Khloé Kardashian klapt terug naar fans nadat hij gespot is met 'Cheater' Tristan op LeBron-feest

Khloé Kardashian klapt terug naar fans nadat hij gespot is met 'Cheater' Tristan op LeBron-feest
Khloé Kardashian klapt terug naar fans nadat hij gespot is met 'Cheater' Tristan op LeBron-feest
Anonim

Khloé Kardashian verdedigde zichzelf nadat ze werd gespot met baby-papa Tristan Thompson op de verrassingsverjaardag van LeBron James' vrouw Savannah.

De voormalige Keeping Up With The Kardashians-ster reageerde op een fan toen er een video verscheen van de twee samen.

"Als je te lang aardig speelt, beginnen ze over je heen te stappen. een beetje schelden kan niemand kwaad!" een account genaamd Khlocaine getweet.

"Feiten!!!! Omdat ze zoveel andere mensen een ander soort gratie en begrip geven. Ik word bekritiseerd en beoordeeld voor elk f ding. Ik denk dat ik wat meer moet gaan snappen, " de moeder - die True, 3 deelt, met Tristan reageerde terug.

Khloé twitterde later: "HA! sommigen van jullie verzinnen echt alles en zweren dat het de waarheid is alsof je weet wat er aan de hand is. De waarheid is nooit goed genoeg… of sappig genoeg. Dus je creëert een verhaal dat past bij wat je kiest te geloven."

Het bracht sommige commentatoren op sociale media ertoe om de jongste Kardashian te trollen.

"Ze vindt het heerlijk om het slachtoffer te zijn van situaties die ze heeft gecreëerd of dingen die ze blijft toestaan", schreef iemand online.

"Stop met te zeggen dat Khloe geen talent heeft, ze is geweldig in het spelen van slachtoffer", voegde een tweede eraan toe.

Tristan en Khloé's relatie is getroffen door talloze vreemdgaanschandalen.

Eerder dit jaar zou een plus-sized model en zakenvrouw Tristan hebben ontmaskerd voor het bedriegen van Khloé Kardashian. Cierra Washington deelde een video op Instagram die schijnbaar suggereert dat de Boston Celtics haar een DM heeft gestuurd.

Thompson beschreef zichzelf naar verluidt als een 'eenzame' maar 'vrije man' met een 'fetisj voor grote mooie vrouwen'.

Tijdens een interview op No Jumper beweerde model Sydney Chase dat ze in januari contact had met Tristan.

Vervolgens, volgens de Daily Mail, verdween Thompson in juni in een slaapkamer met drie vrouwen tijdens een Bel Air-verjaardagsfeestje. Naar verluidt kwam hij 30 minuten later "slordig" tevoorschijn.

Tristan Thompson bedriegt vermeende teksten van Khloe Kardashian
Tristan Thompson bedriegt vermeende teksten van Khloe Kardashian

Thompson werd gezien terwijl hij tequilashots van Deleon neerhaalde terwijl hij Moët-champagne dronk voordat hij naar verluidt de billen van een vrouwelijke gast greep. Twee uur later werd de vader van twee gezien op weg naar een slaapkamer in het Bel Air herenhuis waar het feest werd gehouden.

Bronnen beweerden dat hij werd vergezeld door drie vrouwen en een mannelijke vriend.

Thompson kwam naar verluidt 30 minuten later uit de kamer met zijn donkerrode shirt verfrommeld en zag er "een puinhoop" uit.

Het jaar daarvoor bedroog Tristan de toen zwangere Khloé met Lani Blair, een stripclubmedewerker uit New York City. TMZ betrapte Tristan ook op bedrog met twee modellen in een waterpijplounge.

In februari 2019 heeft Tristan naar verluidt familievriend Jordyn Woods gekust na een huisfeest.

Aanbevolen: