Dit was de nettowaarde van de nieuwe vrouw van Dog The Bounty Hunter voordat hij met hem trouwde

Inhoudsopgave:

Dit was de nettowaarde van de nieuwe vrouw van Dog The Bounty Hunter voordat hij met hem trouwde
Dit was de nettowaarde van de nieuwe vrouw van Dog The Bounty Hunter voordat hij met hem trouwde
Anonim

Dog the Bounty Hunter's geliefde vrouw en zakenpartner, Beth, verloor haar strijd tegen kanker in juni 2019 op 51-jarige leeftijd. Het was een verwoestend verlies voor Duane. Het stel was bijna 13 jaar getrouwd. Ongeveer drie maanden na het overlijden van Beth zagen fans in een interview met The Dr. Oz Show dat Duane de tranen probeerde te bedwingen, nog steeds zichtbaar rouwend. Later, in september 2019, werd Duane in het ziekenhuis opgenomen nadat hij hartpijn had gehad waarvan de artsen bang waren dat ze op een hartaanval leken.

Het bleek dat hij een longembolie in het hart had door stress en hoge bloeddruk. Gelukkig is hij sindsdien hersteld. Duane vertelde FOX31 & Channel 2 dat hij ook door moeilijke psychologische dingen ging. Dus dat hielp niet. "Ik denk dat ik eigenlijk een gebroken hart had", zei hij. "En natuurlijk zal het genezen." Gelukkig vond Dog hoop in zijn nieuwe liefde, Francie Frane, een voormalige rancher en jager die in Colorado woont. Wat was het vermogen van de nieuwe vrouw van Duane Chapman voordat ze met hem trouwde? Hier zijn alle details.

Wat doet Francie Frane voor de kost?

Op 24 april 2020 besloot Duane officieel om zijn nieuwe liefdesaffaire te delen met een geestverwant. Tegelijkertijd waren zijn woorden nog steeds getint met verdriet om zijn eerste liefde, Beth. Hij deelde een foto van Francie Frane met het bijschrift: "Ik schreeuw en huil Beth waar ben je, waarom heb je me verlaten, dan kijk ik op en zie je Francie en de pijn verandert in een glimlach I LOVE YOU VROUW!!" Dit bericht verraste veel van zijn fans die dachten dat hij nog steeds rouwde om het overlijden van Beth.

Francie, de aantrekkelijke blonde vrouw die Duane's hart stal, is een 51-jarige rancher uit Colorado. Hoewel haar vermogen voordat ze met Duane trouwde, niet publiekelijk bekend is, werd ze beroemd nadat ze met de superster begon te daten. Haar voornaamste bron van inkomsten komt uit haar professionele carrière. Niettemin, aangezien het vermogen van haar man $ 6 miljoen is, heeft ze een geschat vermogen van $ 1 miljoen. Volgens bronnen verdient ze meer dan $ 50.000 jaarsalaris.

Duane Chapman en Francie Frane verloren echtgenoten aan kanker

In februari 2020 nam Dog the Bounty Hunter contact op met Francie's echtgenoot, Bob, om te helpen met het werk in zijn huis in Colorado, maar was geschokt toen Francie hem vertelde dat Bob enkele maanden voor Beth was overleden.

Duane vertelde The US Sun dat hij en Frane een band hadden omdat ze onlangs hun respectievelijke echtgenoten hadden verloren aan kanker. Afgezien van zijn Instagram-aankondigingen op 4 mei 2020, tweette Duane ook vrolijke foto's van hem en Francie die van elkaars gezelschap genieten, inclusief foto's van haar verlovingsring.

The US Sun meldt dat Dog de grote vraag op één knie heeft gesteld tijdens een diner bij kaarslicht in hun huis in Colorado. Het stel zat tijdens de COVID-19-pandemie samen in quarantaine. Duane vertelde de outlet The Sun dat ze hoopten het officieel te maken nadat de afsluiting van het Coronavirus voorbij was. Ze wilden een uitbundig evenement met alle 12 van zijn kinderen, Francie's twee zonen en hun respectieve kleinkinderen. Hond trouwde op 2 september 2021 met Francie Frane in Colorado Springs.

De donkere kant van het nieuwe geluk van Duane Chapman

Veel fans vinden dat ze het recht hebben om boos te zijn over het besluit van Dog om Frane ten huwelijk te vragen, zo kort na het overlijden van Beth, en hij is aan de ontvangende kant van kwetsende negatieve opmerkingen en terugslag. De onbevestigde geruchten die in januari 2020 hun ronde deden in de media, zorgden voor brandstof voor de woedende fans.

Dog had ex-vriendin Moon Angell ten huwelijk gevraagd, maar de hele zaak werd door de media volledig opgeblazen. Gelukkig voor Dog keuren zijn familie en goede vrienden zijn nieuwe kans op liefde goed. Als reactie op giftige kritiek van fans op de nieuwe verloving van haar vader, steunde zijn dochter Lyssa hem met een publieke goedkeuring op haar geverifieerde Instagram-account en riep ze uit: "Hoe schattig zijn deze twee ?!"

Het duurde niet lang voordat Duane's dochter Bonnie ook betrokken raakte nadat sommige fans slechte dingen te zeggen hadden in de opmerkingen van Lyssa's oorspronkelijke bericht. Bonnie vertelde hen in niet mis te verstane bewoordingen dat alle haters haar vader moesten verlaten en hem de rest van zijn leven in vrede moesten laten leven. Aan de positieve kant merkten nogal wat andere fans op dat ze zijn beslissing steunen om hem te zeggen dat hij zich niet druk moet maken om de nee-zeggers.

Bonnie zei ook op Instagram dat haar vader het verdient om gelukkig te zijn, en herinnert iedereen eraan dat Beths naam nog steeds op zijn borst getatoeëerd is. "Hij zal haar en de liefde die ze hem gaf nooit vergeten", verklaarde ze. Aan het einde van haar boodschap aan de wereld verwelkomde Bonnie Francie in de familie en zei: "Er zal altijd één en slechts één mevrouw zijn. Hond. Welkom in het peloton, Francie."

Duane Chapman's nieuwe vrouw maakt hem gelukkiger dan ooit

Fans favoriete Bounty Hunter probeert een positieve kijk te houden tijdens de verontwaardiging van de fans en zegt gekscherend: "En je weet dat er altijd haters zullen zijn, en ik heb waarschijnlijk de helft van hen gearresteerd." Francie voegde eraan toe dat ze niet geloven dat het te vroeg is, zoals fans beweren. Ze zegt dat er in het leven " altijd mensen zullen zijn die beoordelen wat we wel of niet doen." Ze benadrukte dat ze allebei drie zware jaren hebben doorgebracht met het ondersteunen van hun zieke echtgenoten.

Francie gelooft ook dat het liefdesverhaal van haar en Duane door God is gestuurd en plaatste een van haar dagboekaantekeningen voor 27 april op haar Instagram-account. Ze schreef: "Je weet nooit hoe sterk je bent totdat sterk zijn de enige keuze is die je hebt. Dus je klampt je vast aan God en doet zijn woord met heel je verstand, want dat is alles wat je hoeft te doen. En op een dag keek ik op van de as, en daar stond je. Wow, God." Het lijdt geen twijfel dat ze een prachtig liefdesverhaal hebben.

Aanbevolen: