In 2012 had Gary Busey $ 500, 00 negatief op zijn naam staan, dit is hoeveel hij vandaag heeft

Inhoudsopgave:

In 2012 had Gary Busey $ 500, 00 negatief op zijn naam staan, dit is hoeveel hij vandaag heeft
In 2012 had Gary Busey $ 500, 00 negatief op zijn naam staan, dit is hoeveel hij vandaag heeft
Anonim

“Wat ze ook willen weten, wat ze willen leren, wat ze ook willen onderzoeken, wat ze willen zien. Het is aan hen. Niet ik. Dat is de vraag voor de fans. Ik niet.”

Ah ja, we kunnen dat toevoegen aan een van de verwarrende citaten van Gary Busey uit het verleden … In werkelijkheid is hij een merkwaardig geval, maar ook nog een vermakelijk geval.

Zijn leven was ook achter de schermen een achtbaan. De voormalige 'Apprentice'-ster heeft veel ontberingen doorgemaakt, waaronder verschillende medische rekeningen, waaronder een vervelend motorongeluk eind jaren '80 en een situatie van overdosering. Dit alles zou leiden tot een krimpende bankrekening.

In 2012 vroeg de acteur faillissement aan, hij had een half miljoen tot een miljoen schulden met heel weinig op de bank. In het hele artikel zullen we bekijken hoe hij op dat punt is gekomen, samen met het bedrag dat hij vandaag over heeft. Gelukkig lijkt hij weer omhoog te klimmen en dat is voor een groot deel te danken aan een heleboel kleine rollen in de afgelopen jaren.

Zijn carrière kende een veelbelovende start

Op een gegeven moment was de 77-jarige het gesprek van Hollywood. In de jaren '70 was hij aan het worden om het volgende grote ding te worden, samen met Clint Eastwood en Jeff Bridges in films. Een van zijn eerste grote doorbraakfilms vond plaats in 1974, 'Thunderbolt and Lightfoot'.

Hij droeg dat momentum tijdens de jaren '80 en ook in de jaren '90, maar hij begon langzaam zijn weg achter de schermen te verliezen en genoot een beetje te veel van het feestleven.

Problemen begonnen in de vroege jaren '90 te ontstaan toen hij een overdosis kreeg. met de duivel in een heel kleine cirkel en de duivel leidde de dans', zegt hij in zijn diepe Texaanse lijdzaamheid. Ik verliet de dans en zei: 'Je trapt vanaf hier verder - ik ben weg. Ik dans in mijn eentje.' Als je een drug als cocaïne gebruikt, wil je die eerste hit terug, maar dat zal nooit gebeuren. Dat is weg. Het is een jacht op leven en dood als je verslaafd bent aan cocaïne.”

Niet alleen was zijn leven in gevaar, maar langzaamaan begon zijn bankrekening af te nemen, vooral dankzij medische behandelingen.

Een motorongeluk heeft hem fysiek en financieel pijn gedaan

In 1988 eindigde Busey's leven bijna, in feite zegt de beroemdheid dat hij was overleden en de hemel binnenging. Hij nam deel aan een verschrikkelijk motorongeluk, waarbij hij op zijn achterhoofd belandde. Naast Ability Magazine herinnert hij zich de traumatiserende ervaring.

"In december 1988. Ik zat op een Harley Davidson op de kruising van Washington en Robertson. Ik kwam te snel de hoek om en gleed uit op wat zand. Ik remde hard en de motor sloeg me over, ik raakte mijn hoofd en dan mijn rug. Ik had een dubbele samengestelde breuk in mijn bekken en mijn schedel was gespleten van mijn oor tot aan de bovenkant van mijn hoofd. Het sloeg een groot gat in mijn schedel, die zich vulde met bot uit mijn kaak."

"Na de hersenoperatie in Cedars-Sinai ging ik een tijdje over - zoals in stierf. Toen ging ik naar een bovennatuurlijk, spiritueel rijk. Ik veranderde van vorm."

Wederom stapelden de medische rekeningen zich op en al snel, in de jaren 2000, begonnen de rollen op te drogen op het grote scherm.

Hoeveel heeft hij vandaag nog over

Volgens TMZ had Busey op een gegeven moment minder dan $ 50.000 op de bank, samen met schulden van $ 500.000 tot $ 1 miljoen. Er wordt gezegd dat Busey geld schuldig was op verschillende plaatsen, waaronder de IRS, UCLA Medical Center, opslagfaciliteiten, advocaten van een rechtszaak en de Wells Fargo Bank.

Hij krijgt tegenwoordig geen A-lijstrollen en dat heeft hij de afgelopen jaren niet gedaan. Tot op de dag van vandaag boekt hij echter nog steeds met succes low-tier optredens, hij heeft ook een boek uitgebracht. Dit alles heeft geresulteerd in een besparing van $ 500.000, een veel groter positief resultaat in vergelijking met wat hij een paar jaar eerder op de bank had staan.

Op dit moment heeft de acteur een paar toekomstige credits op zijn naam staan, waaronder 'A Millenial Depression Comedy' en 'The Gettysburg Address'. Gary heeft ook een toekomstig project in de maak dat in pre-productie is getiteld ' Rabere '.

Goed voor de acteur die nog steeds werk kan vinden, het lijkt erop dat veel van het werk de laatste tijd voortkomt uit voice-overwerk.

Aanbevolen: