Wie was Abbey Humphreys voordat hij bij 'Twentysomethings: Austin' kwam

Inhoudsopgave:

Wie was Abbey Humphreys voordat hij bij 'Twentysomethings: Austin' kwam
Wie was Abbey Humphreys voordat hij bij 'Twentysomethings: Austin' kwam
Anonim

Abbey Humphreys is een van de acht castleden van Twentysomethings: Austin, en deelde haar leven met deze vreemden terwijl de camera's draaien. Toen fans zich afstemden en een idee begonnen te krijgen van hoe Abbey is in de reality-tv-show, werd het meteen duidelijk dat ze een levendig verhaal heeft om met de wereld te delen en dat ze een uniek element toevoegt aan het leven van haar castmates.

Haar geestige, gedurfde persoonlijkheid trok meteen haar fans aan, die steeds nieuwsgieriger werden naar het leven van Abbey voordat ze meedeed aan de show. Fans die meer willen weten over dit uitgesproken personage, hoeven niet ver te zoeken om alles te weten te komen over waar ze vandaan komt en waar ze voor staat, en haar levensechte verhaal is net zo interessant als haar personage.

10 Abbey Humphreys werd geboren in Houston City, Texas

Abbey komt niet uit Austin, Texas, maar ze komt uit de buurt. Ze werd geboren in Houston City op 10 december 1995 en daar bracht ze haar jeugd door. Abbey was altijd een zeer actief kind en stond bekend als nieuwsgierig naar haar omgeving. Toen ze opgroeide, wisselde ze door een aantal verschillende deeltijdbanen om extra geld te verdienen en creëerde ze een solide netwerk van leden van de gemeenschap en vrienden. Abbey voltooide de universiteit in haar geboorteplaats.

9 Het gezinsleven van Abbey Humphreys

Abbey staat heel dicht bij haar familieleden en is opgevoed door twee liefhebbende, toegewijde ouders. Ze heeft twee broers en zussen waar ze absoluut dol op is en graag tijd mee doorbrengt. De naam van Abbey's broer is Josh, en ze heeft ook een zus genaamd Annie, met wie ze een heel speciale band deelt. Abbey's Instagram staat vol met gedeelde herinneringen met Annie, en de twee vertrouwen elkaar in vertrouwen en staan volledig achter elkaars levenskeuzes.

8 Ze is een welbespraakte extravert

Iedereen die heeft afgestemd op Twentysomethings: Austin heeft al ontdekt dat Abbey een welbespraakte, zelfverzekerde jonge vrouw is. Haar levendige persoonlijkheid weerspiegelt haar zelfvertrouwen en velen hebben al opgemerkt dat ze nooit bang is om haar mening te uiten. Iedereen weet altijd waar ze aan toe zijn met Abbey, en ze wordt vaak omschreven als een 'alpha-vrouw'.

7 Huwelijk van Abdij Humphreys

Abbey Humphreys onthulde aan haar fans dat ze eerder getrouwd was en voegde de schok toe toen ze vertelde dat ze daadwerkelijk door het gangpad liep toen ze nog maar 20 jaar oud was. Ze verbaasde de mensen om haar heen met deze onthulling en heeft verklaard dat ze weet dat ze te vroeg getrouwd was. Abbey raadt anderen vocaal aan om ver na hun twintigste te wachten voordat ze zo'n enorme sprong naar een bruiloft maken, waarbij ze stelt dat "haar brein niet genoeg ontwikkeld was" om volledig te begrijpen waar ze op die leeftijd aan begon.

6 Abbey Humphreys is gescheiden

Ondanks het feit dat zij en haar man liefjes waren geweest op de middelbare school en zes jaar lang toegewijd aan elkaar waren, waren ze uiteindelijk niet in staat om hun relatie te laten werken. Abbey is naar voren gekomen om te onthullen dat zij en haar man uiteindelijk zijn gescheiden, en dit was een zeer moeilijke overgang voor haar. Terwijl de camera's blijven draaien op Twentysomethings: Austin, is het duidelijk dat praten over haar scheiding een zeer gevoelige en uitdagende zaak is voor Abbey om te doen.

5 De identiteit van de ex-echtgenoot van Abbey Humphreys

Een van de meest aanlokkelijke aspecten van Abbey's persoonlijkheid is dat ze fans scherp houdt en ze consequent laat raden wat er gaat komen. Een van de weetjes die ze bewaart, is de werkelijke identiteit van haar ex-man. Ze heeft kunnen delen dat ze al heel lang samen waren en heeft gedetailleerde aspecten van het echtscheidingsproces, maar ze weigert zijn identiteit met haar fans te delen. De voor- en achternaam van haar man zijn geheim gebleven en ze heeft laten weten dat ze deze informatie niet op een openbaar forum zal delen.

4 Ze is een avonturier

Of ze nu in een boot zit, uit een boom hangt of yoga doet op een enorm rotsblok, het is vrij duidelijk dat Abbey Humphreys een fervent avonturier is. De actieve jonge vrouw geniet met volle teugen van het leven en lijkt altijd onderweg te zijn en op zoek naar haar volgende ontdekkingstocht. Haar Instagram-pagina onthult haar actieve levensstijl en toont Abbey tegen verschillende landschappen.

3 Abbey Humphreys' beste vriend

Naast de diepe band die ze deelt met haar zus, deelt Abbey ook een zeer hechte band met iemand anders, die ook veel bekendheid krijgt op haar sociale media-accounts. Haar levenslange beste vriend Luke Alexander Stege is berucht geworden als Abbey's sidekick, en het lijkt erop dat hij overal bij haar is. De foto's en video's die ze samen delen, zijn een waarheidsgetrouwe weerspiegeling van veel gedeelde herinneringen, en Abbey lijkt het leuk te vinden om de schijnwerpers te delen met haar beste vriendin.

2 Abbey Humphreys identificeert zich als een biseksuele vrouw

Abbey heeft zich uitgesproken over het feit dat ze zich identificeert als een biseksuele vrouw, en door dat te doen, is ze breed omarmd door de LGBTQ+-gemeenschap. Ze vertelt openhartig over haar persoonlijke reis en vertelt openhartig over het pad dat ze heeft afgelegd om haar identiteit volledig te omarmen. Haar biseksuele status is gemarkeerd als een van de belangrijkste onderdelen van haar verhaallijn op Twentysomethings: Austin en heeft veel media-aandacht gekregen.

1 TikTok van Abbey Humphreys

Abbey Humphreys maakt niet alleen een enorme plons door te schitteren in een realityshow, ze heeft ook een enorme fan die volgt op TikTok en heeft een bepaald niveau van bekendheid genoten op sociale media. Ze heeft alleen al op TikTok meer dan 130.000 volgers, exclusief de vele mensen die op haar letten bij elke beweging op andere platforms. Ze blijft haar eigen roem beheersen door haar fans te betrekken bij video's en uitdagingen die hen betrokken houden en hen aanmoedigt om terug te blijven komen voor meer.

Aanbevolen: