Geruchten suggereren dat Blake Lively betrokken is bij de nieuwe video van Taylor Swift

Inhoudsopgave:

Geruchten suggereren dat Blake Lively betrokken is bij de nieuwe video van Taylor Swift
Geruchten suggereren dat Blake Lively betrokken is bij de nieuwe video van Taylor Swift
Anonim

Wat is Taylor Swift koken? De zangeres is bezig met het filmen van haar aankomende videoclip en het lijkt erop dat haar vriend, actrice Blake Lively, erbij betrokken kan zijn.

Geruchten dat Swift haar aanstaande video heeft opgenomen in haar appartement in New York City, circuleren sinds de afgelopen week productiebusjes in haar straat werden gespot. Maar wat heeft Lively ermee te maken? Fans denken dat ze zou kunnen verschijnen - of zelfs regisseren! -- de nieuwe muziekvideo.

Blake Lively en Taylor Swift werken samen aan een muziekvideo… Misschien

Hoewel het nog niet is bevestigd welk nummer van Taylor de volgende videobehandeling zal krijgen, gaat het gerucht dat het champagneproblemen zou kunnen zijn. Van Swift's album voor altijd, het nummer gaat over een bruiloft die fout is gegaan en leidde tot speculatie dat de video ook een bruidsthema zou kunnen hebben.

Twee verschillende anonieme bronnen hebben contact opgenomen met de roddelpagina van beroemdheden Deux Moi, die beweren te weten dat Lively betrokken is bij Swift's nieuwste onderneming.

"Ik hoorde dat bij een van de scènes een rechtszaal en politie betrokken zijn", beweerde een van de bronnen.

"Het is een muziekvideo met een bruidsthema en Blake Lively is er op de een of andere manier bij betrokken", voegde de ander eraan toe.

Lively is een tijdje uit de schijnwerpers geweest om zich op haar familie te concentreren, dus dit zou een behoorlijke terugkeer zijn, voor of achter de camera, of beide.

Al mijn wensen komen uit: fans reageren op levendige en snelle samenwerkingsgeruchten

Fans van Swift en Lively zijn gewoon enthousiast over het vooruitzicht dat ze samen aan iets zouden kunnen werken.

"wow taylor had champagneproblemen kunnen filmen omgggg dat nummer is buitengewoon. Ik kan echt niet wachten om die geweldige muziekvideo te zien", schreef een fan op Twitter.

"Ik heb net gehoord dat blijkbaar @blakelively betrokken zal zijn bij de volgende muziekvideo van @taylorswift13! Als het waar is voor nieuwe BlakeLively-inhoud!" een andere gebruiker schreef.

"Als ik Taylor Swift en Blake Lively samen zie in een muziekvideo, zal ik haar nergens meer om vragen… dit zal al mijn wensen laten uitkomen", zei een persoon ook.

Andere fans hopen echter dat Swift aan een andere muziekvideo werkt dan champagneproblemen. Sommigen zouden graag zien dat een van de liedjes uit de folklore, de laatste grote Amerikaanse dynastie, omgezet wordt in een videoclip, met Swift in de hoofdrol, samen met haar paar vrienden, Lively en haar man Ryan Reynolds.

"Hoe dan ook, een jaar later droom ik nog steeds over een video van "the last great american dynasty" met @blakelively, @VancityReynolds en @taylorswift13 erin en geregisseerd door hen.. Het zou het einde zijn van de wereld!!" één persoon merkte eerder dit jaar op.

Het is niet duidelijk wanneer de video zal verschijnen, maar Swifties kunnen maar beter hun ogen open houden.

Aanbevolen: