Tara Reid klapt terug naar Body Shamers die zegt: 'Ze is te dun

Inhoudsopgave:

Tara Reid klapt terug naar Body Shamers die zegt: 'Ze is te dun
Tara Reid klapt terug naar Body Shamers die zegt: 'Ze is te dun
Anonim

Toen Tara Reid foto's van zichzelf in bikini op haar Instagram-account plaatste, voelde ze zich geweldig en deelde ze deze graag met haar fans. Dat veranderde vrij snel toen haters naar voren kwamen met opmerkingen dat ze te mager was en harde beschuldigingen die suggereerden dat Reid een eetstoornis heeft.

Tara vond de opmerkingen kwetsend en voelde de behoefte om zichzelf te verdedigen door te stellen dat ze gewoon een hoog metabolisme heeft waardoor ze niet aankomt.

Ze klapte snel terug naar de haters en liet hen weten dat ze niet in de lijn waren, en had geen zaken om commentaar te geven op iemands lichaamsbeeld - ooit.

Tara Reid's bikinifoto

Tara Reid is al heel lang mager - en dat zijn niemands zaken.

Ze zette wat ze heeft beschreven als "een kunstzinnige foto" van zichzelf op, en had geen idee dat ze door simpelweg een afbeelding met haar fans te delen, meedogenloos zou worden aangevallen en haar lichaam zou schamen.

Tara's foto van haarzelf is een zwart-witafbeelding, die inderdaad een meer 'kunstzinnige' hoek en smaak vertegenwoordigt dan de meeste van haar andere afbeeldingen. Het is duidelijk dat ze behoorlijk trots was op dit beeld, en het beeld dat erop volgde, wat het nog pijnlijker voor haar maakte toen haters hun-g.webp

Ze heeft bezwaar gemaakt tegen het feit dat mensen vinden dat ze het recht hebben om iets negatiefs over het lichaam van iemand anders te zeggen, en ze klapt luid terug om het hatelijke geklets het zwijgen op te leggen.

Een einde maken aan bodyshaming

Tara Reid is al eerder beschaamd geweest, net als veel beroemdheden. Het idee dat het publiek voelt dat ze op enigerlei wijze op het lichaam van iemand anders kunnen wegen, is werkelijk verbijsterend.

Het gaat gewoon niemand iets aan, en ze wil dat de beschaamders onmiddellijk stoppen.

Tara voelde zich gedwongen zichzelf op de een of andere manier te verdedigen en verduidelijkte de fans dat ze een hoog metabolisme heeft, door te verklaren; Iedereen met een hoog metabolisme begrijpt dat het onmogelijk is om aan te komen. Het enige wat ik doe is eten.'

Gelukkig heeft Tara net zoveel supporters als bodyshamers, en nadat ze haar boze reactie had vrijgegeven over het ontvangen van al dat negatieve oordeel, kwamen veel fans naar de oppervlakte om haar te vertellen dat ze mooi was zoals ze was.

Aanbevolen: