Travis Barker klapt terug naar fan met NSFW-commentaar over Kourtney Kardashian

Inhoudsopgave:

Travis Barker klapt terug naar fan met NSFW-commentaar over Kourtney Kardashian
Travis Barker klapt terug naar fan met NSFW-commentaar over Kourtney Kardashian
Anonim

Travis Barker ging naar Instagram om terug te klappen naar een fan die hem verbluft had over zijn frequente pda's met verloofde Kourtney Kardashian De Blink-182-drummer deelde een paar foto's van zijn fitnessroutine om zijn wellnessmerk te promoten toen een brutale trol in de commentaren verscheen om hem te informeren dat hij "slapte" omdat hij in plaats daarvan geen stomende kiekjes met Kourt deelde - en T-Rav miste geen beat met zijn klap terug.

Travis Barker probeerde zijn merk te promoten toen een commentator vroeg of hij klaar was met het plaatsen van smakeloze shots met Kourtney Kardashian

De rocker probeerde net een paar shots te delen om zijn THC-vrije, met cannabinoïde doordrenkte productbedrijf, Barker Wellness, te promoten toen een oproerkraaier in de commentaren opdook met een hete take en schreef: Geen Kardashian vinger omhoog, tong, darmen, naaktheid, pda, etc etc meer? Slapen.”

De commentator moest lachen om de constante intimiteit van Travis en Kourtney. De twee kunnen geen genoeg van elkaar krijgen, of het nu op de rode loper is of thuis en, volgens Kim Kardashian, "tussen ma altijden en gangen" tijdens het avondeten.

T-Rav en Kourt werden zelfs gespot in de studio terwijl Machine Gun Kelly aan de zang werkte voor zijn nieuwste plaat Mainstream Sellout, en ze deelden het moment zelfs met hun fans!

Travis Barker heeft geen beat gemist en klapte terug naar de ventilator met een eigen NSFW-bericht

Travis begreep de grap niet en ging naar de opmerkingen om terug te klappen naar de gebruiker en schreef: "Ik heb nog steeds de vinger in de lucht, en mijn ingewanden waren volledig naakt en vol pda met mijn verloofde," en eindigend zijn notitie met een middelvinger-emoji.

De fans vonden het geweldig, met één gebruiker die schreef: "Travis is a f–king savage!!" En een ander voegde eraan toe: "F-k niet met zijn verloofde en haar familie hahaha."

Toen Kim Kardashian langskwam bij The Ellen DeGeneres Show, zei de komiek dat ze "kourtney en Travis non-stop uit de eerste hand kon zien vrijen", en voegde eraan toe: "Het is de hele tijd. Letterlijk, we zaten aan de eettafel te wachten en ze waren aan het vrijen." Hoera!

Het stel kreeg een relatie tijdens een dronken ceremonie in Las Vegas, zij het zonder huwelijksvergunning. Kourt verdedigde het huwelijk en verwees in plaats daarvan naar het huwelijk als een "oefen"-huwelijk.

Aanbevolen: