Is Prison Break seizoen 6 eindelijk aan de gang? Dit is wat we weten

Inhoudsopgave:

Is Prison Break seizoen 6 eindelijk aan de gang? Dit is wat we weten
Is Prison Break seizoen 6 eindelijk aan de gang? Dit is wat we weten
Anonim

Wie kan ooit de schittering vergeten die Prison Break is? Veel die-hard fans van de Fox-serie uit 2005 zaten weer aan het scherm gekluisterd toen de show op Netflix werd uitgezonden. De show draaide om bouwkundig ingenieur Michael Scofield en zijn complot om zijn ten onrechte beschuldigde broer, Lincoln Burrows, uit de dodencel te krijgen. De hernieuwde bekendheid van de serie gemaakt door Paul Scheuring kan worden toegeschreven aan de trend die het Spaanse drama Money Heist begon. En na alle glorieuze vijf seizoenen opnieuw te hebben beleefd, vragen fans zich af en ja, uiteindelijk hopen ze dat er binnenkort een zesde seizoen wordt uitgezonden.

Het publiek plagen

Veel speculaties hebben de ronde gedaan in verschillende online artikelen toen de hoofdrolspelers uitspraken deden over de mogelijkheid van nog een seizoen. De vijfde aflevering werd uitgezonden in 2017 en het leek erop dat het einde duidelijk was.

Maar tot grote vreugde van veel fans, kondigde in december 2017 de in Engeland geboren acteur Dominic Purcell, die Lincoln Burrows speelt, aan dat er een zesde seizoen "in de maak" is. Begin 2018 werd dit gevolgd door een officiële verklaring van Fox, waarin stond dat het zesde seizoen van de bekroonde show in "vroege ontwikkeling" was. Dit was deels te wijten aan het feit dat veel fans om nog een seizoen vroegen. Het netwerk heeft contact opgenomen met de maker van de show, Paul Scheuring, om de serie nieuw leven in te blazen. In sommige van zijn Twitter-berichten heeft Scheuring laten doorschemeren dat kijkers een plot kunnen verwachten dat meer details onthult vanaf het allereerste begin van het verhaal in augustus 2005. Hij heeft ook bevestigd dat acteur William Fichtner, die agent Alexander Mahone speelt, zich mogelijk zal aansluiten bij de rest van de crew wanneer de show weer wordt uitgezonden, en zegt zelfs dat hij het script voor seizoen 6, aflevering 1. al heeft voltooid

In zijn Instagram-account plaatste Purcell tegen maart 2019 een update waarin stond: "Door de fusie van fox met disney is het proces van het maken van prisonbreak 6 traag verlopen. De auteurs van de serie zijn klaar. de bazen zijn er klaar voor. Wentworth en ik zijn er klaar voor."

Fans krijgen hun eerste liefdesverdriet

Prison Break-fans over de hele wereld waren echter gebroken van hart toen Fox in augustus 2019 aankondigde dat een revival "niet op de planning stond".

Het verdriet van de fans verder aanwakkerend, onthulde de in Engeland geboren acteur Wentworth Miller, die de hoofdrol speelt Michael Scofield, in zijn Instagram-bericht dat veel mensen directe berichten hebben gestuurd om het volgende seizoen te bevestigen. Hij antwoordde: "Je enthousiasme wordt gewaardeerd. Ik heb geen idee wanneer (of of) er een nieuw seizoen komt. Ik ben niet betrokken bij dat gesprek. TV-shows nemen tijd in beslag om te produceren, te bewerken, uit te zenden en het lijkt mij onwaarschijnlijk we krijgen een seizoen 6 in 2020. Ik kan het mis hebben." Hij had echter gelijk, want weken later werden bijna alle grote steden wereldwijd afgesloten.

Een licht in de tunnel

Purcell, de Anglo-Australische acteur, wekte de hoop van fans opnieuw op in een Instagram-post afgelopen 13 april tijdens de lockdown, en zei: "Ik word verpletterd met 'wanneer is prisonbreak 6 gebeurt.'Wat ik wel kan beloven is dit. We zijn het er allemaal over eens dat het verhaal de moeite waard is, het zal gemaakt worden."

Als een van de producenten van de show voegt Purcell er ook aan toe: "Nu met de gruwel van dit virus boort de ramp van dit alles in mij een nieuwe focus een ijzersterke vastberadenheid met PRISON BREAK 6 - ik ben erg optimistisch over socialdistancing en een felle naleving van de mening van experts over hoe we deze catastrofale ongekende gebeurtenis kunnen verslaan, zullen we allemaal als één overwinnen." Hij vervolgde: "bedrijven zoals netflix zijn wanhopig op zoek naar inhoud. Het grootste geschenk dat alle artiesten atleten enz. kunnen geven aan jou, is entertainment, dus laten we onze verdomde levens terugkrijgen, luister naar de experts! Ik zal het doen." t reageer op pb 6 totdat het tijd is. Wees veilig. Wees slim. Wees waakzaam. Met vriendelijke groet, Dom."

Fandom-regels

Een zesde aflevering kan een goede kans zijn op verlossing. Momenteel heeft de Prison Break-serie fans van bijna drie generaties, mede dankzij de betrokkenheid bij het huidige wereldwijde fenomeen Netflix. De laatste revival van seizoen 5 sprak niet veel critici aan. In Rotten Tomatoes kreeg het slechts een goedkeuringsclassificatie van 55%. Maar het publiek leek het niet eens te zijn met de experts en beoordeelde de serie op 75%. Het lijkt erop dat het drama dat 13 jaar geleden begon, nog steeds fans heeft die met spanning wachten op het volgende grote plot.

Een hint is alles wat nodig is

Andere fans die regelmatig updates controleren, kunnen ook zien dat acteur en scenarioschrijver Wentworth Miller (ja, de Prison Break-ster is eigenlijk een Princeton Graduate, en misschien zelfs briljanter in het echte leven) die Scofield speelt, zelfs heeft gepost een link van een herzien verhaalidee voor seizoen 6 dat hij op zijn Scribd-account heeft geschreven, iets waar hij sinds 2017 aan heeft gewerkt en onlangs in april is bijgewerkt. Geen verdere spoilers van dit artikel, hoewel hij zegt dat Fox het niet goedkeurde. Maar het is goed om te weten dat zelfs Miller hoge verwachtingen heeft van nog een seizoen, als de grote bazen hen groen licht geven.

De laatste en meest actuele oorzaak van enige commotie bij fandom is te danken aan een andere geliefde Prison Break-ster. Sarah Wayne Callies, die Sara Tancredi speelde, Scofield's liefdesbelang in de serie, nam een pauze van het promoten van haar recente projecten om een intrigerende foto te plaatsen met een foto van haar als Sara Scofield naast Miller terwijl Michael Scofield hun pasgeboren zoon wiegt. Het bericht van 3 mei vorig jaar was getiteld "Happy Sunday", en op het moment van schrijven heeft het al een totaal van 277. 696 likes en maar liefst 9. 354 reacties verzameld, waarvan de meeste fans waren die vroegen of de geruchten van een seizoen 6 waren waar.

Als een ogenschijnlijk openhartige fotopost met een eenvoudig bijschrift al deze aandacht kan opwekken, waar wacht je dan nog op, Netflix?

Aanbevolen: