Dit zijn de meest schokkende schandalen van Dog The Bounty Hunter

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest schokkende schandalen van Dog The Bounty Hunter
Dit zijn de meest schokkende schandalen van Dog The Bounty Hunter
Anonim

Van alle reality-tv-sterren die overal worden gevolgd door schandalen, is Dog The Bounty Hunter daarboven. Hoewel Dog een nettowaarde van $ 6 miljoen heeft en zijn show een succes was, zijn er de afgelopen jaren veel controversiële krantenkoppen over hem geweest. De A&E reality-serie van Duane Chapman werd 9 seizoenen uitgezonden en toen zijn spin-off Dog Unleased zich voorbereidde op uitzending, werd deze geannuleerd en kreeg niemand de kans om afleveringen te zien. Dat komt omdat Duane betrokken raakte bij een paar schandalen die er erg slecht uitzagen.

Na de trieste dood van Duane Chapman's vrouw Beth, verloofde hij zich met iemand anders, wat een familiedrama rond de bruiloft creëerde. Er zijn nogal wat keren geweest dat Duane in de problemen kwam. Blijf lezen om meer te weten te komen over de meest schokkende schandalen van Dog The Bounty Hunter.

6 Dog The Bounty Hunter kreeg in een bargevecht

De realityster is betrokken geweest bij een aantal vreemde situaties, en heeft zelfs Nicolas Cage vrijgelaten uit de gevangenis. En hij is de afgelopen jaren betrokken geweest bij verschillende schandalen.

Dog The Bounty Hunter haalde ook de krantenkoppen toen hij en een man in 2011 een enorm gevecht kregen in een bar. Volgens Hollywood Life had Duane Chapman een stun gun en vloekte hij tegen de andere man.

5 Zijn dochter zegt dat hij affaires had

Duane's dochter Bonnie Chapman zei dat Duane Chapman affaires had. Volgens NY Daily News vertelde Bonnie hoe haar vader voor de tweede keer ging trouwen nadat haar moeder in 2019 was overleden. Bonnie merkte op dat zij en Cecily, haar halfzus, niet waren uitgenodigd op Duane's bruiloft. Toen Duane en Francie in september 2021 trouwden, meldde The Daily Mail dat dit Duane's zesde huwelijk was.100 mensen woonden de bruiloft in Colorado Springs bij.

Bonnie zei dat Duane "mijn moeder de hele tijd zou bedriegen, en ik haatte hem elke keer dat hij het deed, maar ik vergaf hem dat omdat ik een relatie met mijn vader wilde."

4 Zijn dochter zei ook dat hij homofoob en racistisch is

NY Daily News meldde ook dat Bonnie zei dat haar vader homofoob en racistisch is, waardoor dit weer een groot schandaal is waar hij bij betrokken is geweest.

Bonnie zei: "Als het gaat om 'The System' op UnleashedTV, werd mijn vader ontslagen door het platform voor het gebruik van raciale en homofobe scheldwoorden tegen mijn medecastleden in de show, die gaat over pleiten voor sociale rechtvaardigheid en protesteren geweld en raciale vooroordelen door de politie. Ik heb keer op keer mijn steeds grotere teleurstelling geuit over de progressie van mijn vader in zijn oude racistische manieren." Mensen meldden dat Francie zei dat zij en Duane Bonnie niet op de bruiloft wilden omdat ze de Black Lives Matter-beweging steunde. Bonnie zei ook over de invloed van haar moeder op haar vader: "Ik denk dat moeder mijn vader wel heeft veranderd. Maar die verandering verdween toen mijn moeder stierf."

3 Hond De premiejager werd aangeklaagd

Dog The Bounty Hunter werd aangeklaagd voor zijn gedrag tijdens het filmen. The Sun meldde dat hij een taser had tijdens de opnames van zijn show in Virginia, wat niet legaal was, en hij gebruikte ook racistische taal. De ster werd ook aangeklaagd voor het overtreden van zijn contract.

Cinemablend.com meldde dat Unleashed Entertainment CBD Global Sciences heeft aangeklaagd die een deal had met Dog The Bounty Hunter. Unleased zei dat Dog The Bounty Hunter en het CBD-bedrijf meer dan $ 100.000 aan "onwettig verkregen winsten" hebben gemaakt door "marketingmateriaal" van Dog Unleased te promoten. Mike Donovan, de CEO van Breach Entertainment, zei: "Deze acties dwongen ons om de productie van de show te annuleren, en helaas reageert Chapman nu boosaardig op onze werknemers. Unleashed Entertainment staat volledig achter haar werknemers en zal juridische stappen ondernemen als de bedreigingen voortduren."

2 Dog The Bounty Hunter gaf commentaar op zijn racistische opmerkingen

Dog The Bounty Hunter gebruikte in 2007 een racistische smet in een telefoongesprek en A&E annuleerde zijn serie daarom.

Hij maakte de zaken nog erger en aanstootgevend door te beweren dat het prima was om deze term te gebruiken. Hij vertelde Entertainment Tonight "Ik dacht dat ik een pas had", aangezien hij in 1979 in de gevangenis zat en altijd het woord zei. Kevin Frazier van ET vertelde hem: "Als je dat woord gebruikt, als je het in je gewone dagelijkse leven gebruikt, maakt het je een racist."

1 Hond De premiejager is geld schuldig

In 2003 was Dog The Bounty Hunter in Mexico toen hij werd gearresteerd voor 'misdrijf ontvoering', volgens Cinemablend.com. Omdat premiejagen niet legaal is in Puerto Valley, kwam hij in de problemen. Toen een advocaat zijn zaak aannam, daagde Duane hem voor de rechter en de advocaat stelde een tegenvordering in.

Volgens TMZ kreeg Dog The Bounty Hunter in 2013 te horen dat hij $ 880.000 moest betalen, maar dat deed hij niet. In 2021 bleek dat hij $ 880, 916 en rente verschuldigd was.

Aanbevolen: