Bill Gates geeft zoveel uit aan deze verrassende uitgave voor de bruiloft van zijn dochter

Inhoudsopgave:

Bill Gates geeft zoveel uit aan deze verrassende uitgave voor de bruiloft van zijn dochter
Bill Gates geeft zoveel uit aan deze verrassende uitgave voor de bruiloft van zijn dochter
Anonim

Geld is zeker geen obstakel, waardoor elke wens van de 25-jarige Jennifer Gates heel goed mogelijk is. Zonder financiële beperkingen, plannen Jennifer en haar verloofde Nayel Nassar de bruiloft van hun dromen, en het is veilig om te zeggen dat niets aan deze bruiloft 'gewoon' zal zijn.

Dit soort spraakmakende bruiloften zijn vaak uitbundige, met beroemdheden bezaaide aangelegenheden, en deze zal zeker niet teleurstellen. Het gerucht gaat zelfs dat naast de beroemdheden die naar verwachting aanwezig zullen zijn, ook een aantal hoogwaardigheidsbekleders op de gastenlijst staan.

Fans staan klaar om versteld te staan van de over-the-top versieringen, bloemen en speciale details die deze bruiloft zeker zal omvatten, en er is veel geroezemoes rond deze bruidsjurk, maar geloof het of niet, dat is niet wat de kosten van dit uitbundige evenement opdrijft. Het grootste deel van het geschatte prijskaartje van $ 2 miljoen voor deze bruiloft is schokkend het resultaat van … constructie.

De Trouwlocatie

Je kunt gerust zeggen dat Jennifer overal kan trouwen waar ze maar wil, en ze heeft gekozen voor haar 124 hectare grote paardenboerderij die haar ouders bezitten. Het land is gelegen in North Salem, New York en zou op het moment van aankoop een ding van $ 16 miljoen in de zak van Bill Gates hebben achtergelaten.

Je zou aannemen dat met een eigendom dat zo uitgebreid en zo duur is als dit, de esthetiek in topvorm zou zijn. De verwachting is dat dit prachtige pand er een is om trots op te zijn. Hoewel dat zeker waar is, was het niet 'perfect genoeg' voor Jennifer, die sindsdien een groot deel van haar huwelijksbudget heeft uitgegeven aan het aanpassen van het land aan haar wensen voor haar speciale dag.

Het geschatte prijskaartje van $ 2 miljoen voor dit massale feest zou voornamelijk zijn veroorzaakt door buitensporige constructie, en er is gemeld dat er een aantal structuren op het land zijn gebouwd.

The Custom-Build

Er zal zeker een flink budget worden gereserveerd voor alle mooie bloemen en extravagante details die verband houden met de bruiloft van dit weekend, maar de focus voor Jennifer lag op het op maat bouwen van de structurele elementen die haar enorme evenement zullen omlijsten.

Inbegrepen zijn verschillende tijdelijke constructies die de afgelopen weken zijn opgetrokken, waaronder enorme paviljoens die volledig van glas zijn opgetrokken. Er is ook een aanzienlijk groot podium gebouwd voor deze speciale dag, waardoor fans gissen wie de grote artiest zal zijn.

Er zijn mooie witte tenten opgezet en er wordt een soort enorm bouwwerk gebouwd met een doel dat nog moet worden onthuld. State-of-the-art stalen en glazen paviljoens zijn op maat gemaakt en zouden beschikken over uitgebreide armaturen en onberispelijke detaillering.

Draagbare badkamermeubels zijn chique en ook speciaal gemaakt voor dit evenement, waarbij luxe en elegantie centraal staan in hun ontwerp.

Alle ogen zijn gericht op het grote evenement van dit weekend, in de hoop dat enkele beelden op sociale media zullen worden gedeeld.

Aanbevolen: