Benedict Cumberbatch had stiekem twee rollen in 'Doctor Strange

Inhoudsopgave:

Benedict Cumberbatch had stiekem twee rollen in 'Doctor Strange
Benedict Cumberbatch had stiekem twee rollen in 'Doctor Strange
Anonim

De MCU heeft consequent geweldige casting-keuzes laten zien, en een goed voorbeeld hiervan is Benedict Cumberbatch achter gekozen om Doctor Strange te spelen. Hij had misschien eerst de rolkunst afgewezen, maar toen hij eenmaal aan boord was, liet hij de wereld zien waarom hij de beste keuze was voor het personage, en hij heeft een fortuin verdiend.

Voor zijn eerste MCU-film maakte Benedict Cumberbatch overuren, buiten medeweten van het wereldwijde publiek. Hij speelde niet alleen het hoofdpersonage in de film, maar hij had ook een tweede rol die hij op zich nam.

Laten we eens kijken welk ander personage hij speelde in Doctor Strange.

Benedict Cumberbatch is een MCU-steunpilaar

Sinds zijn officiële debuut als Stephen Strange, is Benedict Cumberbatch een enorm stuk in de MCU-puzzel geweest. Fans wisten al vroeg dat hij veel te doen zou hebben, maar niemand had de enorme rol kunnen voorspellen die hij zou spelen in de franchise als deze voorbij de Infinity Saga kwam.

Op dit moment is Cumberbatch verschenen in zes verschillende MCU-films, waaronder Avengers: Endgame, de op één na meest winstgevende film aller tijden. Er gebeuren goede dingen wanneer hij in een Marvel-project verschijnt, en op basis van wat we in recente releases hebben gezien, zal hij er voor de lange termijn zijn.

Onlangs is Doctor Strange in the Multiverse of Madness uitgekomen, wat de tweede solo Doctor Strange-film voor Marvel markeert. Nogmaals, Benedict Cumberbatch stond centraal, en hoewel de recensies niet geweldig zijn, verdient de film een fortuin aan de kassa.

In een interview vertelde de ster over de huidige staat van zijn geliefde personage.

"Hij is een mens en is broos en breekbaar, maar hij is ook flexibel en een buitenbeentje (die) buiten de regels handelt. Dat heeft soms consequenties. Wat hem een interessant personage maakt, is het feit dat hij onvolmaakt, dat hij van zijn fouten kan leren en hij is niet bang om ze te maken of omarmen het gooien van de dobbelstenen en het nemen van een kans, "zei de acteur.

Het moest allemaal ergens beginnen, en voor Cumberbatch kwam zijn startpunt in de franchise 6 jaar geleden.

Het begon allemaal in 'Doctor Strange' uit 2016

2016 Doctor Strange was een enorm moment voor Marvel-fans. De Sorcerer Supreme was eerder geplaagd en eindelijk betrad hij de franchise en was hij klaar om magische en mystieke elementen in het groeiende verhaal te introduceren.

Er waren een aantal geweldige mensen voor die rol, waaronder Joaquin Phoenix, maar alleen al de previews van de film bewezen dat Cumberbatch de juiste keuze was voor Stephen Strange.

Na enkele stevige recensies van zowel critici als fans te hebben ontvangen, zou Doctor Strange bijna $ 680 miljoen verdienen aan de wereldwijde kassa. Het was officieel, de Sorcerer Supreme was een hit bij het reguliere publiek, en vanaf dat moment werd het alleen maar groter en beter.

Cumberbatch's eerste keer als Stephen Strange was geweldig, maar de fans wisten niet dat hij een geheime tweede rol in de film had.

Benedict Cumberbatch speelde de held en schurk

De donkere dimensie
De donkere dimensie

Welk ander personage speelde Benedict Cumberbatch in de eerste Doctor Strange-film? Ongelooflijk, de acteur zorgde voor de motion capture, evenals de stem voor de gemene Dormammu in de film!

In een interview vertelde de acteur dat hij de held en de schurk in dezelfde film speelde.

"[I did] the voice and face [of Dormammu]", legt Cumberbatch uit in ons exclusieve nieuwe interview hierboven. Ik voelde dat het een leuke wending zou zijn om dit rijk iets van Strange te laten weerspiegelen. Dus er zou moeten zijn … het is niet alleen ik die het doet omdat de andere acteur het niet kan halen. Ik was het die dacht van 'nou, ik denk dat het een leuk idee zou zijn om iets te hebben dat hem weerspiegelt in de ware zin van nachtmerries'", zei hij.

De acteur verzon zelfs het idee achter hem om beide personages te spelen.

"De identiteit van een monster, als het gewoon is opgelost, is een soort van 'nou, huh, zo ziet het er nu uit', terwijl als het een soort raar is - en dat is het, het een zilveren reflectie is - als je goed kijkt, zijn er gezichtsuitdrukkingen die lijken op Vreemd. Dus dat was het idee, "voegde hij eraan toe.

Hiervoor deed Cumberbatch de beroemde motion capture en de stem voor Smaug en Sauron in de Hobbit-franchisefilms

De volgende keer dat je op Disney+ verschijnt en Doctor Strange kijkt, neem dan de tijd om de ongelooflijke hoeveelheid werk te waarderen die Benedict Cumberbatch heeft gestoken in het tot leven brengen van die film.

Aanbevolen: