Is dit de reden waarom Wesley Snipes niet in aanmerking kwam voor Marvel's 'Blade

Inhoudsopgave:

Is dit de reden waarom Wesley Snipes niet in aanmerking kwam voor Marvel's 'Blade
Is dit de reden waarom Wesley Snipes niet in aanmerking kwam voor Marvel's 'Blade
Anonim

Wesley Snipes heeft een aantal twijfelachtige levenskeuzes gemaakt, zoals het niet betalen van zijn belastingen, maar hij heeft ook zeer meeslepende filmvoorstellingen neergezet, niet meer dan Blade. Snipes speelde de rol perfect in drie afzonderlijke optredens en liet een blijvende indruk achter op de fans. Sommigen voerden zelfs campagne voor Disney om de ervaren acteur te rekruteren in de MCU's reboot, maar die rol ging onvermijdelijk naar Mahershala Ali.

Ondanks dat de fans willen dat Snipes terugkeert, gebeurt het niet, en waarschijnlijk om een goede reden. Hij had blijkbaar een aantal vreemde gewoonten op de set van Blade: Trinity, die mogelijk hebben bijgedragen aan de beslissing van Disney om een andere acteur te rekruteren voor de reboot.

Volgens Patton Osw alt bleef Snipes in karakter de hele tijd dat hij op de set was, zelfs zo ver dat hij mensen begroette met 'I'm Blade'. toen ze hem ontmoetten. Osw alt vertelde de A. V. Club over zijn ontmoeting met Snipes, en onthulde ook dat zijn tegenspeler behoorlijk wat tijd doorbracht met het roken van wiet in zijn trailer.

Wat deden snipes op de set van Blade: Trinity

Afbeelding
Afbeelding

De spanning houdt daar niet op. Snipes probeerde naar verluidt ook de regisseur van de film, David Goyer, te verstikken. Hun uitwisseling intensiveerde verder toen Goyer de acteur vroeg halverwege het filmen te stoppen. Dat pakte niet zo goed uit en zorgde voor nog meer spanningen tussen hen. Gelukkig besloot Snipes om te communiceren met Post-It-notities in plaats van het diepe te verlaten zoals we van hem verwachtten.

Het gedrag van Snipes op de Blade 3-setshows is waarschijnlijk de reden dat Disney hem niet terugvroeg voor de reboot. Het publieke imago van Snipes na zijn belastingproblemen deed hem ook geen goed. Maar het feit dat hij een nachtmerrie-acteur is om mee samen te werken, heeft vermoedelijk bijgedragen aan hun beslissing om met iemand anders te gaan.

Of zijn acties op de Blade-set al dan niet meespeelden in Disney's laatste castingbeslissing, fans zouden de hoop moeten koesteren dat Snipes zijn rol als Marvel's vampierjager weer zal hernemen. Hij zal natuurlijk niet de hoofdrol spelen in de reboot met Mahershala Ali, dat sluit een cameo in een andere film niet uit.

Kunnen snipes een cameo maken in een andere MCU-film

Afbeelding
Afbeelding

Voor het geval iemand het vergeten is, verschillende aankomende MCU-films zullen multiversum-avonturen bevatten. Deze reizen zullen ook kruisen met verschillende filmische universums, wat blijkt uit de terugkeer van Jamie Foxx als Electro. Hij verscheen voor het eerst als de op elektriciteit gebaseerde schurk in Amazing Spider-Man 2 en zal de rol opnieuw opnemen in Spider-Man 3.

Foxx' casting bevestigt dat Marvel-personages uit verschillende werelden naast Peter Parker (Tom Holland) van de MCU kunnen en zullen verschijnen. Sony ontkrachtte een paar bizarre theorieën die op internet begonnen te circuleren, maar dat sluit de mogelijkheid niet uit dat Snipes een Blade-camee maakt.

Aangezien Snipes voor een cameo-optreden slechts voor een paar dagen opnames hoeft te verschijnen, kan de studio zijn beginnende capriolen lang genoeg verdragen om de scène af te ronden. Bovendien zouden ze waarschijnlijk willen dat de oudere versie van Blade even verschijnt terwijl Strange (Benedict Cumberbatch) van universum naar universum springt, om tijdens de ramp te verdwijnen.

Zelfs als er geen Snipes-cameo in de maak is, moet Disney er rekening mee houden. De mediagigant waagt al een gok op twee afzonderlijke multiversum-avonturen, en het toevoegen van Snipes' versie van Blade aan de reis zou niet veel uitmaken. De vraag is of Disney dit favoriete personage zal doen herleven in een van hun aankomende films?

Aanbevolen: