Waar is Mary Kay Letourneau's dochter Audrey Lokelani Fualaau vandaag?

Inhoudsopgave:

Waar is Mary Kay Letourneau's dochter Audrey Lokelani Fualaau vandaag?
Waar is Mary Kay Letourneau's dochter Audrey Lokelani Fualaau vandaag?
Anonim

In 1996 haalde Mary Kay Letourneau de krantenkoppen vanwege ongepast gedrag met haar leerling Vili Fualaau, die toen in de zesde klas zat. Vanaf de tijd dat Vili ongeveer 12 was, hadden hij en Mary Kay wat ze allebei een relatie noemden. (Dat is veel meer dan het leeftijdsverschil van 19 jaar van sommige beroemdheden tegenwoordig)

Hoewel Letourneau jaren in de gevangenis zat na haar veroordeling voor acties tegen een minderjarige Fualauu, verwelkomde het paar samen twee dochters en trouwden later.

In 2020 stierf Mary Kay na een gevecht met darmkanker, waarbij ze niet alleen haar twee kinderen met Vili achterliet, maar ook vier andere kinderen met haar ex-man Steve Letourneau. Waardoor toeschouwers zich afvragen wat er met haar kinderen is gebeurd en wat ze vandaag doen?

Terwijl Mary Kay's oudere kinderen meer privé zijn over hun leven, is de oudste van haar twee dochters met Vili, Audrey Lokelani Fualaau, actief en aanwezig op sociale media.

Wie is Audrey Lokelani Fualaau?

Het lijkt erop dat Audrey Lokelani Fualaau slechts een gemiddelde 23-jarige is. Ze post vaak op sociale media, poseert voor foto's met haar familie, schrijft schattige berichten over haar zus (Georgia is een jaar jonger) en leeft gewoon haar leven.

Audrey en Georgia verschenen ook op tv voor een interview waarin ze uitlegden dat hun leven vrij normaal was. Audrey's volgelingen lijken zich niet bezig te houden met de details van het familieverleden, en ze lijkt zelfs een relatie te hebben met haar twee oudere zussen (uit Mary Kay's eerste huwelijk).

Terwijl hun vader in de media ver van het onderwerp af bleef, was het vreemdgaanschandaal een ander deel van de ongemakkelijke vergelijking met Vili en Mary Kay. Natuurlijk zijn moderne bedrogschandalen niet zo maag-omdraaiend.

Hoe was de jeugd van Audrey Lokelani Fualaau?

Omstanders kunnen alleen maar speculeren over de jeugd van Audrey en Georgia, maar terugkijkend op nieuwsberichten uit die tijd, kan het niet gemakkelijk zijn geweest. Hun moeder zat een groot deel van de vroege jeugd van de meisjes in de gevangenis en hun vader was toen minderjarig.

De grootmoeder van vaderskant van de meisjes, Soona Vili, had de volledige voogdij over hun meisjes toen Vili nog een kind was en hun moeder in de gevangenis zat. Afgaande op haar sociale media heeft Soona ondanks de acties van hun moeder een goede relatie met haar kleindochters behouden.

Wat is er gebeurd met Mary Kay en Vili Fualaau?

Bronnen zeggen dat Audrey's ouders allebei actief waren in het leven van hun dochters en dat het gezin samen was toen Mary Kay stierf. Maar na al die tijd lijkt Vili Fualaau te beseffen dat zijn verhaal ongebruikelijk en een beetje eng is.

In een interview in 2020 gaf hij toe dat als hij ooit hetzelfde gevoel had voor een tiener als zijn overleden vrouw, hij 'hulp zou zoeken'. Toch bleef het paar samen tot het overlijden van Letourneau, ondanks een juridische scheiding die volgens Vili om zakelijke redenen was.

Hoe dan ook, de kinderen van Vili en Mary-Kay lijken in orde te zijn gekomen.

Aanbevolen: