Kate Winslet-fans vieren Emmy-overwinning voor beste actrice terwijl Elizabeth Olsen-fans roken

Inhoudsopgave:

Kate Winslet-fans vieren Emmy-overwinning voor beste actrice terwijl Elizabeth Olsen-fans roken
Kate Winslet-fans vieren Emmy-overwinning voor beste actrice terwijl Elizabeth Olsen-fans roken
Anonim

De Britse actrice, die fans charmeerde en veel nieuwe verdiende met haar rol als Mare Sheehan in HBO's Mare of Easttown, heeft de Emmy gewonnen. De 45-jarige versloeg mede-genomineerden MCU ster Elizabeth Olsen (WandaVision), Michaela Coel (I May Destroy You), Cynthia Erivo (Genius: Aretha) en Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit) voor de eer op zondagavond, bij de 73e Primetime Emmy Awards.

Fans zijn teleurgesteld

Terwijl Kate Winslet-fans dolgelukkig zijn en onder de indruk van de erkenning die ze kreeg omdat ze een echte ouder wordende vrouw met de nodige zorgvuldigheid portretteerde, zijn fans van Elizabeth Olsen geschokt door haar verlies. De acteur toonde een scala aan emoties in de beperkte debuutserie van Marvel Studios, en fans van de serie waren er kapot van dat haar talent niet werd erkend.

De categorie voor Outstanding Actress in een gelimiteerde serie of een film zat boordevol competente, getalenteerde acteurs, waardoor het een moeilijke keuze was om er een te kiezen. Terwijl Winslet's ongelooflijke weergave van Mare; een politiedetective die de verdwijning van een tienermoeder in haar buitenwijk van Philadelphia onderzoekt, verdiende de Emmy, de fans van Olsen zijn er behoorlijk overstuur van.

“Een van de beste actrices van de generatie. Ze heeft altijd geleverd sinds Titanic en verdient het!!” een fan schreef over Winslet.

"niets dan respect voor MIJN toekomstige tweevoudige Emmy-winnaar Kate Winslet," gutste een fan.

"KATE WINSLET JE ABSOLUTE LIEFDE VAN MIJN LEVEN IK BEN IN TRANEN KIJK HOE OPGEWONNEN ZE IS IK BEN NOOIT ZO GELUKKIG GEWEEST" een tweet gelezen.

De WandaVision-ster stond zelfs op toen de naam van Winslet als winnaar werd aangekondigd, en voegde zich bij de menigte terwijl ze de acteur applaudisseerden.

Terwijl de fans van de Titanic-ster reden hebben om te vieren, zijn de fans van Olsen woedend over het nieuws.

“BREAKING: The Queen’s Gambit-fans en Wandavision-fans hebben zich allebei verenigd tegen de academie”, schreef een gebruiker.

"Elizabeth Olsen's emmy stomp zal mijn originele schurkenverhaal zijn," zei een fan.

“In Wandavision nagelde Lizzie de toon en maniertjes van actrices in 6 verschillende decennia van sitcoms. Ze won de trofee niet, maar ze won harten!” zei een ander.

“ELIZABETH OLSEN EN WANDAVISION WERDEN BEroofd!!!!”

WandaVision ontving in totaal 23 nominaties, maar won geen enkele grote prijs op Sunday Night, en fans bestempelden het als een van de grootste snubs van de avond.

Aanbevolen: