Wie was Emily Simpson voordat ze zich bij 'RHOC' aansloot?

Inhoudsopgave:

Wie was Emily Simpson voordat ze zich bij 'RHOC' aansloot?
Wie was Emily Simpson voordat ze zich bij 'RHOC' aansloot?
Anonim

Net zoals we nieuwsgierig zijn naar een nieuwe vriend of kennis, willen we altijd graag meer weten over een nieuw Real Housewives castlid. Wanneer iemand nieuw lid wordt van de cast van The Real Housewives of Orange County, zijn ze vaak een vriend van een bestaand castlid. We weten dat dit niet genoeg zal zijn om een mogelijk drama te stoppen… en het is moeilijk om niet te hopen op een conflict, want daarom kijken we naar deze Bravo reality-serie.

Toen Emily Simpson in seizoen 13 op RHOC werd gecast, hadden fans veel vragen. Emily legde meteen uit dat zij en haar man Shane zijn getrouwd nadat ze collega's waren. Ze zei dat ze 32 jaar oud was en vond dat het tijd was om te trouwen en kinderen te krijgen, volgens Bravotv.kom. Terwijl fans nieuwsgierig zijn naar Emily's vermogen en als haar huwelijk nu gelukkiger is, willen ze ook meer weten over Emily's verleden en achtergrond.

Wie was Emily Simpson voordat ze zich bij de cast van The Real Housewives of Orange County voegde? Laten we eens kijken.

Emily's juridische carrière

Toen Emily Simpson een castlid van RHOC werd, stelde ze zichzelf voor als een advocaat die veel om haar carrière gaf, en fans wilden meer weten over haar reis.

The List meldde dat Emily naar de Thomas Jefferson School of Law ging en dat er wat drama was met Emily's co-ster Shannon Beador die vertelde dat de school niet langer geaccrediteerd was. In 2019 was de rechtenfaculteit niet meer geaccrediteerd. Volgens Voices Of San Diego keek de Legal Education Council van de ABA naar de academici, "toelatingspraktijken" en de geldsituatie van de school, en vond dat deze niet meer geaccrediteerd moest worden.

Shannon zei: "Ik doe wat ik doe. Ik ben een zeer intelligent persoon. Ik ging rechten studeren toen het werd geaccrediteerd, Emily. Gewoon zeggen. Ik ben een slim persoon. Niemand zegt me wat ik moet doen en ik ben voor niemand bang." Emily twitterde dat ze twee keer langs de bar was geweest en dat de school geaccrediteerd was toen ze daarheen ging.

Emily heeft ook een bachelordiploma van Miami University. Volgens Bravotv.com gaf Emily vier jaar lang Spaans op de middelbare school en is ze lid van de Utah en California Bars.

Klein stadsleven

Het is gemakkelijk om te denken dat de cast van The Real Housewives of Orange County hun hele leven in het rijke gebied heeft gewoond. Ze lijken tenslotte super comfortabel met hun levensstijl. Maar niet iedereen heeft zo'n rijke achtergrond.

Volgens The List was Emily Simpson een cheerleader op de middelbare school en woonde ze in Middletown, Ohio. Haar moeder voedde haar en haar zus Sara alleen op nadat hun vader het gezin had verlaten.

Emily deelde over opgroeien in Ohio met Journal-News.com en legde uit: Ik ben een plattelandsmeisje. Ik rende altijd op blote voeten rond, reed zonder zadel op paarden, ving kikkers en kweekte kikkervisjes in een goudvissenkom in de woonkamer.”

Dit is interessant voor fans om over te horen, want op RHOC wonen Emily en Shane in een herenhuis en lijken ze zeker een chique levensstijl te leiden. Emily's verhaal is inspirerend omdat ze hard heeft gewerkt en een geweldige carrière en leven heeft opgebouwd.

Emily Simpson deelde met Page Six over hoe het was om op RHOC te worden gecast en zei dat mensen zich misschien niet bewust zijn hoeveel tijd het kost om auditie te doen voor de Real Housewives.

Emily zei: "Maar ik ging steeds verder en verder en verder en ik zal je vertellen dat mijn man steeds nerveuzer werd, en nerveuzer en nerveuzer omdat hij dacht van 'Ah, ik weet niet over Ik weet niet of ik hier iets mee te maken wil hebben!'” Emily legde ook uit: “Ik heb het gevoel dat het een kans was die op het juiste moment in mijn leven kwam. Als je in de veertig bent, heb je de midlifecrisis en heb je zoiets van: 'Natuurlijk, dat zal ik doen!'"

Emily Simpson heeft een nieuwe passie en het klinkt fascinerend. Volgens Bravotv.com is ze verheugd om vrijwilligerswerk te doen bij het California Innocence Project.

Emily zei: "Er zijn verschillende Innocence-projecten in elke staat en stad. Het was gewoon iets waar ik echt, echt, echt in geïnteresseerd was. En ik wilde altijd vrijwilligerswerk bij hen doen. Maar ik werkte altijd fulltime als een advocaat en nu heb ik gewoon het gevoel dat ik in een positie zit waarin ik niet fulltime als advocaat werk, dus ik wilde de tijd, mijn vrije tijd gebruiken om vrijwilligerswerk bij hen te doen." Emily legde uit dat ze in het bestuur zit en naar zaken kijkt. Ze zei ook dat ze in de toekomst graag de leiding zou hebben over een inzamelingsactie.

Aanbevolen: