Hugh Grant geeft toe dat hij geen idee heeft wat er is gebeurd in zijn vakantiefilm 'Love Actually

Hugh Grant geeft toe dat hij geen idee heeft wat er is gebeurd in zijn vakantiefilm 'Love Actually
Hugh Grant geeft toe dat hij geen idee heeft wat er is gebeurd in zijn vakantiefilm 'Love Actually
Anonim

Hugh Grant speelde in verschillende films, maar een van zijn meest memorabele rollen was die van de Britse premier David in de kerstklassieker Love Actually. Terwijl fans over de hele wereld Grant bewonderden in zijn rol, vooral zijn spot-on dansbewegingen, lijkt de acteur geen lid te zijn van de 'cult' voor deze cultklassieker.

Tijdens een interview met Digital Spy, toen hem werd gevraagd of Grant zou meewerken aan een volledig vervolg op Love Actually, bekende de acteur dat hij zich de plot van zijn vakantiefilm niet meer herinnerde.

"Ik weet het niet," zei Grant. "Daar heb ik nooit over nagedacht… ik kan me niet eens herinneren wat er in de film gebeurt."

Zijn gebrek aan geheugen moet echter niet worden geïnterpreteerd als een gebrek aan enthousiasme; toen voegde hij eraan toe: "Het is zo lang geleden dat ik het heb gezien. Je zou me eraan moeten herinneren. Hoe kom ik er uiteindelijk uit?"

Om eerlijk te zijn, de film kwam 18 jaar geleden uit en sindsdien speelde Grant in tal van films, waaronder Music and Lyrics, The Gentlemen en Florence Foster Jenkins.

De plot niet herinneren, betekent echter niet dat hij zich het filmproces niet herinnert; Grant heeft verschillende keren over de film gesproken, vooral over zijn iconische dansscène, waar hij een beweging maakt door Downing Street 10.

In een interview in 2019 zei hij: Ik dacht: 'Dat wordt ondraaglijk, en het heeft de kracht om de meest ondraaglijke scène te zijn die ooit is gepleegd op celluloid.' Stel je voor,' legde hij uit, 'je bent een knorrige 40-jarige Engelsman, het is 7 uur in de ochtend en je bent steenkoud nuchter… het was een absolute hel.'

Toen de regisseur van de film Richard Curtis opende over Grant's problemen met het dansgedeelte, deelde hij: "Een niet leuke herinnering is voornamelijk Hugh en het dansen. Hij was er enorm chagrijnig over."

Of Grant zijn dansnummer nu wel of niet haatte, fans genoten van elke minuut in de film.

Aanbevolen: