Heeft Meghan Markle de vriendschap van prins Harry met David en Victoria Beckham echt 'verpest'?

Inhoudsopgave:

Heeft Meghan Markle de vriendschap van prins Harry met David en Victoria Beckham echt 'verpest'?
Heeft Meghan Markle de vriendschap van prins Harry met David en Victoria Beckham echt 'verpest'?
Anonim

Het leven van

Meghan Markle en Prince Harry staat opnieuw in de schijnwerpers met de release van Tom Bowers nieuwe boek Revenge: Meghan, Harry en de oorlog tussen de Windsors. Daar beweerde de auteur dat het paar 'verslaafd' is aan het lezen over zichzelf in de media, maar bang is dat hun 'geheimen' naar buiten kunnen komen via hun beroemde vrienden of de vervreemde vertrouwelingen van de voormalige actrice.

Bower beweerde ook dat het de reden was waarom het paar botste met het oude getrouwde stel, Victoria en David Beckham. Dit is wat er echt tussen hen is gebeurd.

Hoe hebben Meghan Markle en prins Harry Victoria en David Beckham ontmoet?

Posh Spice en The Duchess of Sussex werden aanvankelijk door hun echtgenoten aan elkaar voorgesteld. Maar uiteindelijk kregen ze een band over hun gedeelde facialist, Sarah Chapman, evenals hun liefde voor mode. "Ze kunnen goed met elkaar overweg en hebben onlangs contact gehad", vertelde een bron aan Vanity Fair in februari 2018. "Meghan houdt echt van Victoria's stijl en wilde graag haar hersens uitkiezen over het samenstellen van een werkende garderobe. Ze houdt van Victoria's elegante maar slimme jurken, dus verwacht dat ze er binnenkort een zal dragen."

Hun vriendschap werd officieel gemaakt toen de Beckhams in april 2018 de met sterren bezaaide bruiloft van Harry en Meghan bijwoonden. In september 2019 sprak Victoria haar steun uit voor Meghan's bekrachtigende toespraak op de Fashion Awards in december 2018. "Ik vond wat Meghan leuk vond Markle zei bij de Fashion Awards, "zei de voormalige Spice Girl, dat het vroeger cool was om wreed te zijn, en nu is het cool om aardig te zijn. Vriendelijkheid is altijd de kern geweest van girlpower."

Hoe Meghan Markle de vriendschap van prins Harry met David en Victoria Beckham 'verpestte'

In het boek schreef Bower dat Megan "Victoria Beckham van indiscretie vermoedde", eraan toevoegend dat "Harry David Beckham belde om de beschuldiging te herhalen. Verontwaardigd, de waarheidsgetrouwe ontkenningen van Beckham hebben hun relatie beschadigd."

Volgens Us Weekly hebben ze contact opgenomen met vertegenwoordigers van beide koppels, maar kregen ze geen commentaar. Het lijkt erop dat het viertal tegenwoordig niet op gesprek is. Maar in juli 2022 meldde Grazia dat hoewel Megan en Victoria elkaar niet elke dag aan de telefoon spreken, bronnen zeiden "dat ze erg op elkaar gesteld zijn en contact hebben."

Eerder dit jaar vonden fans het louche dat de Beckhams Megan en Harry niet hadden uitgenodigd voor hun zoon, Brooklyn's bruiloft met actrice Nicola Peltz. Een insider onthulde echter in april 2022 dat het paar "pijn had" over welk koninklijk paar ze moesten uitnodigen voor de ceremonie."David en Victoria schreven William en Kate om hen en de familie uit te nodigen voor de bruiloft van hun zoon, en William antwoordde hen veel vreugde toe te wensen, maar ze konden niet aanwezig zijn", vertelde de bron aan de Mirror.

Ze voegden eraan toe dat David meer geschiedenis heeft met William en Kate dan met Meghan en Harry. "David's gehechtheid en geschiedenis gaan terug met William en Kate en ze hebben een zeer sterke relatie en ze waren hun favoriete bruiloftsgasten", vervolgde de insider. "Het ging altijd over hen, het ging nooit over Meghan en Harry. Het zijn de mensen waaraan David en Victoria gehecht zijn en het ging altijd over hen, omdat ze een lange geschiedenis samen hebben gehad."

Meghan &Harry's 'verslaving' aan negatieve pers beëindigde hun vriendschap met de Beckhams

"Harry en Meghan waren geketend. Elke avond speurden ze het internet af om de krantenberichten en de berichten van de trollen op sociale media te lezen ", schreef Bower in de tell-all."Irrationeel, ze groepeerden de twee samen en voedden elkaars razernij over de media. Ervan overtuigd dat ze als voorvechters van goedheid werden vervolgd door leugenachtigheid en racisme, voelden ze zich het slachtoffer van de mildste kritiek." Volgens de auteur zette dat de vriendschap van het paar met de Beckhams onder druk.

"Harry's instabiliteit voedde Meghan's angst dat vrienden verhalen lekten naar de media", vervolgde Bower. In 2020 zei een wederzijdse vriend van de koppels dat, hoewel "de twee mannen ermee instemden verder te gaan", het incident de zaken tussen de vier nog steeds "ongemakkelijk" liet. Er waren ook berichten dat Harry en David onlangs een "ongemakkelijke ontmoeting" hadden in Buckingham Palace tijdens het platina jubileum van koningin Elizabeth.

Aanbevolen: