Elk teken dat de relatie van Melanie Martin en Aaron Carter vanaf het begin gedoemd was te mislukken

Inhoudsopgave:

Elk teken dat de relatie van Melanie Martin en Aaron Carter vanaf het begin gedoemd was te mislukken
Elk teken dat de relatie van Melanie Martin en Aaron Carter vanaf het begin gedoemd was te mislukken
Anonim

Als gevolg van de populariteit van de roddelbladen en de paparazzi, kan het voor mensen soms gemakkelijk zijn om naar sterren te kijken alsof ze vissen in een kom zijn. In werkelijkheid zijn sterren echter mensen, net als iedereen, en het lijkt heel verkeerd als mensen er plezier in hebben dat er dingen mis gaan voor beroemdheden. Bovendien is het belangrijk om in gedachten te houden dat, hoezeer mensen ook het gevoel hebben dat ze begrijpen wat er in het leven van een ster gaande is, ze slechts een klein deel van het volledige plaatje zien.

Van buitenaf gezien lijkt het heel duidelijk dat de voormalige kinderpopster Aaron Carter in de loop der jaren veel heeft geworsteld. Carter ging bijvoorbeeld van rijk naar weinig geld over. Bovendien is Carter heel open geweest over het hebben van een zeer tumultueus persoonlijk leven, waaronder onlangs de breuk met zijn Instagram-modelvriendin Melanie Martin. Lang voordat Martin en Carter hun eigen weg gingen, hadden veel waarnemers het gevoel dat er waarschuwingssignalen waren dat het paar niet lang stand zou houden.

Aaron Carter en Melanie Martin's goede tijden samen

Tegen de tijd dat Aaron Carter en Melanie Martin een koppel werden in 2020, was hij al verwikkeld in veel controverses. Carter sprak echter altijd over het omdraaien van dingen en tegen de tijd dat hij in 2021 bij Martin betrokken was, leek Carter veel plannen voor zijn toekomst te hebben. Bovendien waren er op verschillende momenten in hun tijd samen enkele positieve tekenen voor de relatie van Cater en Martin.

Op verschillende momenten in de knipperlichtrelatie van Melanie Martin en Aaron Carter die bijna twee jaar duurde, uitte het paar vaak hun liefde voor elkaar op sociale media. De meest recente keer dat Martin bijvoorbeeld over Carter op sociale media heeft gepost, was toen ze een bericht plaatste over het vieren van haar verjaardag en hoe speciaal Aaron haar dag maakte.

“Heel erg bedankt lieverd voor een geweldige verjaardag? Ik hou zoveel van je, het was zo speciaal en je maakt alles altijd perfect!! ? Ik houd van je ? zo erg dat je me te veel verwent en me een prinses laat voelen? ️?? @aaroncarter ????” Naast berichten als die, heeft Martin ooit alle negatieve berichtgeving over haar relatie met Carter aangepakt door te onthullen dat het paar samen counseling kreeg om dingen te laten werken.

Net als zijn partner in die tijd bracht Aaron Carter op sociale media keer op keer hulde aan zijn vriendin Melanie Martin. Bovendien, nadat Martin zwanger was geraakt en de baby op tragische wijze verloor, plaatste Carter een video op YouTube waarin hij vertelde dat hij er was voor Melanie terwijl ze genas en over hun plannen om het opnieuw te proberen. Bij een andere gelegenheid leek Carter zijn toewijding aan zijn relatie met Martin te uiten door de naam Melanie op zijn wenkbrauw te laten tatoeëren.

Het relatiedrama van Melanie Martin en Aaron Carter

Er was meteen een belangrijke reden waarom veel mensen aannamen dat de relatie tussen Aaron Carter en Melanie Martin nooit stand zou houden. Na miljoenen toegewijden tegelijk te hebben gehad, had Carter's jarenlange drama ertoe geleid dat veel van zijn voormalige fans hem wantrouwden. Het gevolg was dat toen Martin en Carter voor het eerst bij elkaar kwamen, veel van zijn fans dachten dat hij met niemand een duurzame relatie kon maken.

Afgezien van de reputatie van Aaron Carter, waren er verschillende redenen om te concluderen dat zijn relatie met Melanie Martin in het bijzonder geen stand zou houden. Het meest opvallende is dat een paar maanden nadat de wereld vernam dat Carter en Martin een stel waren, ze werd gearresteerd voor huiselijk geweld nadat de politie naar zijn huis was geroepen en tekenen van geweld op zijn lichaam zag.

Sinds dat eerste gewelddadige incident heeft Melanie Martin Aaron Carter in de rechtbank beschuldigd van abse. Volgens juridisch papierwerk ingediend door Martin, "stak Carter [haar] in de linker rib en duwde [haar]" en de slagen lieten Melanie achter met drie gebroken ribben. Martin trok later haar verhaal in dat Carter absief was, gaf haar verwondingen de schuld omdat ze 'vaak van de trap viel' en beweerde dat ze hem alleen beschuldigde van geweld vanwege haar postpartumdepressie.

Naast de aanvankelijke arrestatie van huiselijk geweld waardoor veel waarnemers aan de relatie van Aaron Carter en Melanie Martin twijfelden, was er nog een teken dat het paar het niet zou volhouden. Vanaf het begin van hun relatie gingen Martin en Carter steeds weer uit elkaar om later weer bij elkaar te komen. Als we naar een tijdlijn van de relatie van Carter en Martin kijken, lijkt het zelfs duidelijk dat het duo nooit lang bij elkaar zou kunnen blijven. Een perfect voorbeeld hiervan is dat nadat Carter zijn Melanie-tatoeage had laten zetten, hij later grapte dat zijn inkt eigenlijk "fout" spelde.

Aanbevolen: