Zayn Malik-fans betogen of hij aan het 'huilen' is in een nieuw gedeelde selfie

Inhoudsopgave:

Zayn Malik-fans betogen of hij aan het 'huilen' is in een nieuw gedeelde selfie
Zayn Malik-fans betogen of hij aan het 'huilen' is in een nieuw gedeelde selfie
Anonim

We hebben een nieuwe foto-update van voormalig One Direction-zanger Zayn Malik! De zanger heeft zijn tweede selfie in een week tijd gepost, maar hij ziet er niet meer zo opgewekt uit als voorheen.

Op de foto zie je Malik zijwaarts poseren, waardoor kijkers een glimp kunnen opvangen van zijn nektatoeages. Vorige week merkten fans op dat de zanger nieuwe inkt op zijn nek en armen droeg terwijl hij poseerde voor een zeldzame selfie. Van de hitmaker is bekend dat hij meer dan 60 tatoeages heeft, waaronder kosmische personages op zijn benen, een slang op zijn schouder en een tatoeage opgedragen aan zijn dochter Khai, die hij deelt met zijn oude vriendin Gigi Hadid.

Nadat Zayn zijn laatste selfie had gedeeld, deelden fans hun bezorgdheid over de zanger, die overstuur leek te zijn.

Is Zayn aan het huilen op deze foto?

Het voormalige One Direction-bandlid deelde een grimmige uitdrukking op de foto, waardoor fans zich afvroegen of hij erop "huilt".

"is aan het huilen?" ondervroeg een persoon.

"BEN JIJ OK ZAYN?" vroeg een ander.

"Je huilt? Waarom huil je?" schreef een fan.

"Zayn, je ziet er heel verdrietig uit, gaat het?" een bezorgde gebruiker uitgedrukt.

Sommige fans vroegen zich af of Zayns droevige uitdrukkingen iets te maken hadden met zijn relatie met Gigi Hadid.

"Iedereen kan maar beter aardig tegen hem zijn als de zigi-breuk wordt aangekondigd…" deelde een gebruiker.

"WAAROM ZAYN HUILT EN WAAROM HEEFT HIJ DIE PIC VAN HEM CHRISTEND GEPLAATST, IK HEB ANTWOORDEN NODIG" lees een commentaar.

Geruchten over het einde van de relatie tussen Zayn Malik en Gigi Hadid doen al een tijdje de ronde. Het paar was zich aan het aanpassen aan hun nieuwe rollen als ouders nadat ze hun dochter Khai in september vorig jaar hadden verwelkomd. Het paar dateerde al bijna vijf jaar, maar gaat sterk sinds ze zich eind 2019 met elkaar verzoenen.

Hoewel Zayn ongelooflijk privé was over zijn relatie en rol als vader, heeft Gigi verschillende glimpen in hun leven gedeeld, waaronder fragmenten van hun dochter. De zangeres heeft de laatste tijd een zeer rustige benadering van sociale media gekozen en heeft maandenlang geen updates geplaatst.

Aanbevolen: