10 'Echte huisvrouwen' die al succesvol waren voordat ze zich bij de franchise aansloten

Inhoudsopgave:

10 'Echte huisvrouwen' die al succesvol waren voordat ze zich bij de franchise aansloten
10 'Echte huisvrouwen' die al succesvol waren voordat ze zich bij de franchise aansloten
Anonim

The Real Housewives staan niet alleen bekend om het drama, maar ook om de glitter en glamour. Van hun uitgestrekte herenhuizen, reizen naar exotische landen en designer blindgangers - de huisvrouwen leven vrijwel hun beste leven. De Real Housewives-franchise is een succes gebleken en heeft geleid tot financieel succes voor de meeste betrokken vrouwen. Terwijl sommige vrouwen bekendheid verwierven in de show, waren anderen al succesvol vóór de Real Housewives

De franchise heeft in de loop der jaren een diverse groep vrouwen samengebracht, er zijn acteurs, muzikanten, modellen en slimme zakenvrouwen geweest die hun miljoenen verdienden voorafgaand aan het sterrendom van de realityshow. Sommige huisvrouwen zijn bekende gezichten, terwijl anderen bekende namen werden vanwege de franchise, hoe dan ook, sommige van deze vrouwen hebben extreem hard gewerkt voor hun fortuin.

10 Denise Richards is ook een model en actrice

Denise Richards
Denise Richards

RHOBH alum Denise Richards is niet alleen een echte huisvrouw, maar ze is ook een model en een succesvolle actrice. Richards was beroemd lang voordat het sterrendom van de realityshow klopte, de meeste mensen herinneren haar van Wild Things naast Matt Damon.

Denise wiens geschatte vermogen maar liefst $ 12 miljoen is, speelde in verschillende tv-shows en films. Enkele van de meest populaire zijn The Bold and The Beautiful, Saved By the Bell en Married With Children.

9 Kandi Burruss is een bekroonde zanger en songwriter

Kandi Burruss draagt een sprankelende gouden en zwarte top
Kandi Burruss draagt een sprankelende gouden en zwarte top

Real Housewives of Atlanta-ster Kandi Burruss is een bekroonde zangeres en songwriter. Ze was pas 14 jaar oud toen ze lid werd van de R&B-meidengroep Xscape. Ze heeft met enkele van de grootste namen in het vak gewerkt, van Pink tot en Mariah Carey tot Whitney Houston.

De cast van de Real Housewives was slechts de kers op de taart, Kandi is een van de meest succesvolle vrouwen ooit in de franchise.

8 Heather Dubrow heeft acteercredits op haar naam staan

Heather Dubrow draagt antracietgrijs
Heather Dubrow draagt antracietgrijs

Voormalig Real Housewives of Orange County-ster Heather Dubrow staat bekend om haar elegantie en snelle humor. Heather heeft het redelijk goed gedaan voor zichzelf en heeft een indrukwekkend vermogen van $ 50 miljoen. Heather en haar man Terry hebben een huidverzorgingslijn genaamd Consult Beaute.

Featuring op de Real Housewives heeft zeker geholpen om het vermogen van Heather te laten groeien, maar de realityster werkte als actrice voorafgaand aan het sterrendom van de realityshow. Dubrow heeft verschillende acteercredits op haar naam staan.

7 Garcelle Beauvais is een actrice en voormalig fotomodel

Garcelle-Beauvais
Garcelle-Beauvais

Garcelle Beauvais voegde zich bij de cast van de Real Housewives of Beverly Hills in het 10e seizoen van de show. De ster is een bekend gezicht dat al sinds haar 16e in de branche zit. Voorafgaand aan haar Real Housewives-dagen werkte Garcelle als model en actrice.

Ze sierde de covers van verschillende tijdschriften en was te zien in tal van muziekvideo's. Beauvais' kan bogen op een indrukwekkend acteer-cv en speelde in een aantal populaire films en tv-shows zoals Coming to America I en II en NYPD Blue.

6 Eileen Davidson is een auteur en soapster

eileen davidson
eileen davidson

Actrice Eileen Davidson was drie seizoenen te zien in The Real Housewives of Beverly Hills. Ze trad toe tot de show in het vijfde seizoen en verdiende naar verluidt $ 750.000 per seizoen. Eileen is een succesvolle soapster die twee Day Time Emmy Awards heeft gewonnen.

De actrice heeft meegewerkt aan Days of Our Lives, The Young and the Restless en The Bold and the Beautiful. Naast acteren is Davidson ook een model en verscheen hij in commercials en drukwerk.

5 Dorinda Medley was eigenaar van een succesvol kasjmierbedrijf

Dorinda Medley draagt zwarte pailletten
Dorinda Medley draagt zwarte pailletten

Fan-favoriete huisvrouw Dorinda Medley voegde zich bij de cast van Real Housewives of New York in het zevende seizoen van de show. Ze is een selfmade woman die eigenaar was van een kasjmierbedrijf genaamd DCL Cashmere in Londen.

Ze had een beroemde klantenkring, waaronder prinses Diana en Joan Collins. Volgens de New Yorkse post onthulde de realityster: "Het was 1989. Ik kreeg prinses Diana als een van mijn klanten en projecteerde [het bedrijf] vooruit met de Britse klassen."

4 Lisa Rinna is een doorgewinterde actrice

lisa rinna drama
lisa rinna drama

Lisa Rinna verdiende naar verluidt $ 450.000 per seizoen toen ze zich bij de cast van de Real Housewives of Beverly Hills voegde. De ster heeft een geschat vermogen van $ 10 miljoen, dat ze voornamelijk heeft vergaard door haar werk op zowel het kleine als het grote scherm.

Lisa is een doorgewinterde actrice met een carrière van tientallen jaren, ze was in shows als Days of Our Lives, Melrose Place en Veronica Mars.

3 Lisa Vanderpump is een slimme zakenvrouw

lisa vanderpomp
lisa vanderpomp

Lisa Vanderpump is de belichaming van elegantie en klasse, de voormalige ster van Real Housewives of Beverly Hills is een van de rijkste vrouwen in de franchise. Ze verdiende naar verluidt $ 500.000 per seizoen van Real Housewives en per Celebrity Net Worth heeft ze maar liefst $ 90 miljoen.

Lisa en haar man Ken Todd bezitten samen 26 bars en restaurants in heel Europa. Het paar bezit er ook drie in de VS, namelijk PUMP, Tom Tom en SUR. De aluin van Real Housewives was al een succesvolle en gevestigde zakenvrouw voordat ze meedeed aan de populaire Bravo-show.

2 Yolanda Hadid was een high fashion model

Yolanda Hadid
Yolanda Hadid

Het v alt niet te ontkennen dat Yolanda Hadid fantastisch is, de voormalige Real Housewives of Beverly Hills Star was een high fashion-model. Op 16-jarige leeftijd tekende Yolanda bij Ford Models en liep ze over de hele wereld op catwalks. Op het moment dat ze stopte met modellenwerk, was ze al bijna 15 jaar in de industrie.

Yolanda was drie seizoenen bij RHOBH en verdiende naar verluidt $ 100.000 per seizoen. Ze heeft een vermogen van $45 miljoen.

1 Carole Radziwill is een bestverkopende auteur in de New York Times

carole radziwill van de echte huisvrouwen
carole radziwill van de echte huisvrouwen

Real Housewives of New York alum Carole Radziwill verdiende naar verluidt ongeveer $ 175.000 tot $ 500.000 per seizoen. Ze had een van de meest interessante en achtergrondverhalen van de show. Carole was getrouwd met wijlen prins Anthony Radziwill, die tientallen jaren geleden aan kanker is overleden.

Carole is een New York Times-bestsellerauteur en journalist wiens werk drie Emmy's en een Peabody-prijs heeft verdiend. Het succes van de voormalige huisvrouw kwam ver voordat het sterrendom van reality-tv toesloeg.

Aanbevolen: