JoJo geeft toe 'emotioneel onvolwassen' te zijn in kwetsbare tweet

Inhoudsopgave:

JoJo geeft toe 'emotioneel onvolwassen' te zijn in kwetsbare tweet
JoJo geeft toe 'emotioneel onvolwassen' te zijn in kwetsbare tweet
Anonim

The Leave (Get Out)-zangeres gaf maandag op Twitter enkele van haar grote fouten toe in een kwetsbare bekentenis.

Fans van haar prezen de ster voor haar openheid en haar vermogen om na te denken over fouten.

De zangeres zei dat ze "onvolwassen en inconsistent" was

JoJo, wiens echte naam Joanna Noëlle Blagden Levesque is, beantwoordde gisteravond een prompt op Twitter van het kaartspelbedrijf We're Not Really Strangers.

Ze stelden de vraag: "Wat doet pijn om toe te geven?", en lieten hun volgers een open microfoon achter om hun pijnlijke geheimen te uiten.

Levesque maakte van de gelegenheid gebruik om over zichzelf na te denken en vertelde hoe ze zichzelf en haar partners in relaties slecht behandelde.

“ik ben emotioneel onvolwassen en consequent inconsistent geweest in al mijn vroegere romantische relaties. Ik heb vreemd gekozen omdat ik me slecht voelde over mezelf en dus ging een vicieuze cirkel door…"

Hoewel het niet duidelijk is over welke van haar vroegere vriendjes ze het heeft, is ze met een paar beroemde mannen geweest.

Toen ze 15 jaar oud was, ging ze ongeveer een jaar uit met voetbalster Freddy Adu, nadat ze elkaar hadden ontmoet op een MTV-showset.

Een paar jaar later kreeg JoJo een relatie met muziekproducent Jeremiah, maar de twee gingen na een paar jaar uit elkaar.

De 30-jarige heeft al eerder over haar mislukkingen in het liefdesleven gesproken… ze vertelde People vorig jaar dat ze een keer vreemdging omdat ze "een liefdevolle, duurzame relatie niet waard vond."

Bene kwam in de schijnwerpers te staan met een nummer 1-hit op 13-jarige leeftijd maakte een normaal datingleven moeilijk, maar ze vertelde de publicatie dat ze nu regelmatig afspraakjes heeft en zelfliefde beoefent.

Fans vertelden haar dat ze geweldig is en liefde verdient

De antwoorden op JoJo's bekentenis waren gevuld met liefhebbende fans die haar vertelden dat ze dapper is om te delen en inzichtelijk om dat te beseffen.

“Daarom waardeer ik je als muzikant. Je bent altijd oprecht eerlijk en trouw aan jezelf en anderen geweest. Bedankt dat je zo echt bent', zei een fan.

It’s the self-awareness for me”, twitterde een persoon naast een video met het citaat “The power that that has; de intelligentie die dat heeft.”

Haar volgers herinnerden haar er ook aan dat ze in feite liefde verdient, in tegenstelling tot haar vroegere overtuigingen.

“Je bent een geweldige vrouw. Je verdient het om met niets dan liefde en het grootste respect behandeld te worden. Jij verdient het beste!! Vind degene die je leven beter maakt en je doet hetzelfde voor hem, zei een gebruiker.

“Jij en ik allebei meid! Het spijt me echter dat je die ervaring hebt. Je verdient veel liefde en vreugde in je romantische relatie, 'voegde iemand anders eraan toe.

Aanbevolen: