Rita Ora roept geruchten op over verloving met Taika Waititi

Inhoudsopgave:

Rita Ora roept geruchten op over verloving met Taika Waititi
Rita Ora roept geruchten op over verloving met Taika Waititi
Anonim

Thor: Love and Thunder-regisseur Taika Waititi en zangeres Rita Ora veroorzaakten een soort sociale media-razernij toen ze datinggeruchten veroorzaakten. Fans waren in de war door hun relatie, omdat er een leeftijdsverschil van 15 jaar is tussen het paar, en het was bekend dat de Nieuw-Zeelandse acteur-schrijver-regisseur nog steeds getrouwd was met zijn vrouw.

Op 1 september veroorzaakte Rita Ora geruchten over een verloving met Taika Waititi nadat ze een speculatieve foto had gedeeld (en verwijderd) in haar Instagram-verhaal.

DeuxMoi Via Instagram
DeuxMoi Via Instagram

Heeft Taika Waititi Rita Ora voorgesteld?

In mei eerder dit jaar werden Rita Ora, Taika Waititi en Tessa Thompson samen gefotografeerd in een soort liefdesdriehoek. Het gezelschap zat in de vroege ochtenduren gezellig bij elkaar na een feest dat de hele nacht duurde in het huis van Taika Waititi in Sydney.

Dagen later werd Tessa Thompson gezien met een andere man, en Rita en Taika bleven rondhangen. Weken nadat ze Instagram-officieel was geworden met de Oscar-winnende regisseur, heeft Rita een foto gedeeld die de mogelijkheid van een verloving tussen het paar plaagt.

The Girls-zangeres plaatste een foto van haar nieuw gemanicuurde handen op haar Instagram-verhaal, pronkend met haar indrukwekkende nail art en een verzameling ringen aan haar vingers. Rita gebruikte een emoji om haar ringvinger te bedekken alsof ze een ring wilde verbergen om gezien te worden.

Ora verwijderde de foto kort, maar niet voordat een Instagram-gebruiker een screenshot van de foto maakte en deze naar het roddelaccount DeuxMoi van beroemdheden stuurde.

"Rita plaatste dit zojuist op haar Instagram-verhaal (sinds verwijderd) over haar ringvinger, zou dit een verloving van Taika kunnen betekenen?" de gebruiker schreef naast de foto.

In april 2021 vertelde een bron aan The Sun dat Taika Waititi en Rita Ora officieel begonnen te daten in maart, en dat "ze echt dol op elkaar zijn" en de zaken "ingehouden" hielden.

Later die maand plaatste Rita een fotodump op haar Instagram en onderschrift: "Goede tijden, herinneringen, willekeurige dingen op mijn telefoon en degene van wie ik hou." Het bevatte een schattige foto van de zangeres die knuffelde met Taika Waititi, en ze waren gekleed in vergelijkbare outfits.

Taika zou naar verluidt stilletjes zijn gescheiden van zijn vrouw van zeven jaar, Chelsea Winstanley, in 2018. Het paar deelt samen twee dochters.

Aanbevolen: