IStandByZayn-trends online nadat Zayn Malik naar verluidt is uitgeschakeld door platenlabel

IStandByZayn-trends online nadat Zayn Malik naar verluidt is uitgeschakeld door platenlabel
IStandByZayn-trends online nadat Zayn Malik naar verluidt is uitgeschakeld door platenlabel
Anonim

Zayn Malik-fans hebben de hashtag IStandWithZayn online gedeeld na de tumultueuze week van de zanger.

De "PILLOWTALK"-artiest is naar verluidt gedropt door zijn platenlabel, RCA, uit angst dat hij een verslaving aan "extreem sterke" cannabis heeft ontwikkeld.

Het waren een paar zware dagen voor de voormalige One Directioner nadat hij de krantenkoppen haalde vanwege zijn breuk met model Gigi Hadid, 26.

Hij werd ook gedwongen om beweringen te ontkennen dat hij haar moeder Yolanda Hadid had geslagen.

Now The Sun meldt dat Malik is gedumpt door zijn Amerikaanse platenlabel na beweringen over drugsmisbruik.

Een senior muziekbron vertelde donderdag aan de publicatie: "Veel mensen hebben wanhopig geprobeerd om Zayns leven en carrière weer op de rails te krijgen, maar niets heeft gewerkt."

"Zoveel mensen die met hem hebben gewerkt, hebben het gewoon opgegeven. Hij is bijna niet te controleren of te leiden. Een tijdje geleden besloot zijn label stilletjes dat het het einde van hun relatie was, en nu dit."

Zayn heeft vaak openlijk gesproken over het roken van marihuana en onthulde eerder dat hij denkt dat het hem kan helpen als het gaat om zijn 'creatieve proces' als muzikant.

Ondertussen pleitte Malik voor geen bezwaar tegen vier aanklachten van intimidatie. Hij zou vorige maand de moeder van zijn dochtertje Yolanda Hadid in een dressoir hebben geduwd.

Rapporten zeggen dat hij haar vervolgens een "fg Dutch slt" noemde in een gevecht in het huis dat hij deelt met supermodel Gigi Hadid in Pennsylvania.

Yolanda Gigi Hadid Zayn Malik
Yolanda Gigi Hadid Zayn Malik

Gerechtsdocumenten onthullen dat hij werd beschuldigd van vier aanklachten van intimidatie.

Hij moet nu een proeftijd van 360 dagen voltooien naast een cursus woedebeheersing.

De Britse zangeres mag ook geen contact hebben met Yolanda of met John McMahon, een bewaker van de familie Hadid.

Zayn Malik en Gigi Hadido
Zayn Malik en Gigi Hadido

Volgens rapporten ging Yolanda op 29 september naar het eigendom van het stel terwijl Gigi modellenwerk deed in Parijs.

Wat er daarna gebeurde is onduidelijk, maar het paar begon ruzie te maken en Zayn zou Yolanda hebben "gegrepen" en haar in een dressoir "geduwd".

Hij viel haar ook verbaal aan en schreeuwde: "Blijf uit de buurt van [mijn] verdomde dochter."

Hij zou Gigi in Parijs hebben gebeld en door de telefoon naar haar hebben geschreeuwd: "Doe een paar verdomde ballen om en verdedig je partner tegen je verdomde moeder in mijn huis."

Er was een bewaker aanwezig voor de uitwisseling, volgens de gerechtelijke documenten, en Zayn schreeuwde tegen hem: "Haal de f uit mijn fing huiskoper."

Op een ander punt verwees hij naar het verwekken van zijn eenjarige dochter met Gigi, Khai, met het "fg sperma dat uit mijn fg ck kwam."

Gigi heeft geweigerd om in detail op de zaak te reageren, maar heeft donderdagavond een verklaring vrijgegeven.

"Gigi is uitsluitend gefocust op het beste voor Khai. Ze vraagt gedurende deze tijd om privacy", zei haar vertegenwoordiger.

Yolanda moet nog reageren.

Maar Zayn plaatste donderdag een verklaring op sociale media die bevestigde dat er een incident was.

Hij ontkende dat hij Yolanda had geslagen, zoals gemeld door TMZ, daarbij verwijzend naar een niet nader genoemde bron.

"Zoals jullie allemaal weten, ben ik een privépersoon en ik wil heel graag een veilige en privéruimte creëren voor mijn dochter om in op te groeien. Een plek waar privéfamilieaangelegenheden niet op het wereldtoneel worden gegooid allemaal om te porren en uit elkaar te halen."

"In een poging om die ruimte voor haar te beschermen, stemde ik ermee in geen claims te betwisten die voortkomen uit een ruzie die ik had met een familielid van mijn partner die ons huis binnenkwam terwijl mijn partner enkele weken geleden weg was."

"Dit was en zou nog steeds een privé-aangelegenheid moeten zijn, maar het lijkt erop dat er nu verdeeldheid is en ondanks mijn inspanningen om ons te herstellen naar een vredige gezinsomgeving die me in staat zal stellen om mijn dochter op een manier te co-ouderen waarin ze verdient, dit is 'gelekt' naar de pers."

"Ik hoop echter op genezing voor alle betrokkenen met de harde woorden die worden gedeeld en nog belangrijker, ik blijf waakzaam om Khai te beschermen en haar de privacy te geven die ze verdient."

De spanning tussen Zayn en Yolanda begon naar verluidt toen hij haar ervan verdacht nieuws over Gigi's zwangerschap naar de media te hebben gelekt.

Tijdens de trouwe One Direction-fans hebben ze gezworen bij Zayn te blijven.

"Als labels muzikanten zouden ontslaan vanwege hun drugsgebruik, zou de muziekindustrie gewoon imploderen en verdwijnen!" één persoon schreef online.

"Wat deed Yolanda in zijn huis met een bewaker? Yolanda denkt dat ze een 'mamabeer' is, maar haar dochter is een volwassen vrouw met een carrière en een kind, die zelfstandig woont met haar partner. Yolanda had niets te zoeken bij hem thuis zijn met een bewaker. Als ze dacht dat haar kleindochter in gevaar was, had ze de kinderdienst moeten bellen, "voegde een tweede eraan toe.

"Zayn is net gedropt door zijn platenlabel?? Letterlijk f Yolanda. Hij deed gewoon zijn werk als Khai's vader en beschermde haar. Welke vader zou iemand toestaan, zelfs als het de oma van het kind is om haar mee te nemen zonder toestemming en vervolgens haar foto's lekken. ISTANDWITHZAYN FreeZayn, " merkte een derde op.

Aanbevolen: