Dit is wat we vandaag weten over de relatie tussen Charlie Sheen en zijn 17-jarige dochter

Inhoudsopgave:

Dit is wat we vandaag weten over de relatie tussen Charlie Sheen en zijn 17-jarige dochter
Dit is wat we vandaag weten over de relatie tussen Charlie Sheen en zijn 17-jarige dochter
Anonim

Charlie Sheen's naam staat weer in de schijnwerpers, maar deze keer is het niet zijn slechte gedrag dat de klap krijgt, maar die van een van zijn dochters, de 17-jarige Sami Sheen. Charlie deelt twee dochters met zijn ex-vrouw, Denise Richards; Sami en Lola. Us Weekly meldt dat Sami onlangs explosieve beschuldigingen tegen haar moeder heeft geopenbaard, haar beschuldigde van misbruik en aangeeft hoe moeilijk haar leven was toen ze met Richards samenwoonde.

Dit heeft niet alleen de schijnwerpers geworpen op de relatie die Denise Richards heeft met haar kinderen, maar het heeft ook ertoe geleid dat fans zich afvragen wat voor soort ouder Charlie Sheen voor zijn kinderen is geweest. Zijn leven is bezaaid met controverses, en hij was een van de eerste beroemdheden die werd geannuleerd na zijn schokkende gedrag en het daaropvolgende ontslag van Two And A Half Men in 2011. Ondanks dat Sheen uit de publieke sfeer verdween, heeft Sheen een relatie onderhouden met zijn kinderen, en in alle opzichten lijkt het erop dat hij een zeer unieke relatie heeft met de 17-jarige Sami. Dit is wat we weten…

8 Charlie Sheen houdt onvoorwaardelijk van Sami

Een ding dat Charlie Sheen de afgelopen dagen overduidelijk heeft gemaakt, is het feit dat hij heel, heel veel van Sami houdt. Wat haar beschuldigingen of gedrag ook zijn, zijn liefde voor haar blijft sterk en absoluut onvoorwaardelijk. Tijdens een interview verklaarde hij; "Sam is geweldig. Ik hou onvoorwaardelijk van haar en al mijn kinderen. We hebben een bal." Ondanks het uitdagende gedrag dat ze onlangs tegenover haar moeder heeft vertoond, lijkt het erop dat Charlie en Sami op dezelfde lijn blijven en volledig betrokken zijn bij hun hechte band met elkaar.

7 Charlie steunt Sami die van school gaat

Charlie Sheen heeft een onconventionele benadering van het opvoeden van zijn kinderen en ligt vaak onder vuur voor sommige van de beslissingen die hij onderweg heeft genomen. Ondersteunend zijn van het feit dat Sami de middelbare school heeft verlaten, is een van hen. Charlie's ex, Denise Richards, lijkt diepbedroefd over het feit dat Sami heeft besloten te stoppen met school, maar Charlie steunt de beslissing van zijn dochter en heeft haar geholpen een alternatieve route te vinden. Toen hem werd gevraagd hoe hij het vindt dat Sami een drop-out is, was zijn antwoord; "GED hier komen we!" Hij lijkt volkomen op zijn gemak met deze overgang.

6 Charlie Sheen heeft een relaxte opvoedingsbenadering

Charlie Sheen heeft zijn eigen leven geleid met een laissez-faire-houding, en hij heeft nooit iemand het pad laten dicteren dat hij op het punt staat te volgen. Hij danste altijd op het ritme van zijn eigen trommel, zelfs als dat betekende dat hij alles op het spel moest zetten en niet bang was voor de mogelijke gevolgen. Het is misschien niet zo schokkend dat Charlie Sheen een zeer lusteloze opvoedingsstijl heeft aangenomen met zijn dochters, en op dit moment plukt Sami die voordelen ten volle. Na schokkende beschuldigingen van misbruik tegen haar moeder te hebben geuit, was het duidelijk dat Sami op zoek was naar een meer relaxte levensstijl, en dat heeft ze zeker gevonden bij haar vader.

5 Sami Sheen beschouwt haar vader als haar 'reddende genade'

De meeste mensen zien Charlie Sheen niet als een voorbeeldig rolmodel, zeker niet voor zijn kinderen, maar zijn dochter Sami denkt daar duidelijk anders over. Op dit moment ziet deze 17-jarige haar vader als haar reddende genade en een veilige haven om naar toe te rennen. Ze heeft duidelijk problemen met haar moeder, en de band die Sami met Charlie deelt, is er duidelijk een van vertrouwen en diepe aanbidding, terwijl ze haar toevlucht zoekt in zijn woning. Republic World meldt dat Sami tijdens haar meest tumultueuze moment ervoor heeft gekozen om naar het huis van haar vader te rennen voor troost, wat aantoont dat ze een hechte band hebben opgebouwd.

4 Sami Sheen geeft de voorkeur aan haar vader

Omgaan met een tiener is moeilijk voor een ouder, maar het lijkt erop dat Charlie Sheen de zaken volledig onder controle heeft. Hij heeft een relatie met Sami ontwikkeld die zo sterk is dat ze ervoor heeft gekozen om bij hem te wonen en haar leven volledig te ontwortelen om rond deze grote stap te draaien. Ze lijkt gelukkiger om bij hem te wonen dan bij haar moeder en is op de leeftijd dat deze beslissing eindelijk de hare kan worden. Het feit dat Sami zo'n voorkeur heeft voor Charlie, toont aan dat hij een actieve, betrokken ouder is geweest, waardoor deze stap een heel natuurlijke overgang is geworden.

3 Charlie heeft Sami's rug

Eén ding dat overduidelijk is geworden in deze tumultueuze tijd in Sami's leven, is dat haar vader haar terug heeft. Het maakt niet uit met welke uitdagingen zijn dochter wordt geconfronteerd, het lijkt erop dat Charlie er zal zijn om zijn onsterfelijke steun en aanmoediging te bieden. Hij steunt haar meest controversiële beslissingen en geeft Sami echt de kans om zichzelf te zijn, wetende dat hij in haar hoek zal staan, hoe rommelig de dingen ook mogen worden.

2 Charlie moedigt Sami aan om vrij te leven

Hoewel sommigen het misschien niet eens zijn met Charlie Sheens perspectief of benadering van het leven of ouderschap, lijkt Sami goed te reageren op zijn filosofie van vrij leven. Hij verwacht niet dat ze zich houdt aan een reeks huishoudelijke regels of voorschriften die haar moeder lijkt te handhaven en laat haar graag vrij leven en haar hart volgen. Denise Richards is een meer hands-on ouder die structuur geeft aan het leven van haar kinderen, inclusief regels en klusjes voor hen, maar Charlie's levensstijl is anders en lijkt aantrekkelijker te zijn voor zijn opstandige dochter, Sami.

1 Charlie en Sami Sheen genieten ervan om samen tijd door te brengen

Charlie en Sami kunnen met gemak achterover leunen en genieten van de tijd samen. De twee staan niet op gespannen voet en lijken het erg leuk te vinden om in elkaars gezelschap te zijn. Ze zijn gefotografeerd terwijl ze samen een hapje eten en winkelen, en het is duidelijk dat ze veel gemeen hebben en oprecht genieten van het delen van tijd met elkaar. De vader-dochterband is sterk en een die Sami en Charlie blijven opbouwen.

Aanbevolen: