Hoe denken de kinderen van Jennifer Garner over haar vriend John Miller?

Inhoudsopgave:

Hoe denken de kinderen van Jennifer Garner over haar vriend John Miller?
Hoe denken de kinderen van Jennifer Garner over haar vriend John Miller?
Anonim

Hollywood-sterren Jennifer Garner en Ben Affleck begonnen te daten in augustus 2004, en de twee waren getrouwd van 2005 tot 2018. Samen hebben ze drie kinderen - dochters Violet Anne geboren in december 2005 en Seraphina Rose Elizabeth geboren in januari 2009, evenals zoon Samuel Garner geboren in februari 2012.

Zowel Jennifer Garner als Ben Affleck zijn verder gegaan sinds hun scheiding, Garner dateert met zakenman John Miller terwijl Affleck verloofd is met actrice en muzikant Jennifer Lopez. Vandaag bekijken we de relatie tussen de kinderen van Jennifer Garner en haar nieuwe partner John Miller. Kunnen de kinderen goed opschieten met het nieuwe vriendje van hun moeder? En gaan ze om met zijn kinderen? Blijf scrollen om erachter te komen!

John Miller heeft twee kinderen uit zijn vorige huwelijk

Jennifer Garner's vriend John Miller is een zakenman en advocaat die momenteel de CEO is van CaliBurger en het moederbedrijf CaliGroup. Voordat hij medio 2018 met de Hollywood-ster begon te daten, was Miller van april 2005 tot oktober 2014 getrouwd met violiste Caroline Campbell. Hun scheiding werd in november 2018 afgerond. Samen met Caroline Campbell heeft John Miller twee kinderen - dochter Violet en zoon Quest. In oktober 2016 kwamen Miller en Campbell overeen om gezamenlijk de voogdij te hebben.

John Miller en Jennifer Garner dateerden van medio 2018 tot begin 2020. De twee hebben hun relatie echter nieuw leven ingeblazen in april 2021 en sindsdien zijn ze samen.

Volgens een insider voor In Touch Weekly is Garner erg gelukkig in haar huidige relatie. “Jen en John zijn samen en ze zijn gelukkig”, onthulde de insider. “Jen houdt absoluut van John, hij is super normaal, een geweldige vader, succesvol en knap. Volgens dezelfde bron zet Garner Miller niet onder druk om te trouwen. "Dat is zij niet", zei de insider. "Hij is ook gek op haar. Ze is blij met hoe haar leven nu is. Jen is dankbaar, ze beschouwt zichzelf als gezegend en ze neemt het leven dag voor dag."

Jennifer Garner's relatie tussen kinderen en John Miller

Omdat John Miller zelf twee kinderen heeft, is het niet verwonderlijk dat het samengestelde gezin veel tijd samen doorbrengt. Volgens een bron voor In Touch Weekly is het samengestelde gezin erg gelukkig samen en vinden Garners kinderen Miller leuk. "Alle kinderen hebben hem en elkaar ontmoet, het was geen big deal", zei de insider. "De vermenging van alle families is heel natuurlijk verlopen. Ze gaan allemaal gewoon door met hun leven."

Garner en Miller deden het echter rustig aan als het om hun kinderen ging, en ze stelden niet iedereen meteen aan elkaar voor. Volgens een bron voor Us Weekly, "zijn John en Jen op vergelijkbare plaatsen in hun leven en kunnen ze betrekking hebben op het opvoeden van kinderen na een scheiding. Ze zijn op dezelfde pagina en begrijpen waar de zaken staan." In september 2021 onthulde de insider dat "ze hun kinderen al heel lang gescheiden houden van hun relatie, maar nu van plan zijn om hun kinderen meer op te nemen."

Jennifer Garner vierde haar 50e verjaardag op 16 april 2022, met een food drive-feestje, en alle kinderen woonden de viering bij. "De kinderen van John hebben eindelijk de kinderen van Jen ontmoet", vertelde een insider aan Us Weekly. "Er waren veel kinderen en familie uitgenodigd, waaronder de kinderen van John, zijn ouders, zijn broer en de vrouw van zijn [broer]."

Zoals velen weten, zijn de kinderen van Jennifer Garner en Ben Affleck geen vreemden voor samengestelde gezinnen. De huidige verloofde van hun vader, Jennifer Lopez, heeft ook twee kinderen uit haar vorige huwelijk. Volgens een bron voor Life & Style brengen de kinderen van Garner en Affleck graag tijd door met de tweeling Emma en Max van Lopez, vooral omdat ze bijna even oud zijn."Ben's kinderen, vooral Seraphina en Samuel, kunnen goed opschieten met de tweeling van J. Lo, Emme en Max. Ze zijn allemaal super close", onthulde de insider, eraan toevoegend dat de kinderen dol zijn op leuke avonden in "films kijken op een groot scherm en eten popcorn. Ze gaan [ook] graag naar themaparken, musea, bowlen, hamburgertenten, escape rooms en zelfs eenvoudige dingen." Jennifer Garner keurt ook de nieuwe partner van haar ex, Jennifer Lopez, goed.

Het lijkt erop dat Violet, Seraphina en Samuel goed kunnen opschieten met de kinderen van de nieuwe partners van hun beide ouders, aangezien ze veel tijd met hen doorbrengen. Dit betekent natuurlijk ook dat de kinderen een geweldige relatie hebben met zowel John Miller als Jennifer Lopez. Het lijkt er echter op dat zowel Jennifer Garner als Ben Affleck de neiging hebben om het leven van hun kinderen privé te houden. Daarom is er niet veel bekend over de relatie van de kinderen met hun nieuwe partners rechtstreeks van hen - de meeste informatie komt van bronnen dicht bij de sterren, evenals paparazzi-foto's.

Aanbevolen: