Scott Disick getrolld nadat hij de 20-jarige influencer terugkaatste na de verloving van Kourtney

Scott Disick getrolld nadat hij de 20-jarige influencer terugkaatste na de verloving van Kourtney
Scott Disick getrolld nadat hij de 20-jarige influencer terugkaatste na de verloving van Kourtney
Anonim

Scott Disick is online getrolld nadat hij voor het eerst werd gespot sinds zijn ex Kourtney Kardashian haar verloving met Travis Barker aankondigde.

Disick had een relatie met Kardashian van 2005 tot 2015 en ze delen samen drie kinderen: Mason, 11, Penelope, 9 en Reign, 6.

Rapporten hebben gesuggereerd dat de Talentless CEO "gek werd" over het nieuws.

Maar de 38-jarige leek plezier te hebben met model Elizabeth Grace Lindley, 20, in Hyde Sunset in West Hollywood.

Het paar bleef samen met een groep vrienden op vrijdagochtend tot in de vroege uurtjes.

Bronnen zeggen dat het paar 'samen is vertrokken in een auto met chauffeur'.

Disick en Lindley, die 15 jaar jonger is dan hij, zagen er goed uit in elkaars gezelschap. Ze werden gezien terwijl ze buiten aan het kletsen waren terwijl ze dicht op elkaar liepen.

Eerder dit jaar was Lindley romantisch gekoppeld aan Formule 1-ace Lewis Hamilton.

Wat Disick betreft, hij begon afgelopen herfst te daten met Hamlin, 20, toen ze net 19 was. Hij ging ook uit met Sofia Richie, 23, en Bella Thorne, 24, toen ze even oud waren.

Amelia Hamlin Scott Disick Split
Amelia Hamlin Scott Disick Split

Reageren op sociale media werden bijna misselijk van het feit dat Scott mogelijk met een ander, veel jonger meisje aan het daten was.

"Waarom gaat hij niet uit met iemand van zijn eigen leeftijd? Alarmbellen rinkelen als veel oudere mannen met jonge meisjes omgaan. Het is griezelig", schreef iemand online.

"Hij is zo onvolwassen, daarom kan hij maar met 20 dingen omgaan", voegde een tweede eraan toe.

"Ik dacht dat hij de lokale middelbare scholen zou trollen voor een nieuwe squeeze," merkte een derde op.

Scott's waarneming komt nadat Kourtney Kardashian, 42, foto's van Barker's voorstel plaatste in het Rosewood Miramar Hotel in Montecito, Californië.

De drummer, 45, vroeg de realityster om met haar te trouwen met een gigantische diamanten ring die naar verluidt $ 1 miljoen waard was.

Het huwelijk markeert Kourtney's eerste en Travis' derde.

De Keeping Up With The Kardashians-ster zei "ja" te midden van een zee van rode rozen in de vorm van een hart omringd door witte kaarsen terwijl de zon onderging.

Barker's dochter Alabama deelde een eerste blik op de massieve ovale verlovingsring die minstens 15 karaat leek te zijn.

Het voorstel vond plaats om 18.30 uur - in aanwezigheid van familieleden van beide kanten. De binnenkort verenigde families genoten van een intiem verlovingsdiner na het voorstel.

Aanbevolen: