Heeft de voogdijstrijd van 'Gossip Girl'-ster Kelly Rutherford haar nettowaarde beïnvloed?

Inhoudsopgave:

Heeft de voogdijstrijd van 'Gossip Girl'-ster Kelly Rutherford haar nettowaarde beïnvloed?
Heeft de voogdijstrijd van 'Gossip Girl'-ster Kelly Rutherford haar nettowaarde beïnvloed?
Anonim

Iedereen wil een warme, liefhebbende ouder die chocoladekoekjes bakt, vraagt hoe school was en helpt met huiswerk. Dat zijn natuurlijk niet het soort ouders die de neiging hebben om interessante personages te zijn in een tienerdrama. In het geval van Lily van der Woodsen in de geliefde show Gossip Girl, is ze te verstrikt in een chique levensstijl en het bijhouden van de Joneses om te merken wanneer haar kinderen in de problemen zitten. Ze heeft nog steeds gevoelens voor haar ex Rufus Humphrey… wat de zaken ingewikkeld maakt aangezien Lily's dochter Serena en Rufus' zoon Dan helemaal verliefd zijn.

IRL, de gezinssituatie van Kelly Rutherford is super dramatisch en zou zeker een Gossip Girl-verhaallijn kunnen zijn. Na een voogdijstrijd van zes jaar verloor ze de voogdij over haar twee kinderen, en daarvoor heeft ze een emotionele en financiële prijs betaald. Kelly is verre van het rijkste castlid van Gossip Girl en ze heeft niet zoveel geld als fans zouden verwachten. Kelly heeft zelfs het laagste vermogen van de cast van de show.

Heeft de voogdijstrijd van Gossip Girl-ster Kelly Rutherford haar vermogen beïnvloed? Laten we eens kijken.

Kelly's Custody Battle

Een rol als Lily in Gossip Girl kan zeker iemands leven veranderen en zijn acteercarrière vormgeven. Zelfs voordat ze werd gecast, werkte Kelly Rutherford in de jaren '80 en '90 gestaag voor tv. Ze speelde Dixie Cousins in The Adventures of Briso County, Jr, Laura Martineau op Get Real en Judy Owen op Homefront. Kelly's grote doorbraak kwam met de rol van Megan Lewis in het leuke, sappige drama Melrose Place.

Bij het inhalen van de Gossip Girl-cast v alt het droevige nieuws over het gezinsleven van Kelly Rutherford op. Het is absoluut niet wat mensen zouden verwachten.

Volgens Celebrity Net Worth heeft Kelly Rutherford een nettowaarde van $ 1 miljoen en in april 2013 brak het nieuws dat Kelly veel geld heeft verloren vanwege haar voogdijgevecht. De publicatie noemde haar 'bijna failliet'.

Kelly Rutherford vroeg volgens Separation.ca faillissement aan tijdens haar voogdijgevecht, omdat ze $ 1,5 miljoen aan juridische kosten moest betalen. De website legt de strijd uit tussen Kelly Rutherford en Daniel Giersch die in 2012 begon. Het begon allemaal toen Daniel geen visum meer had en een rechtbank in Californië besliste dat hun kinderen naar Monaco moesten gaan om bij Daniel te blijven. Het leek een gemakkelijke en logische oplossing aangezien Kelly langs kon komen.

Dingen veranderden in 2015 toen Kelly de voogdij over hun twee kinderen kreeg. Dit was alleen bedoeld om vijf weken zomer in de VS met Kelly door te brengen. Toen New York en Californië zeiden dat dit niet tot hun bevoegdheid behoorde, moest Kelly de kinderen teruggeven aan Daniel, zodat ze in Monaco konden wonen. Dit is het moment waarop de voogdijstrijd echt verhitte, toen Kelly nee zei en probeerde de kinderen te houden.

Mensen meldden in 2015 dat Kelly "haar bezoek- en verblijfsrechten alleen exclusief in Frankrijk en Monaco mocht uitoefenen."

Het is hartverscheurend om te horen van ouders die niet fulltime bij hun kinderen kunnen zijn en dit was een zeer verhitte strijd. Jezebel heeft details over de voogdijzaak. Volgens Izebel, toen de rechter in 2012 zei dat de kinderen bij Daniel moesten wonen, vond de rechtbank dat Rutherford niet helemaal openhartig was geweest over haar werkschema en dat haar angst dat Giersch de kinderen zou ontvoeren haar ertoe had gebracht te falen om ' het niveau van toewijding aantonen om de relatie (met hun vader) te vergemakkelijken die vereist zou zijn van een residentiële ouder in een verhuissituatie.'”

Hermés en Helena groeien snel op, want ze zijn nu 14 en 12 jaar oud.

Kelly Rutherford's Financiën

Volgens The Richest zou Kelly Rutherford $ 486.000 hebben verdiend voor seizoen 6 van Gossip Girl. Het lijkt erop dat de actrice een deel van haar vermogen verloor bij het betalen van juridische kosten. Het was zeker een duur proces.

The Daily Mail meldde dat Kelly Rutherford in 2013 het faillissement van Chapter 7 aanvroeg. De actrice legde uit dat ze schulden had van $ 2.021, 83 en activa van $ 23, 937. De publicatie rapporteerde over gerechtelijke documenten die de deal die Kelly had gesloten verklaarden: ze zou $ 15.000 betalen, dus ze had opnieuw de rechten op Gossip Girl residuen.

Het lijkt erop dat in 2015 Kelly's juridische kosten tot $ 2,5 miljoen waren. Kelly Rutherford vertelde Entertainment Tonight: "Het heeft me alles gekost wat ik ooit heb gemaakt."

Kelly Rutherford werd geïnterviewd op de Behind Her Empire Podcast en vertelde dat ze probeert optimistisch te blijven. De actrice zei: "Als je moeder lijdt of je moeder van streek is. Het is heel moeilijk voor kinderen. Dus ik dacht: ik wil iemand weerspiegelen die gezond is, die aanwezig is, die liefde in haar hart heeft, die geen manier kon vinden om van hun vader te houden ondanks wat er ook gaande was, zodat ze zich goed zouden voelen."

Aanbevolen: