Meek Mill's fans zijn verscheurd nadat de rapper van een jet is getrapt voor 'het roken van wiet

Meek Mill's fans zijn verscheurd nadat de rapper van een jet is getrapt voor 'het roken van wiet
Meek Mill's fans zijn verscheurd nadat de rapper van een jet is getrapt voor 'het roken van wiet
Anonim

Meek Mill beschuldigde een vluchtbezoek van racisme nadat hem werd gevraagd uit een vlucht te stappen.

De rapper nam een deel van de woordenwisseling op tussen zijn entourage en het cabinepersoneel, die beweerden dat er in het vliegtuig marihuana was gerookt.

In de video vroeg de stewardess Meek of hij wiet had gerookt in het vliegtuig, wat hij ten stelligste ontkende, maar blijkbaar was er een sterke stank die anders aangaf.

Meek nam wraak en benadrukte dat hij net "30 seconden" geleden in het vliegtuig was gestapt voordat hij de camera naar zijn vrienden richtte die al hun stoelen hadden klaargemaakt voor het vertrek van het vliegtuig.

"Laat ons het vliegtuig uit. Ik voel me niet veilig", voegde de rapper eraan toe. "Je doet echt racistisch, echt gek, alsof we wiet roken."

"Hij vroeg of we wiet roken in zijn vliegtuig … We zijn net 20 seconden geleden begonnen … racistische pssy vertraagde mijn hele dag??? Ik moet zo snel mogelijk een vliegtuig boeken in NYC!!! Zijn energie vanaf het moment dat we naar boven liepen, wist ik dat hij racistisch was! Kijk eens bij welk bedrijf deze jet zit."

Fans waren het ook niet bepaald met Meek eens. Sterker nog, ze vonden dat hij in deze situatie totaal overdreven reageerde en dat hij het rustiger aan had moeten doen dan de stewardess ervan te beschuldigen racistisch te zijn.

De 34-jarige dropte onlangs zijn vijfde album, Expensive Pain, dat op nr. 3 in de Billboard Hot 200 opende, met een verkoop van 82.000 eenheden, wat overeenkomt met 110,5 miljoen on-demand streams van de plaat's liedjes.

De verkoop was vrij laag in vergelijking met zijn vierde aanbod in 2018 met Championships, dat niet alleen de eerste plaats veroverde, maar ook een solide 229.000 exemplaren verschoof.

Meek haalde onlangs de krantenkoppen nadat hij beweerde dat zijn platenlabel zijn carrière verkeerd had beheerd en nog steeds zijn roy alty's van zijn albums heeft ontvangen.

ik word niet betaald voor muziek en ik weet niet hoeveel geld labels van me verdienen!!!!! ik heb zo snel mogelijk advocaten nodig!!!” hij tierde eerder deze week op Twitter.

“vraag het aan het platenlabel? hoeveel heb je aan mij uitgegeven als artiest? dan vraag je hoeveel heb je van mij verdiend als artiest? ik sta op het punt om mijn platencontract voor maandag openbaar te maken om de wereld te laten zien waar deze mensen mee bezig zijn!!!”

Aanbevolen: