Megan Fox had twee neuscorrectieprocedures volgens Instagram Cosmetics Surgeon

Inhoudsopgave:

Megan Fox had twee neuscorrectieprocedures volgens Instagram Cosmetics Surgeon
Megan Fox had twee neuscorrectieprocedures volgens Instagram Cosmetics Surgeon
Anonim

Instagram-enthousiastelingen van cosmetische chirurgie Dana en Lorry Hill hebben de foto's van Megan Fox uit 2007 geanalyseerd en vastgesteld dat de Jennifer's Body-actrice in het verleden twee plastische operaties heeft ondergaan. Lorry Hill, die meer dan 200.000 abonnees heeft op haar YouTube-kanaal, heeft de cosmetische procedures afgebroken waarvoor meerdere beroemdheden in de loop der jaren hebben gekozen.

Dana (@igfamousbydana) heeft ook haar twee cent op Fox gedeeld en hoe ze haar neus door de jaren heen drastisch heeft veranderd.

Megan Fox zou chirurgische ingrepen hebben ondergaan

Dana deelde een foto van Megan Fox uit 2007 en 2021. Ze geloven dat de actrice naar verluidt "minstens 2 chirurgische neuscorrecties" heeft gehad.

"De eerste was jaren geleden toen ze de brug van haar toch al kleine en dunne neus recht maakte en dunner maakte. Eigenlijk had ze een subtiele neuscorrectie die dezelfde algemene vorm behield, maar met wat aanpassingen, "voegde ze eraan toe.

Ze onthulden verder dat hoewel fans geloofden dat Fox door de jaren heen ouder was geworden, dat niet het geval was. "Telkens wanneer ik erop wees, zeiden velen van jullie dat het alleen maar hoeken, veroudering enz. waren, maar het was absoluut een neuscorrectie, en een heel erg goede."

Dana gaf ook toe dat ze aarzelde om het bericht te delen en niet zeker wist of de foto's van Fox zwaar waren bewerkt zoals de Kardashians. "In het begin aarzelde ik om te posten, maar ik wist niet zeker of het aan het bewerken was, aangezien al haar foto's in Kardashiaanse stijl zijn gefilterd en bewerkt totdat ik haar Met-foto's zag", schreven ze.

Een paar weken geleden heeft Lorry Hill de cosmetische procedures van Fox gedetailleerd beschreven op haar YouTube-kanaal. De liefhebber van plastische chirurgie heeft gezegd dat de actrice, afgezien van een neuscorrectie, haar neusgaten had kunnen verkleinen.

Megans fans zijn het erover eens dat de actrice altijd mooi is geweest, ondanks haar vermeende operaties. De ster werd voor het eerst beroemd toen ze nog maar 15 jaar oud was, toen ze verscheen in de film Holiday in the Sun uit 2001, waarin ze een verwende erfgename Brianna Wallace speelde. De film speelde samen met de Olsen-tweeling en de rol van Fox bevestigde haar naam in Hollywood.

Meghan Fox heeft een lange lijst van aankomende projecten, waaronder Big Gold Brick, waarin ze schittert naast Scenes of a Marriage-ster Oscar Isaac, Andy García en Lucy Hale. Ze zal ook te zien zijn in de film Johnny & Clyde.

Aanbevolen: