Olivia Rodrigo details over het 'vreemde' geschenk dat president Biden haar gaf

Inhoudsopgave:

Olivia Rodrigo details over het 'vreemde' geschenk dat president Biden haar gaf
Olivia Rodrigo details over het 'vreemde' geschenk dat president Biden haar gaf
Anonim

In juli eerder dit jaar nodigde de Amerikaanse president Joe Biden de hitmaker van het rijbewijs uit in het Witte Huis, waar Rodrigo haar Gen Z-aanwezigheid activeerde en medejongeren aanmoedigde zich te laten vaccineren tegen Covid-19. Olivia en de president poseerden ook voor een selfie, die veel aandacht kreeg van haar fans en andere gebruikers van sociale media.

De maker van Sour verscheen op Jimmy Kimmel Live, waar ze het geheim verklapte achter de 'vreemde' geschenken die ze van de Amerikaanse president ontving. Rodrigo vertelde dat iedereen die ze in het Witte Huis ontmoette 'zo aardig' was, inclusief president Biden en Dr. Fauci.

President Biden gaf Olivia Rodrigo een schoenlepel

"Het was zo'n eer om te gaan en vooral om zo'n belangrijk doel te steunen waar ik zo gepassioneerd over ben", zei Olivia. De zangeres zei ook dat ze "zenuwachtig" was om te gaan, en bij aankomst maakte ze zich zorgen over het breken van "onschatbare artefacten".

Toen gastheer Jimmy Kimmel een foto liet zien van Olivia en de president met bijpassende Ray-Ban-ooguitrusting en grapjes maakte over Biden die zonnebrillen uitdeelde in het Witte Huis, legde Rodrigo uit dat ze het als een geschenk van hem had gekregen.

"Hij heeft ze eigenlijk aan mij gegeven. Hij heeft me een paar cadeaus gegeven", voegde de HSM: The Musical-ster eraan toe en onthulde meer details over het "vreemde" cadeau.

"Hij gaf me die, hij gaf me wat mn ms, en hij gaf me ook een schoenlepel..wat vreemd was," zei Rodrigo.

"Ik meen het", voegde ze eraan toe toen Kimmel zijn ongeloof uitte. "Het heeft het presidentiële embleem erop, het is in mijn huis."

Bij de aankomst van Olivia Rodrigo in het Witte Huis legde perssecretaris Jen Psaki uit dat de zanger een ontmoeting zou hebben met de president en zijn senior medisch adviseur, Anthony Fauci. Olivia wilde helpen bij het promoten van een nieuwe campagne die de voordelen benadrukte van het beschermen van jezelf tegen het virus.

"Zelfs als je jong bent en niet immuungecompromitteerd bent, is het krijgen van je covid-vaccinatie het beste wat je kunt doen voor je gezondheid en die van je dierbaren. JIJ hebt de kracht om levens te redden", de Good 4 U-hitmaker schreef aan haar Instagram-volgers.

Aanbevolen: