de controverses waarin Dog the Bounty Hunter verwikkeld raakt, een rol hebben gespeeld bij het blijven in de krantenkoppen. Aan de andere kant blijven veel mensen gefascineerd door andere aspecten van het leven van Dog the Bounty Hunter, inclusief zijn aanzienlijke vermogen.

Naast het persoonlijke fortuin en televisieverleden van Dog the Bounty Hunter, is er nog een ander deel van zijn geschiedenis dat echt schandalig is, zijn liefdesleven. Dog is tenslotte serieus betrokken geweest bij zoveel vrouwen dat het vaak lijkt alsof hij verliefd wordt en in een oogwenk door het gangpad loopt. Met dat in gedachten is het fascinerend om terug te blikken op wat er gebeurde tussen Dog en zijn ex-vrouw Tawny Marie Chapman.

De wilde romantische geschiedenis van de hond

Tijdens de tijd van Dog the Bounty Hunter in de schijnwerpers, hebben twee van zijn huwelijken veel aandacht gekregen. Met name als onderdeel van de 'reality'-show die Dog beroemd maakte, kregen kijkers zijn relatie te zien met de vrouw die altijd de liefde van zijn leven leek te zijn, Beth Chapman. Jarenlang samen voordat ze in het huwelijksbootje stapten, liepen Dog en Beth in 2006 door het gangpad en bleven ze samen tot ze stierf in 2019.

Na het overlijden van de vrouw met wie de meeste mensen dachten dat hij de rest van zijn leven zou doorbrengen, trouwde Dog the Bounty Hunter ongeveer twee jaar later opnieuw. Natuurlijk hoeven mensen van wie de echtgenoten overlijden niet de rest van hun leven alleen te zijn. Dat gezegd hebbende, het was nog steeds opmerkelijk om te zien hoe Dog zo snel verder ging, omdat hij zo dol op Beth leek te zijn. Iedereen die echter bekend is met het verleden van Dog had moeten weten dat hij het type persoon is dat nooit lang vrijgezel blijft.

Op het moment van schrijven is Dog the Bounty Hunter getrouwd met zes verschillende vrouwen. Naast Beth en zijn huidige vrouw liep Dog door het gangpad met La Fonda Sue Honeycutt, Anne M. Tegnell, Lyssa Rae Brittain en Tawny Marie Chapman. Elke keer dat die huwelijken eindigden, raakte Dog extreem snel betrokken bij een andere serieuze relatie. Verbazingwekkend genoeg scheidde Dog in 1982 van Tegnell en trouwde met Brittain. Naast alle vrouwen waarmee Dog is getrouwd, heeft hij ook partners voorgesteld met wie hij uiteindelijk niet door het gangpad liep.

Hond en Tawny

In een ideale wereld zou iedereen die door het gangpad loopt, dit om de juiste redenen doen. In werkelijkheid kunnen mensen echter verschillende redenen hebben om iets te doen, inclusief trouwen, hoe serieus die toewijding ook is. Volgens wat hij bijvoorbeeld schreef in zijn memoires uit 2007 "You Can Run But You Can't Hide", wist Dog the Bounty Hunter dat zijn huwelijk met Tawny Marie Chapman vanaf het begin niet zou werken.

Zoals Dog the Bounty Hunter onthulde in zijn eerder genoemde memoires, ontmoette hij zijn ex-vrouw Tawny Marie Chapman toen hij haar arresteerde voor het bezit van een illegale substantie. Nadat hij Champman in hechtenis had genomen, besloot Dog dat hij haar wilde helpen een nieuw leven te zoeken, dus huurde hij haar in als zijn secretaresse en al snel werden de twee een koppel.

Helaas, voordat Dog the Bounty Hunter en Tawny Marie Chapman begonnen te daten, had hij Beth Chapman al ontmoet en voor haar gevallen. Op dat moment was Beth echter jong genoeg dat Dog vond dat het ongepast zou zijn om met haar in zee te gaan, maar hij kon die gevoelens niet loslaten. Als gevolg hiervan waren zijn genegenheid verdeeld toen hij met haar trouwde, wat vrijwel zeker de reden is waarom Dog tegen E! Nieuws dat hij “in zijn hart” wist dat trouwen met Tawny Marie “een vergissing was”.

Uiteindelijk, nadat Dog the Bunter Hunter en Tawny Marie Chapman in 1992 trouwden, gingen ze uit elkaar in 1994 en scheidden ze uiteindelijk in 2002. Op basis van wat Dog heeft gezegd over de relatie, lijken twee belangrijke dingen gedoemd te mislukken hun huwelijk. Ten eerste bleef Dog duidelijk gevoelens hebben voor Beth Chapman. Dog heeft immers ooit toegegeven dat hij ontrouw was tijdens zijn huwelijk met Tawny Marie. 'Eerlijk gezegd sliepen Beth en ik de hele tijd dat ik met Tawny getrouwd was en gedurende haar hele huwelijk met Keith samen.' Hoewel dat onoverkomelijk genoeg lijkt, beweerde Dog ook dat Tawny Marie verslaafd bleef aan amfetaminen en dat was een groot probleem voor hun huwelijk.

Aanbevolen: