Falcon And The Winter Soldier': wie heeft de nieuwe vleugels van Sam Wilson gemaakt?

Inhoudsopgave:

Falcon And The Winter Soldier': wie heeft de nieuwe vleugels van Sam Wilson gemaakt?
Falcon And The Winter Soldier': wie heeft de nieuwe vleugels van Sam Wilson gemaakt?
Anonim

In de Disney+ serie Falcon And The Winter Soldier krijgt Sam Wilson (Anthony Mackie) een paar glimmende nieuwe vleugels die passen bij zijn meer komische accurate pak. Meestal zouden ze geen wenkbrauwen optrekken. Maar ze lijken een behoorlijke upgrade te hebben ondergaan. Wilson's wingsuit ziet er bijna organisch uit en stroomt als echte veren in de lucht. Een duidelijk ander uiterlijk dan eerdere MCU-versies.

Uiterlijk is echter niet alles. Een montage van Falcon die een spervuur van raketten ontwijkt in de officiële trailer maakt duidelijk dat ze niet alleen voor de show zijn. Wilson zelf is zeer zeker dat hij midden in de lucht uit een vliegtuig v alt. Misschien is dat een teken dat hij weet waartoe het nieuwe pak in staat is.

Fans kunnen alleen raden hoe Wilson ze zal gebruiken om aan te vallen. We zijn getuige geweest van Falcon die zijn oude set gebruikte om grote vijanden vast te pinnen, en deze nieuwe vleugels zijn waarschijnlijk duurzamer dan het vorige paar. Ze kunnen waarschijnlijk ook militaire voertuigen aanpakken, zodat de helikopter die op hem schiet geen kans maakt.

Falcon's nieuwe uitrusting

Afbeelding
Afbeelding

Afhankelijk van waar het nieuwe wingsuit vandaan komt, zal dat bepalen welke mogelijkheden het bezit. Ze kunnen de nanotechnologie van Stark zijn, aangezien de spanwijdte een behoorlijke afstand meet en compact in het kleine compartiment bovenop zijn jetpack past. Het uiterlijk van organisch materiaal wijst ook op het gebruik van nanotechnologie bij hun ontwikkeling.

Een andere mogelijkheid is dat de wetenschappers van Wakanda Wilson hebben uitgerust met zijn nieuwe pak. De technologische vindingrijkheid van het koninkrijk strekt zich uit van Vibranium-pakken tot cybernetische wapens tot allerlei andere coole gadgets, wat betekent dat er ook een paar intrekbare vleugels kunnen worden gemaakt.

Plus, Wakanda's toekomstige interacties met Bucky Barnes (Sebastian Stan) zullen vereisen dat hij regelmatig terugkeert. Blijkbaar heeft hij nu een cyborgbrein, dat moet worden onderhouden door Wakanda's wetenschappelijke afdeling. En Sam zal naast hem zijn tijdens hun bezoeken, aangezien ze onofficieel een misdaadbestrijdend duo zijn geworden.

Houd er rekening mee dat een compleet andere derde partij verantwoordelijk kan zijn voor het maken van de wingsuit. Sam en Bucky lijken voor de regering van de Verenigde Staten te werken en vallen uit een legervliegtuig in de trailer. Een soldaat in legerkleding staat Wilson bij terwijl hij eruit springt en levert verder bewijs voor die beweringen.

Is de Tinkerer terug in hechtenis?

Afbeelding
Afbeelding

Ervan uitgaande dat het de regering was die Falcon zijn nieuwe vleugels heeft gemaakt, roept nog steeds de vraag op wie ze hebben gecontracteerd om ze te maken. Niemand anders vliegt rond met een wingsuit, behalve Adrian Toomes (Michael Keaton). Hij is echter niet het brein achter vluchttechnologie. Daar is de Tinkerer verantwoordelijk voor.

Het publiek heeft het misschien niet gemerkt, maar Tinkerer (Michael Chernus) glipte stilletjes weg tijdens de climax van Spider-Man: Homecoming. Hij was de rechterhand van Vulture en maakte wapens van buitenaardse technologie totdat Spidey zijn gemene baas gevangennam. De verblijfplaats van de Tinkerer is onbekend, maar een verschijning in Falcon And The Winter Soldier klinkt aannemelijk. Hij hoeft niet eens een fysieke cameo te maken. Een G-man die Wilson informeert dat het tech-genie onder hun hoede is, zou voldoende zijn om Mason aan Falcons nieuwe vleugels te binden. Zijn expertisegebied lag immers op het gebied van vliegtechnologie voor Vulture.

Ongeacht waar ze vandaan kwamen, we kunnen niet wachten om de vleugels in actie te zien. De trailer bood slechts een korte blik op de mogelijkheden ervan, en dat is meestal het geval voor de meeste MCU-superhelden wanneer ze iets heel cools in petto hebben. De vraag is, wat kan Sam Wilson in petto hebben?

Aanbevolen: