Hier is de echte reden waarom Adam Driver bij de mariniers kwam

Inhoudsopgave:

Hier is de echte reden waarom Adam Driver bij de mariniers kwam
Hier is de echte reden waarom Adam Driver bij de mariniers kwam
Anonim

Met Oscar-nominaties voor BlacKkKlansman en de originele Netflix-film A Marriage Story, evenals een prominente rol in de onlangs afgesloten Star Wars-trilogie, is het moeilijk voor te stellen dat Adam Driver niet zijn hele leven acteert. Zoals fans misschien weten, heeft de tweevoudig Oscar-genomineerde enkele jaren bij de mariniers doorgebracht voordat hij een Hollywood-ster werd.

En hoewel Driver trots was om zijn land te dienen, blijkt dat er een verrassende reden is waarom hij uiteindelijk in dienst trad.

Dit is waarom hij uiteindelijk in dienst trad

Het bleek dat Driver het grootste deel van zijn leven acteren wilde nastreven. Het lukte hem echter niet helemaal de eerste keer dat hij het probeerde. Hij deed auditie voor Julliard, maar kwam er niet in. Toen besloot hij naar Los Angeles te verhuizen en een filmster te worden. Zo verliet hij Mishawaka, Indiana, om afscheid te nemen van zijn vriendin voordat hij in zijn Lincoln Town Car uit 1990 vertrok met niets anders dan Hollywood-dromen. "Het was een hele gebeurtenis", herinnert hij zich tijdens een gesprek met The New Yorker. “Zoals, ‘ik weet niet wanneer we elkaar weer zullen zien. Onze liefde zal een manier vinden.’ En dan: ‘Goede reis, kleine stad! Hollywood, hier kom ik!'”

Zelfs voordat hij L. A. kon bereiken, zag het er echter al niet goed uit. Zijn auto ging kapot toen hij net buiten Amarillo, Texas was, en hij besteedde het grootste deel van zijn geld aan het repareren ervan. En toen hij eindelijk L. A. bereikte, werd hij het slachtoffer van "een totale f scam" nadat hij een makelaar had gevraagd hem te helpen een appartement te vinden. Daarna dacht hij dat hij alleen maar genoeg geld had voor benzine om terug te rijden naar Mishawaka. Tegen die tijd voelde Driver zich "richtingloos" en besloot terug te keren. Kort daarna zou hij dienst nemen.

Hij trainde om te vechten, maar moest vertrekken voordat hij kon inzetten

Chauffeur meldde zich aan om bij de mariniers te gaan toen hij nog maar 18 was. Het was net kort na de aanslagen van 11 september en hij vond dat hij zelf in de strijd moest gaan. "Het was niet tegen moslims", zei Driver. “Het was: we werden aangevallen. Ik wil voor mijn land vechten tegen wie dat ook is." En daar ontmoette hij de mariniers. "Ze kregen me een beetje met hun hele 'We geven je geen ondertekeningsbonussen. Wij zijn de hardste tak van de krijgsmacht. Je krijgt niet al deze zachte shit die de marine of het leger je geeft. Het zal moeilijk worden'", herinnert de acteur zich.

Na het trainingskamp werd de acteur naar de Weapons Company, 1st Battalion, 1st Marine Regiment, 1st Marine Division in Camp Pendleton, Californië gestuurd. Daar werd hij een 81mm-mortierman. En terwijl hij net zo hard trainde als zijn vrienden voor inzet, leidde een mountainbike-ongeluk (hij brak zijn borstbeen) tot een medisch ontslag net toen zijn eenheid op het punt stond te worden verscheept."Ik had het gevoel dat ik mijn vier jaar nog niet had afgemaakt", gaf Driver toe tijdens een gesprek met de Military Times. "Dat zit me altijd een beetje dwars."

Toen hij uitstapte, slaagde Driver er echter in zich vrij goed aan te passen aan het burgerleven. Hij kwam ook tot een belangrijke conclusie. "Ik realiseerde me plotseling dat ik civiele problemen aankon", zei hij. "Ze leken allemaal vrij klein in vergelijking." Toen wist hij dat hij acteren nog een kans moest geven. “Wat is er nu nog uitdagender dan wat ik al heb gedaan? Ik realiseer me nu dat het een illusie was, want er zijn natuurlijk veel dingen om je aan aan te passen, en het burgerleven is lastig', legde Driver uit. "Maar op dat moment voelde ik me erg zelfverzekerd en wist ik op zijn minst dat ik niet zou sterven terwijl ik acteerde."

Zo werd Adam Driver eindelijk een acteur

Nadat hij het leger had verlaten, solliciteerde Driver opnieuw bij Julliard. Deze keer stapte hij in. En toen hij begon, realiseerde Driver zich dat de beroemde toneelschool niet zo veel verschilde van het leger."Op het eerste gezicht leek het gewoon heel het tegenovergestelde, maar toen begon ik de connectie te maken dat het proces is wat je moet volgen", legde de acteur uit. “Het is vergelijkbaar met het teamidee; het is een rol spelen binnen een eenheid en je moet je rol heel goed kennen en het succes van het verhaal in het algemeen, of wat de missie in het algemeen is, is gebaseerd op de collectieve inspanning, niet alleen op het goed kennen van je rol."

Sinds zijn afstuderen aan Julliard 2009 floreert Driver in Hollywood. Zijn doorbraakrol was in de serie HBO-serie Girls. Sindsdien boekt Chauffeur links en rechts rollen. En hoewel Hollywood Driver misschien bezig heeft gehouden, heeft hij nog steeds tijd gevonden om de mannen en vrouwen te eren die dienen via zijn non-profitorganisatie Arts in the Armed Forces. Hier was hij mee begonnen toen hij nog in Julliard zat met zijn vrouw, actrice Joanne Tucker (ze leerden elkaar kennen op de toneelschool). Driver's Organization geeft een subsidie van $ 10.000 aan iedereen in het leger die een film of een toneelstuk heeft geschreven.

Aanbevolen: