Wie is Luke Macfarlane, de bekende vriend van 'Prison Break'-ster Wentworth Miller?

Inhoudsopgave:

Wie is Luke Macfarlane, de bekende vriend van 'Prison Break'-ster Wentworth Miller?
Wie is Luke Macfarlane, de bekende vriend van 'Prison Break'-ster Wentworth Miller?
Anonim

Prison Break-ster Wentworth Miller is van de radar verdwenen na het laatste seizoen van de populaire Fox-serie. Zijn Instagram-account bestaat momenteel uit één foto en ook hij ha alt de afgelopen jaren niet de krantenkoppen. Veel fans hebben zelfs aangenomen dat hij en co-ster Dominic Purcell na het laatste seizoen van de show in 2017 voorgoed zijn gestopt met acteren - vooral toen ze zich terugtrokken uit een zogenaamd seizoen 6.

Ze speculeerden zelfs dat de coming-out van Miller in 2013 zijn carrière zou hebben 'gesaboteerd'. Volgens IMDb heeft hij echter nog steeds wat werk verzet na Prison Break. Hij speelde in 14 afleveringen van The Flash, verscheen in 23 afleveringen van DC's Legends of Tomorrow en maakte een enkele cameo in Batwoman. Hij kreeg ook ondersteunende rollen in mevrouw de secretaris en Law & Order: Special Victims Unit.

Toch is het meest intrigerende aan Millers leven zijn ongrijpbare datingstatus. De laatste jaren is hij vooral in verband gebracht met Luke Macfarlane. Maar wie is hij en is hij tegenwoordig nog steeds aan het daten met Miller? Hier is alles wat je moet weten.

Wie is Luke Macfarlane en wat doet hij?

Voor het geval je het je afvroeg, Luke Macfarlane is helemaal geen familie van Seth Macfarlane. De Brothers & Sisters-ster heeft er niet eens last van. Hij heeft twee zussen - Rebecca Macfarlane, de oudste, en zijn twee-eiige tweeling, Ruth Macfarlane. De Canadese acteur begon zijn carrière op het theaterpodium. Uiteindelijk scoorde hij enkele kleine tv-rollen in shows zoals Over There van het FX-kanaal in 2005.

Macfarlane had zijn eerste hoofdrol in 2009 in de miniserie Iron Road. Maar het was zijn rol in Brothers & Sisters die hem echt in de schijnwerpers zette. De ABC-serie liep van 2006 tot 2011. Daarna speelde de acteur goede tv-rollen in The Night Shift, Satisfaction, Mercy Street en Killjoys. Maar tegenwoordig staat hij vooral bekend om zijn Hallmark Channel-films: The Mistletoe Promis e, Rock Paper Dead, The Memory Book, Christmas Land en Maggie's Miracle Christmas. Hij is echt een keurmerk.

Wentworth Miller en Luke Macfarlane's huidige relatie

Volgens rapporten begonnen Miller en Macfarlane met daten in 2007. Dit was 6 jaar voordat de eerste uit de kast kwam als homo in een brief aan het St. Petersburg International Film Festival in Rusland. "Als iemand die in het verleden graag Rusland heeft bezocht en ook een zekere Russische voorouders kan claimen, zou ik blij zijn om ja te zeggen", schreef Miller. "Als homoseksuele man moet ik echter weigeren. Ik ben diep verontrust over de huidige houding ten opzichte van en de behandeling van homoseksuele mannen en vrouwen door de Russische regering."

"De situatie is op geen enkele manier acceptabel", vervolgde hij."En ik kan niet met een goed geweten deelnemen aan een feestelijke gelegenheid die wordt georganiseerd door een land waar mensen zoals ik systematisch hun basisrecht om te leven en openlijk lief te hebben wordt ontzegd." In 2008 kwam Macfarlane uit de kast als homo in een exclusief interview met de Canadese nieuwszender Globe and Mail.

"Ik weet niet wat er professioneel zal gebeuren", bekende de Hallmark-acteur. "Dat is de angst, maar ik denk dat ik me niet echt zorgen kan maken over wat er zal gebeuren, omdat het mijn waarheid is. … Er is een verlangen in L. A. om je af te vragen wie je bent en wat me de afgelopen drie jaar heeft laten schreeuwen is hoe kan ik het meest authentiek zijn voor mezelf – dus dit is de eerste keer dat ik er op deze manier over spreek."

Rond die tijd werd hij een paar keer in het openbaar met Miller gezien, wat leidde tot datinggeruchten die geen van beide partijen bevestigde. Er werd gezegd dat het een "zeer echte" relatie was die bijna in een huwelijk eindigde. Naar verluidt zijn ze echter in 2018 uit elkaar gegaan. Zoals verwacht hebben ze nooit een officiële verklaring uitgebracht. Sommigen geloven zelfs dat ze tegenwoordig nog steeds samen zijn. Het gerucht ging dat Macfarlane ook een relatie had met Grey's Anatomy-ster, T. R. Knight en Dante's Cove-acteur, Charlie David.

Wentworth Miller's datinggeschiedenis

Miller werd in 2007 gelinkt aan actrice Mariana Klaveno. Op dat moment ontkende hij nog steeds de speculaties dat hij homo was. De roddels werden stilgelegd toen het paar samen de uitreiking van de Emmy Awards 2007 bijwoonde. Klaveno is vooral bekend van haar tv-rollen in True Blood van HBO en Stalker van CBS. Ze was ook in de Lifetime-films, Devious Maids en While the Children Sleep.

Na de breuk tussen Miller en Macfarlane in 2018, brak het nieuws uit dat hij aan het daten was met de beroemde fotograaf Mark Liddell. Het is onduidelijk of ze daadwerkelijk gedateerd zijn of niet. En als ze dat deden, weet niemand echt wanneer ze met daten begonnen of voor hoe lang - hetzelfde als Miller's geruchtenrelatie met acteur Kristoffer Cusick met wie hij naar verluidt een relatie had lang voordat hij uit de kast kwam (nogmaals, we kunnen het mis hebben).

Aanbevolen: