Hoe hebben Hallmark-kerstfilms de nettowaarde van Candace Cameron Bure beïnvloed?

Inhoudsopgave:

Hoe hebben Hallmark-kerstfilms de nettowaarde van Candace Cameron Bure beïnvloed?
Hoe hebben Hallmark-kerstfilms de nettowaarde van Candace Cameron Bure beïnvloed?
Anonim

Samen met het opzetten van de boom en het uitzoeken van een aantal epische cadeautjes (en misschien ook een paar dingen voor onszelf), zijn velen van ons volledig verslaafd aan Hallmark-kerstfilms. We kunnen het niet helpen, maar worden meegezogen in deze zoete verhalen over liefde, hoop, magie en natuurlijk het geluk van de kerstperiode. Hoewel er veel acteurs zijn die een goed inkomen hebben verdiend met de hoofdrol in deze films, waaronder Lacey Chabert, zullen we Full House-ster Candace Cameron Bure altijd associëren met deze vrolijke films.

We weten dat Candace Cameron Bure geld verdiende aan Full House, maar hoe was haar salaris voor deze vakantiefilms? Het lijkt erop dat ze goed geld verdient, omdat ze de afgelopen jaren in zoveel films heeft gespeeld. Blijf lezen om erachter te komen hoe Hallmark-kerstfilms het vermogen van Candace Cameron Bure hebben beïnvloed.

Verdient Candace Cameron Bure veel geld voor typische kerstfilms?

Als we kijken naar het vermogen van Candace Cameron Bure van $ 14 miljoen, weten fans dat ze op een paar verschillende manieren geld heeft verdiend.

Heavy.com rapporteerde over het vermogen van Candace Cameron Bure en zei dat ze geld verdient met haar boeken (zowel kinderboeken als non-fictie), haar QVC-kledinglijn, met in de hoofdrol Dancing With The Stars, gastheer van The View, en haar acteerprojecten.

Celebrity Net Worth merkt op dat haar man Valeri Bure $ 22,5 miljoen (exclusief belastingen) verdiende met spelen in de NHL, dus ze zijn absoluut een zeer rijk stel.

Aangezien Candace Cameron Bure in zoveel Hallmark-kerstfilms schittert en dit een enorm deel van haar carrière is geworden, lijkt het veilig om te zeggen dat ze er ook een enorm inkomen mee verdient.

Fans zijn zeker benieuwd welke salarissen acteurs krijgen om in deze Hallmark-films te schitteren. In een Reddit-thread over dit onderwerp stelde iemand deze vraag, en een Reddit-gebruiker zei dat het op basis van de SAG-tarieven lijkt alsof je wekelijks enkele duizenden dollars zou krijgen. De fan schreef: "Het is net als elke andere low-budgetfilm. Ze moeten op zijn minst SAG-schaal betalen, dus als je naar deze grafiek kijkt, zou het ergens tussen $ 2, 267-3, 488 / week zijn. hoofdrol."

Een andere Reddit-gebruiker die een producer is, zei: "Ik heb veel Lifetime-, Hallmark-, Ion-, UpTV- enz. Films geproduceerd. Het loon is afhankelijk van het budget. Op de MLB-films krijgen acteurs $ 352/8 uur of $ 1221 / 44-urige werkweek. Van de $2,5 miljoen Hallmarks die ik heb geproduceerd, krijgen de leads die Hallmark-sterren zijn schema F, wat $65.000 is."

Volgens een verhaal op Vanmag.com wordt het "toptalent" ongeveer $ 900 betaald voor elke opnamedag. De publicatie zegt dat beroemde mensen het ermee eens zijn omdat het een vlotte shoot is die over twee weken plaatsvindt en het dus een leuke manier lijkt om goed geld te verdienen. Vanmag.com zet de shoot op 15 dagen.

Als een hoofdrolspeler 15 dagen lang $ 900 per dag zou krijgen, zou dat betekenen dat iemand als Candace Cameron Bure ongeveer $ 13.500 per shoot zou kunnen verdienen.

De afgelopen jaren speelde Candace Cameron Bure in talloze Hallmark-kerstfilms. Zo waren er Moonlight & Mistletoe uit 2008, The Heart of Christmas uit 2011, Let It Snow uit 2013, Christmas Under Wraps uit 2014, Journey Back To Christmas uit 2016 en Christmas Town uit 2019. In 2021 speelde Candace Lara in The Christmas Contest en deed ze mee aan een wedstrijd tegen wie haar liefdesbelang zou worden, Ben.

Vindt Candace Cameron Bure het leuk om bekende kerstfilms te maken?

Sinds Candace Cameron Bure bekend staat om haar hoofdrol in dit soort geruststellende films, vindt ze ze leuk?

De actrice sprak over het maken van Hallmark Christmas-films en vertelde E! Nieuws dat ze ervoor wil zorgen dat elke film uniek is en zich onderscheidt van de rest.

Candace zei: "En tegelijkertijd, aangezien dit mijn 10e kerstfilm voor het Hallmark Channel is, probeer je ze zo verschillend mogelijk te maken, terwijl je toch in het kader van een Hallmark-film blijft. Dus er is altijd druk om geen herhalend verhaal te hebben; de herhalende beats, dezelfde stijlfiguren waar je in een Hallmark-film in kunt vallen. Er is druk, maar ik ben me heel goed bewust van wat die elementen zijn en doe mijn best om het fris en elk jaar nieuw."

De actrice zei ook dat het belangrijk voor haar is dat fans dezelfde films willen blijven draaien, aangezien dat zo'n geweldig onderdeel van de feestdagen kan zijn. Ze zei: "Ik wil een geweldige film maken waar mensen van gaan houden en die ze keer op keer willen zien en er elke kerstperiode naar uitkijken."

In een interview met Good Housekeeping zei Candace dat een hoofdrol in Hallmark-kerstfilms veel moeilijker is dan Fuller House. Ze legde de realiteit uit: Dit is absoluut een van de moeilijkste werken die ik doe, omdat ze zo'n sleur zijn: lange uren, snelle doorlooptijd, elke dag je blije gezicht opzetten en eropuit gaan om Kerstmis te laten gebeuren.”

Aanbevolen: