Is de vriendschap van Zendaya en Taylor Swift echt geëindigd over Kanye West?

Inhoudsopgave:

Is de vriendschap van Zendaya en Taylor Swift echt geëindigd over Kanye West?
Is de vriendschap van Zendaya en Taylor Swift echt geëindigd over Kanye West?
Anonim

Wie wil er niet in de meidengroep van Taylor Swift zitten? Blijkbaar een paar mensen. De vraag is, is Zendaya een van hen?

Een tijdje waren Zendaya en Taylor Swift in het openbaar erg buddy-buddy, dwepen ze over elkaar in interviews en verschenen ze samen in verschillende vormen van media. Met name Zendaya was in Taylor's muziekvideo voor 'Bad Blood' en noemde haar ooit een 'genie'.

Maar toen het stromen eindigde, suggereerden fans snel dat de twee ruzie hadden. Interessant genoeg leken Zendaya en Taylor Swift onmiddellijk na een drama tussen Taylor en Kanye West niet meer zo publieksvriendelijk te zijn.

Maar is Ye echt de reden waarom Taylor en Zendaya geen vrienden meer zijn?

Zendaya en Taylor Swift's vriendschap was ooit doelen

Over de tijdlijn van hun vriendschap, die een relatief korte tijd besloeg, steunden de twee sterren elkaar in hun creatieve inspanningen en persoonlijke bezigheden. Hoewel hun relatie nogal kort was, zelfs voor Hollywood-normen, leken de twee een band te vormen.

zendaya-taylor-swift-squad-goals-1
zendaya-taylor-swift-squad-goals-1

Ze waren in ieder geval zo verbonden dat Zendaya de concerten van Taylor bijwoonde, en de twee poseerden samen voor foto's, tijdens concerten en meer.

Maar in 2016, toen Taylors drama met Kanye West ten onder ging, leek het alsof Ye niet de enige was met wie ze slecht bloed had.

Heeft Zendaya de kant van Kanye West gekozen?

Het was een wilde rit, om eerlijk te zijn, maar de ruzie tussen Taylor Swift en Kanye West leek enige nevenschade te veroorzaken. Tussen 2009 en 2015 beledigde Kanye Taylor door de microfoon te pakken toen ze een prijs in ontvangst nam, dingen goed te maken door te bellen, rozen te sturen en meer, en verpestte het vervolgens helemaal opnieuw door een nummer te schrijven dat haar dissed.

Zijn nummer 'Famous' uit 2016 bevat enkele inmiddels beroemde regels over Taylor Swift die geen rooskleurig beeld van de artiest schetsen.

Maar hoewel het verhaal oorspronkelijk was dat Taylor geen idee had van de release van het nummer, deelde Kim Kardashian later een opname van het gesprek tussen Taylor en Kanye dat suggereerde dat Kanye alles volgens het boekje deed.

Op dat moment begonnen fans te speculeren dat Zendaya een kant had gekozen en dat die niet van Taylor was.

Sommige mysterieuze likes gemarkeerd Zendaya en Taylor's Frenemy Status

De reden waarom fans denken dat Zendaya en Taylor Swift geen vrienden meer zijn, is een simpele: ze zeggen dat Zendaya tweets "leuk" vond die Kanye steunden als de benadeelde partij in het hele 'Famous'-debacle. En om eerlijk te zijn, de opname die Kim K uitbracht, schetste een ander beeld dan wat Taylor zei dat er was gebeurd.

Fans wezen op het feit dat Zendaya naar verluidt sommige tweets leuk vond die Taylor uitriepen of op een andere manier Kanye steunden, hoewel er ook wordt gezegd dat Zendaya de tweets later niet leuk vond. Daarom lijkt er geen definitief bewijs te zijn dat Zendaya iets heeft gezegd of actie heeft ondernomen op sociale media ter ondersteuning van Ye.

Dat was echter niet het einde. Een latere opname verscheen uiteindelijk, wat suggereert dat Kim's versie was bewerkt, en de meeste mensen waren het erover eens dat Taylor Swift al die tijd gelijk had.

Zijn Zendaya en Taylor Swift uitgevallen?

Ervan uitgaande dat Zendaya en Taylor Swift echt ruzie hadden, lijkt het erop dat het scenario dat zich afspeelde was dat Zendaya zichzelf verwijderde van Taylor's meidenteam. Zelfs als Taylor de tweets zag die haar voormalige vriend leuk vond, zou dat op zich misschien niet veel betekenen.

Maar wat de fans duidelijk was, is dat Zendaya en Taylor na het Ye-debacle niet zo vaak samen op de foto leken te staan. Zendaya is in geen van Taylor's recente werken verschenen, ze praten niet over elkaar, en het hele geen-nieuws-is-goed-nieuws-concept lijkt niet te vliegen met fans van beide beroemdheden.

De meeste mensen denken dat Zenday opzettelijk afstand heeft genomen van Taylor en dat Swift waarschijnlijk de diss beantwoordde, vooral omdat ze niet dacht dat ze iets verkeerd had gedaan en de acties van haar vriend suggereerden dat Taylor loog.

Het is een ingewikkelde situatie, die nog gecompliceerder wordt door het feit dat noch Zendaya noch Taylor zich hebben uitgesproken. Maar nogmaals, waarom zouden ze?

Hebben Zendaya en Taylor Swift het verzonnen?

Het is mogelijk dat de twee vrienden nog steeds zo hecht zijn als altijd, of dat ze gewoon uit elkaar zijn gedreven vanwege hun drukke creatieve schema's. Om nog maar te zwijgen van het feit dat beiden blijkbaar serieuze relaties hebben die misschien niet veel tijd overlaten voor de ladies night hangouts van weleer.

Dat gezegd hebbende, de twee volgen elkaar wel op sociale media.

Dus het andere mogelijke scenario? Dat ze verzonnen nadat de waarheid naar buiten kwam in Taylor Swift versus Ye. Hoe dan ook, fans zullen de waarheid pas weten als een van de sterretjes besluit te delen, als ze dat ooit weten.

Aanbevolen: