Alles waar vrijgezellen Arie en Lauren mee bezig zijn sinds Arie's wervelwindseizoen

Inhoudsopgave:

Alles waar vrijgezellen Arie en Lauren mee bezig zijn sinds Arie's wervelwindseizoen
Alles waar vrijgezellen Arie en Lauren mee bezig zijn sinds Arie's wervelwindseizoen
Anonim

Een kijkje in het leven van Arie en Lauren Burnham-Luyendyk samen, buiten The Bachelor-bubbel, het is onmogelijk te geloven dat hun perfecte huwelijk dat bijna niet was! Voor degenen die misschien een herinnering nodig hebben, Lauren won het hart van de 22e 'Bachelor', Arie Luyendyk Jr., wat ideaal klinkt. Het is tenslotte het eenvoudige, gewenste resultaat voor de show. Het seizoen van Arie en Lauren kwam echter met een wending. Toen Arie zich realiseerde dat Lauren het meisje was dat zijn hart vasthield, had hij de vraag al aan een andere vrouw gesteld!

Arie sloot het seizoen af met een voorstel voor de toekomstige 'Bachelorette'-lead, Becca Kufrin, maar hun mooie moment veranderde snel in stof, nadat Arie zich realiseerde dat Lauren 'de Ene' voor hem was. Arie deed uiteindelijk een aanzoek aan Lauren, live op televisie. Daarna begonnen ze hun mooie en overvloedige leven samen.

Hier zijn enkele van de liefste hoogtepunten uit het leven van Arie en Lauren als de Luyendyks!

15 Lauren was ongerust na het voorstel

Lauren ziet er angstig uit
Lauren ziet er angstig uit

Als je vriendje iets van de muur af doet, is het logisch om tijd te willen hebben om af te koelen. Als je vriend echter een grote fout maakt in het bijzijn van de hele wereld, is de kans klein dat je even de tijd neemt om even op adem te komen.

Lauren voelde zich begrijpelijkerwijs ongerust nadat Arie zijn verloving met Becca K. verbrak en zich weer in Laurens armen bevond!

14 Het duo begon al vroeg met het plannen van hun bruiloft

Arie en Lauren na verloving
Arie en Lauren na verloving

De hereniging van Lauren en Arie, na hun breuk, werd over de hele wereld gevoeld, maar het was niet de enige mijlpaal in hun relatie die ongelooflijk snel gebeurde!

Arie deed een ring om Laurens vinger als teken van hun verloving, maar Laurens bling was niet het eerste spoor van huwelijksgezoem voor het paar! Lauren onthulde in een interview met Jimmy Kimmel dat ze al begonnen waren met het bespreken van toekomstige trouwplannen.

13 Lauren verhuisde van locatie voor liefde

Lauren met haar hondje
Lauren met haar hondje

Lauren en Arie deden dubbel werk terwijl ze in de 'Bachelor-bubbel' leefden; ze woonde in Virginia Beach en hij belde Phoenix, Arizona, naar huis.

Tijd verdelen tussen twee locaties voelde niet ideaal voor de toekomst meneer en mevrouw Luyendyk; het paar besloot om Lauren naar het land van hitte en cactussen te brengen. Ze was klaar om Phoenix haar 'forever home' te noemen!

12 De Luyendyks Felt Beach Vibes

Arie en Lauren maken een lange strandwandeling
Arie en Lauren maken een lange strandwandeling

Het liefdesverhaal van Lauren en Arie begon met veel uitdagende momenten, dus het verlangen naar goed nieuws binnen hun relatie was ongelooflijk sterk!

Lauren en Arie waren zich bewust van deze drang binnen Bachelor Nation om goed nieuws te horen, dus het paar ging op de nationale televisie om de thee over hun trouwplannen te morsen. Het duo onthulde dat ze een strandhuwelijk aan het plannen waren.

11 Arie en Lauren omarmden de kleine dingen

Arie en Lauren lachen samen
Arie en Lauren lachen samen

De zogenaamde bubbel binnen Bachelor Nation is vrij allesomvattend; de castleden worden tijdens de show onder strikte regels gehouden; ze hebben ook een contract voor twee jaar na hun seizoenen.

De deelnemers mogen zelden veel normale activiteiten doen die velen van ons als vanzelfsprekend beschouwen, dus uit eten gaan stond bovenaan de takenlijst van Lauren en Arie!

10 De Luyendyks namen hun liefde wereldwijd

Arie en Lauren gaan knuffelen
Arie en Lauren gaan knuffelen

Lauren en Arie waren gewend aan het idee van luxe na vele nachten doorgebracht te hebben in het 'Bachelor herenhuis', maar het einde van hun seizoen bood het paar eindeloze mogelijkheden voor vakantie!

In een interview met Kelly Ripa en Ryan Seacrest onthulde Lauren dat zij en Arie superklaar waren om hun eerste Europese vakantie samen als koppel te maken.

9 Baby Made Three

De onthulling van het geslacht van Arie en Lauren
De onthulling van het geslacht van Arie en Lauren

Het duurde niet lang voordat fans tot de conclusie kwamen dat Arie en Lauren dol waren op extravagantie! De Luyendyk's hebben allebei perfecte Instagram-feeds gemaakt sinds ze hun leven samen zijn begonnen; We kunnen erop rekenen dat elke gebeurtenis in het leven van de Luyendyk Insta-waardig is!

Lauren en Arie hadden reden voor een feestje toen de eerste gelukkige mijlpaal in hun relatie plaatsvond; hun zwangerschapsaankondiging bevatte veel mooie roze details!

8 Ze vierden hun huwelijk meerdere keren

De huwelijksreis van Arie en Lauren
De huwelijksreis van Arie en Lauren

Laten we eerlijk zijn: de reis van Arie en Lauren door het gangpad zat er zeker nog lang aan te komen. Waarom vier je niet zoveel mogelijk?

De toekomstige meneer en mevrouw Luyendyk deden precies dat, voordat ze in het huwelijksbootje stapten op een tropische locatie waar iedereen zou kunnen vergeten dat ze gingen trouwen in een van de koudste maanden van het jaar - januari! De Luyendyks waren dol op hun luaus!

7 Hun huwelijk werd niet op de televisie uitgezonden

Trouwfoto van Arie en Lauren
Trouwfoto van Arie en Lauren

Geloof het of niet, een stel dat elkaar ontmoette en verliefd werd met behulp van tv-camera's, koos ervoor om geen tv-camera's uit te nodigen voor hun langverwachte huwelijk!

Arie en Lauren namen de verrassende beslissing om geen bruiloft op televisie te houden toen ze in januari vorig jaar door het gangpad liepen en in plaats daarvan voor Us Weekly kozen om hun trouwfoto's te publiceren.

6 Alessi Luyendyk sluit zich aan bij Bachelor Nation

Alessi Luyendyk maakt haar debuut
Alessi Luyendyk maakt haar debuut

Wat is het grootste project waar Arie en Lauren bij betrokken zijn geweest sinds het einde van hun wervelwindseizoen? Hun dochtertje ter wereld brengen!

Bachelor Nation had een nieuw lid om over te zwijmelen toen het eerste kind van Arie en Lauren, Alessi Ren, in 2019 werd geboren! Arie en Lauren waren extreem open met fans als het ging om het documenteren van Lauren's zwangerschapsreis en ze blijven Alessi met ons delen.

5 Arie en Lauren pakken het wereldwijde web aan

Arie en Lauren Insta foto
Arie en Lauren Insta foto

Het begin van het liefdesverhaal van Arie en Lauren was natuurlijk meeslepend! Voor degenen die dachten dat de Luyendyks stilletjes een stap terug zouden doen zodra de camera's van The Bachelor niet meer draaien - think again!

Arie en Lauren's verhalenboekrelatie is niet beperkt tot boeketten rozen en een verbluffend verlovingsverhaal; ze zetten zich in om hun verhaal met fans te delen op hun eigen YouTube-kanaal.

4 Ze nemen af en toe een pauze op sociale media

Lauren's kledingwinkel
Lauren's kledingwinkel

Arie en Lauren's post-bachelorleven samen is veel te zien op sociale media. Ze hebben allebei actieve Instagram-accounts, verzamelen veel sponsordeals en leven het zoete 'influencer-leven'!

Ondanks dat ze hun brood verdienen op sociale media, weten de Luyendyks wanneer en hoe ze een stap terug moeten doen. Arie en Lauren hebben eerder een pauze genomen van sociale media.

3 Een zekere ex is niet ver weg

Becca K Instagram-selfie
Becca K Instagram-selfie

Al eeuwen konden gesprekken over Arie en Lauren nauwelijks gevoerd worden zonder een bepaalde 'andere vrouw' te noemen; Arie's ex-verloofde (en originele keuze voor zijn laatste roos), Becca Kufrin!

In een verrassende maar dwaze wending waren Arie en Lauren hun bezittingen aan het doorzoeken op de camera, ter voorbereiding op een aankomend evenement, toen Lauren een fotoalbum van Arie ontdekte, met een foto van hem met een bepaald iemand !

2 De Luyendyks verhuizen

Arie en Lauren Instagram kus
Arie en Lauren Instagram kus

Arie en Lauren's onmiskenbare chemie, en hun vermogen om hun relatie fris en leuk te houden, kennen geen grenzen! De Luyendyks deelden onlangs opwindend nieuws in een reeks YouTube-video's op hun familiekanaal; ze gaan verhuizen!

Arie en Lauren hebben in het huis gewoond, dat veel te zien is op hun kanaal en in Insta-foto's, sinds ze officieel hun post-bachelorleven samen begonnen.

1 Hun liefde overleeft moeilijke momenten

Lauren en Alessi op Instagram
Lauren en Alessi op Instagram

Een sterke relatie kan de moeilijke momenten die het leven met zich meebrengt, overleven. Lauren en Arie hebben de begindagen van hun veelbesproken verloving overleefd en nu doorstaan ze een persoonlijke storm van een ander soort. Arie en Lauren maakten bekend dat Lauren een miskraam heeft gehad tijdens de zwangerschap van hun tweede kind. De Luyendyks kozen ervoor om het verwoestende nieuws te onthullen in een YouTube-video.

Aanbevolen: