Twitter betwijfelt of Aaron Carter en verloofde Melanie Martin hun zoon echt verwelkomen

Inhoudsopgave:

Twitter betwijfelt of Aaron Carter en verloofde Melanie Martin hun zoon echt verwelkomen
Twitter betwijfelt of Aaron Carter en verloofde Melanie Martin hun zoon echt verwelkomen
Anonim

Aaron Carter en zijn verloofde Melanie Martin naderen hun uitgerekende datum voor hun zoon, maar er hangt wat onzekerheid in de lucht. De voormalige hartenbreker voor tieners, verwant aan Backstreet Boys-lid Nick Carter, is momenteel verloofd met Martin, een barman en eigenaar van een lashbar, en gaat al meer dan een jaar met haar uit. De twee tortelduifjes verklaarden dat ze allebei bang en opgewonden zijn na een tragische miskraam in 2020, maar hij hield zichzelf bezig in 2021.

Nu is het paar dagen verwijderd van het einde van de zwangerschap, en terwijl de diehard Carter-fans zeker opgewonden zijn, denken anderen dat deze hele situatie bedrog is.

Twittergebruikers denken dat het stel aan het bluffen is

Martin heeft zich op Instagram geopend over haar tweede zwangerschap en vertelt hoe gezegend ze zich voelt dat ze dit soepeler heeft doorlopen dan de vorige keer. Ze heeft fotografisch bewijs geleverd van haar zoon, die prins Lyric Carter zal heten van echo's die op Instagram zijn gedeeld. Niemand die kinderen kan krijgen, zou zoiets als een miskraam moeten meemaken, maar dit veronderstelde goede nieuws van het naderen van de geboorte doet sommige mensen geloven dat dit niet echt gebeurt.

Case Study Carter op Twitter heeft hun account aangemaakt om Carter te ontmaskeren als misbruiker van zowel vrouwen als dieren. Ze hebben screenshots gemaakt van het sturen van berichten naar met name Martin, die terugvuurde. Uit de meegeleverde screenshot werd aangenomen dat Martin op haar buik lag terwijl ze een kind droeg, wat, hoewel niet onmogelijk voor zwangere vrouwen om te doen, niet iets is dat ze gewoonlijk doen als ze gaan liggen. Naar verluidt had Martin het gemakkelijker om dat te doen, wat ertoe leidde dat @schmils haar uitriep voor haar vermeende nepzwangerschap. Anderen voegden eraan toe dat ze een nep buikomslag draagt en dat er geen striae op haar buik is.

Volgens een peiling die ze hebben gehouden, denkt de meerderheid van de deelnemers dat Martin helemaal niet zwanger is. Zelfs met foto-bewijs van echo's en het hebben van een positieve zwangerschapstest, is het aannemelijk dat het paar dit doet om invloed te krijgen, gezien hun reputatie en vertrouwend op TMZ, die een artikel uitbracht over de naamgeving van hun zoon.

Carter vernoemt technisch gezien zijn zoon niet eens naar MJ

Carter staat bekend om zijn controversiële situaties, waaronder zijn ontrouw jegens voormalig Disney-sterretje Hilary Duff terwijl hij met Lindsay Lohan uitging en zelfs loog over zijn financiën. Hij kreeg zelfs ruzie met de hartenbreker Jesse McCartney uit de jaren 2000, waar de fans van laatstgenoemde hem enorm verdedigden toen Carter zijn haat uitte tegen de zanger van "Because You Live".

Carter en Martin's aanstaande zoon heet Prince Lyric en is volgens hun woorden een eerbetoon aan wijlen King of Pop Michael Jackson. In zekere zin is dit niet echt een eerbetoon, want de enige manier waarop Prince verbonden is met Jackson is dat zijn twee zonen allebei Prince heten. Gebruikers die dit onderwerp aanstipten, vonden dit een belediging voor een van de grootste artiesten aller tijden, en zijn er vast van overtuigd dat Carter dit doet om aandacht, ondanks zijn relatie met Jackson jaren geleden.

Het stel verwacht dat Prince op 18 november wordt verwacht. Voor nu zullen we moeten afwachten waar deze situatie zal plaatsvinden.

Aanbevolen: