Na alle geruchten over de gezondheid van Céline Dion, dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Na alle geruchten over de gezondheid van Céline Dion, dit is wat we weten
Na alle geruchten over de gezondheid van Céline Dion, dit is wat we weten
Anonim

Het lijkt erop dat sinds het overlijden van de man van Céline Dion, en zelfs daarvoor, fans zich zorgen maakten over haar gezondheid. Ze leek lange tijd te rouwen om haar overleden echtgenoot, René Angélil, en onthulde zelfs dat ze niet zeker wist of ze ooit nog romantiek wilde nastreven.

Bovendien begonnen fans op te merken dat de altijd tengere zangeres zelfs magerder leek dan normaal, hoewel ze herhaaldelijk weerstand bood aan roddels over haar magerheid en fysieke welzijn. Céline handhaaft zelfs een indrukwekkend streng fitnessregime.

Maar toen Céline onlangs haar show in Las Vegas om gezondheidsredenen uitstelde, explodeerden sociale media van bezorgdheid over de zangeres. Na zoveel jaren van speculatie bleek er uiteindelijk iets te zijn om je zorgen over te maken met betrekking tot het welzijn van de zanger.

Dit is wat we nu weten over haar gezondheid, dankzij informatie rechtstreeks van Céline zelf.

Céline citeerde een onverwacht medisch probleem

Hoewel fans zich altijd zorgen hebben gemaakt over het slanke figuur van Céline, heeft dat niet per se te maken met haar onlangs onthulde gezondheidsproblemen. Haar recente stopzetting van de show was te wijten aan spierspasmen, een aandoening die geen enkele fan had kunnen voorspellen.

Céline was er kapot van om haar fans teleur te stellen, hoewel velen van hen naar haar Instagram stroomden om haar te steunen, ongeacht hoe lang het haar duurt om terug te keren naar het podium.

Toch moet het frustrerend zijn voor Céline om een medisch probleem tegen te komen na zoveel jaren zichzelf te hebben verdedigd tegen geruchten over haar gezondheid. Dit is niet de eerste keer dat mensen hebben gesuggereerd dat Céline ziek was, hoewel het de eerste keer is dat ze zich uitspreekt en een gezondheidsprobleem toegaf.

Fans dachten dat Céline ernstig ziek was

In het verleden leidden ongegronde geruchten over de gezondheid van Céline Dion ertoe dat fans geloofden dat ze een reeks gezondheidsproblemen had. Sommige waren gericht op hoe mager ze was, ondanks haar indrukwekkende fysieke kracht, wat niet alleen blijkt uit haar balletexpertise, maar ook uit haar algehele lichamelijkheid op het podium (die hoge tonen vergen veel energie en uithoudingsvermogen!).

Toen begon een nog droeviger gerucht; dat Céline aan een ongeneeslijke ziekte leed. Dat gerucht kwam voort uit het feit dat de moeder van Céline een oogaandoening had, hoewel het nogal een sprong was om te suggereren dat Dion een soortgelijk probleem had.

Na al die speculaties kwam het erop neer dat Dion niet ziek was, de geruchten waren slechts geruchten en roddels. In feite was ze in alle opzichten in orde en plantte ze een soort comeback met haar nieuwe show in Las Vegas. Niemand kon enig spoor van bewijs vinden dat het niet 100 procent in orde was met Dion.

Toen leek het een serieuze wending te nemen.

Welke gezondheidstoestand heeft Céline Dion?

Officieel heeft Céline Dion niet onthuld welke aandoening ze heeft, indien van toepassing. Tot nu toe heeft haar team alleen het detail vrijgegeven dat ze "onvoorziene medische symptomen" had, met name "ernstige en aanhoudende spierspasmen" waardoor ze niet kon presteren.

De verklaring benadrukte dat de zangeres "diepbedroefd" was door de tegenslag, omdat ze al maanden van plan was en naar haar show uitkeek.

Dion's verklaring gaf aan dat ze ernaar uitkeek om beter te worden en terug te komen om haar fans nog een keer te verrassen, maar dat was het in de manier van details. Dus begonnen fans natuurlijk te speculeren over wat er mogelijk 'mis' met haar zou kunnen zijn.

Er was geen indicatie of haar spierspasmen pijnlijk waren of niet, dus het is bijna onmogelijk voor fans om hun Google-diagnose van het sterretje te starten. Er is ook het feit dat sommige spierspasmen vluchtig kunnen zijn, gebaseerd op zaken als een gebrek aan elektrolyten, uitdroging, stress, te veel intensieve lichaamsbeweging en zelfs een gebrek aan voldoende rekken, merkt Cleveland Clinic op.

Andere mogelijke oorzaken zijn onder meer een beperking van de bloedstroom, te lang of verkeerd zitten, en algemene problemen zoals "overbelasting van de spieren" of staan op betonnen vloeren.

Is Céline Dion echt ziek?

Het is echter vermeldenswaard dat Céline niet slechts één of twee shows heeft geannuleerd, maar een volledige set van 21 optredens. Voor fans lijkt dat erop te wijzen dat er een groter probleem in het spel is dan eenvoudige uitdroging of een gevecht met intense stress.

Zonder bevestiging van de zanger kunnen fans en roddelbladen natuurlijk alleen maar speculeren. Tegelijkertijd zal ze, gezien Céline's status en haar indrukwekkende rijkdom, duidelijk de beste behandeling krijgen die beschikbaar is, of ze nu wat elektrolyten nodig heeft of een serieuzere behandeling voor wat haar ook scheelt.

Fans hopen gewoon dat ze zich snel beter voelt, dat er niets ernstigs met haar aan de hand is en dat ze snel weer kan doen waar ze van houdt.

Aanbevolen: