Twitter zegt 'te laat' omdat Lori Loughlin $ 500, 000 beta alt voor het collegegeld van 2 studenten

Inhoudsopgave:

Twitter zegt 'te laat' omdat Lori Loughlin $ 500, 000 beta alt voor het collegegeld van 2 studenten
Twitter zegt 'te laat' omdat Lori Loughlin $ 500, 000 beta alt voor het collegegeld van 2 studenten
Anonim

Loughlin en haar man hebben hun tijd gediend, en hun dochter Olivia Jade herstelt momenteel haar imago als deelnemer aan Dancing With The Stars.

En nu is het bericht naar buiten gekomen dat Lori probeerde een goede daad te doen door te betalen voor twee studenten om naar de universiteit te gaan, maar mensen op internet zijn er niet van overtuigd dat het genoeg goede karma zal zijn om haar fouten teniet te doen.

Loughlin betaalde $ 500, 000 voor het collegegeld van twee studenten

Toen het toelatingsschandaal op de universiteit in 2019 plaatsvond, kwam al snel aan het licht dat Loughlin en haar man Mossimo Giannulli er deel van uitmaakten.

Ze werden beschuldigd van het betalen van een recruiter om hun dochters naar de University of Southern California te helpen door te doen alsof de meisjes aan crew deden, een prestigieuze sport.

Mensen meldden dat de ouders ongeveer een half miljoen dollar aan het plan besteedden.

Nu het stof is neergedaald, is de zaak voorbij en zijn de deelnemers veroordeeld en gestraft, ze proberen verder te gaan.

Een deel daarvan is het herstellen van hun aangetaste imago, en Loughlin en Giannulli besloten dat de beste manier om dit te doen was om te betalen voor echt verdienstelijke studenten om naar school te gaan.

Ze betaalden ongeveer $ 500.000 om twee anonieme leerlingen te helpen, zo is gemeld.

Mensen zeiden dat het "te laat" is om dingen goed te maken

Toen het nieuws bekend werd dat Loughlin had geprobeerd het goed te maken door het collegegeld voor twee personen te betalen, was de reactie gemengd.

Sommige mensen applaudisseerden voor haar omdat ze probeerde de situatie recht te zetten, maar anderen zeiden dat het verleden niet ongedaan zal worden gemaakt.

"Het is te laat om aan damage control te doen. Niemand zal haar ooit nog als gezond beschouwen. Ik in ieder geval niet. Ze is naar mijn mening een crimineel", schreef iemand op Twitter.

"Het zal je naam niet zuiveren. Waarom zou je het proberen," zei een ander.

Anderen vroegen zich af hoeveel van een goede daad het eigenlijk was, vanwege de motieven erachter.

"Nou en. Ze deed het niet uit het beste van haar hart, ze deed het omdat ze betrapt werd. Komt goed…" zei een vrouw.

"Alleen omdat haar reputatie was vernietigd!! Ik betwijfel of ze hetzelfde zou hebben gedaan als ze niet was gepakt!!" een andere Twitter-gebruiker was het met haar eens.

Aanbevolen: